עבור לתוכן

תעודת זהות של חברי הפורום (פרטים ותמונות שלכם)

Featured Replies

פורסם

גולשים יקרים!   :)

דיון זה נועד בשביל להכיר יותר טוב את האנשים שאתם מתכתבים איתם, למי שלא יוצא להגיע למפגשי הפורום.

תרגישו חופשי לספר על עצמכם (שמכם, מאיפה אתם, בני כמה אתם, מה אתם עושים [חוץ מלשחק עם המחשב], על התחביבים שלכם, על הדברים שאתם שונאים, המוזיקה/סרטים/סדרות שאתם הכי אוהבים וכו' וכו' ) ולתאר את חייכם בקיצר..

כמו כן אני בטוח שכולם ישמחו לראות אחד את השני אז אם יש לכם תמונות ברשת תצרפו קישור אליהן, לא להתבייש!   ;D

אם בפוסט המקורי שלכם משהו לא יצא כמו שצריך, תמיד ניתן להשתמש בכפתור ה-modify.gif  על מנת לנסות שנית (או כדי לעדכן את התמונות/פרטים).

שימו לב  9832151.gif  !!!  על מנת לשמור על הסדר:

• הודעה אחת בלבד לכל משתמש! אין להגיב על הודעות של משתמשים אחרים! הודעות שכאלו ימחקו ללא אזהרה!
  • לא יותר משתי תמונות לכל משתמש, ושגודלן לא יעלה על 640x480, אלא אם כן מדובר בלינק לאתר חיצוני בדף נפרד
  • אתם רשאים לשים תמונה אחת של המחשב שלכם אם עשיתם לו מוד, גם כן שלא תעלה על 640x480
  • שאלות או הערות למשתמש מסויים? תשתמשו במערכת ההודעות הפרטיות של הפורום.

Keep it clean!  ;)

• תגובות 35
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי כבר מוכן מפורום אחר..  ;D אז דוגמה בשבילכם:

שם: רן מילשטיין (כינויים: מילשייק, biodome, רנצ'ו)

גובה: 1.83 (~בערך)

מראה חיצוני: לבקן, מנומש חלקית, עיניים כחולות, נכון לעכשיו שיער שטני פרוע ומתולתל

שותה: קוקטלים קלים ומתוקים בלבד, לא משתכר. לא שותה בירה. 7640653.gif

מעשן: לא, שום דבר.

צבא: סיימתי שלוש שנים, מתוכן שנה וחצי קרבי בתותחנים, ושנה וחצי ג'ובניק (מעצב גרפי ומפעיל מחשב).

לימודים: לא.. בשביל מה יש אינטרנט?  :)

רישיון: יש (עד שהשוטרים יתפסו אותי שוב), רכב - בקרוב אחד משלי.

תמונות:

Maariv-ran.gifAutomotor2004.jpg

נחסל שתיים במכה עם התמונה הזאתי, גם אני וגם המחשב.  :P

תחום עיסוק: חומרת מחשבים, אם אתם חושבים על לקנות מחשב חדש, צרכים מפרט - סביר להניח שאני "הכי מבין" שתצליחו למצוא (בעולם כולו!) במה משתלם לכם לקנות בהתאם לצרכים שלכם.

אחד מהמנהלים העכשווים של האתר הזה..

כרגע יש כמה דברים נוספים שאני חושב עליהם, אבל בינתיים סתם חיי מרגע לרגע ומתעסק עם המעבר לשיינקין.

תחביבים: משוגע על ריקודים אוהב להתפרק ככה: 8835141.gif, מודיפיקציה של דברים, יצירה של דברים עם מכונת ה-Waterjet של אבא, חומרת מחשבים (get your geek on), עריכת תמונות בפוטושופ, טיולים (דרום אמריקה rulez), צילום תמונות, באולניג זה כיף, רכיבה על סוסים, צ'אטים עם ה-webcam, לראות סרטים בקולנוע/דיוידי.

דברים שאני אוהב:

ה-McChicken המקורי, שוקולד שווצרי Lindt, אייסבלנד קפה של Coffee Bean, סטייק פילה טוב, פיצה דומינוס, אמבטיות ארוכות, מכוניות מהירות, לבהות בשמיים מלאי כוכבים,

סרטים מצויירים, חורף וגשם, משקפי שמש של Oakley, ספרים של סטיבן קינג, אהבה ורומנטיקה 2728666.gif, גורי כלבים, אינטרנט ג'אנקיז, כשאני לא נשרף בים (לעיתים רחוקות), לחייך.. ואני עושה את זה הרבה..   ;D

סרטים שאהבתי:

* בגדול אוהב Chick Flicks.. כן אני יודע..  :-X

* סרטים נוספים: Eurotrip - קומדיית נוער סקס חדשה - שולט!  Matrix (הראשון לפחות), Fight Club, טרילוגיית שר הטבעות, טרילוגיית בחזרה לעתיד, Armageddon,

The 5th Element, Shrek, אפקט הפרפר, הפריצה לאלקטרז, Hackers.

מוזיקה שאני אוהב:

K's Choice,  Sting, Natalie Imbruglia, George Michael, The Calling, Bryan Adams, Garbage, Tori Amos, limp bizkit, Sum 41, The Prodigy, RHCP

Blink182, Metallica, The Corrs, Our Lady Peace, Aerosmith, Guns 'N' Roses, Latin music, Movies soundtracks

ת'אמת אני לרוב בד"כ לא ממש שם לב למילים, כל עוד הקצב טוב אני אתסדר עם כל מוזיקה (טוב אולי חוץ ממקומית ובטח שלא מזרחית 7147641.gif), מעדיף לרקוד למוזיקת להיטים, דאנס, 80's, ו-House

גם שחורה זה בסדר אבל לא צריך להגזים.. זה תופס יותר מדי לאחרונה.

מועדונים מועדפים: המוסד, אזימוט, גת רימון, שפיים, בזמנו גם הלילינבלום היה מוצלח. לפעמים קופץ למועדונים בצפון.

דברים שאני שונא:

אנשים שלילים וקוטרים, גברים שלא מראים שום כבוד לנשים ומטרידים אותן, אנשים שמתקרבים אלי בגלל מה שיש לי ולא בגלל מי שאני = נצלנים, אנשים שנוסעים לאט, קמצנים

אנשים שמנסים לגרום לי לעשן חשיש "רק פעם אחת", דתיים, שוטרים, ערסים, קומבינטורים, אנשים שמרוכזים בעצמם ולא איכפת להם מהסובב אותם, אופרות סבון, מדוזות,

משקאות מוגזים (כן אני לא אוהב קולה!), מעריצי כדורגל טיפוסיים, שיכורים שמגזימים, התאכזרות לחיות.

פורסם

שם:דן צ'קנוב (114508534)

גובה:1.86

מראה חיצוני: גבוה , בלונדיני ,שיער ארוך , חמוד כללי ככה לפחות האישה אומרת ) .

שותה:כל דבר הבא ליד ,אוהב במיוחד בירה מכבי גדולה וקרה(רק תוצרת הארץ) ,וודקות בלאגנים וזה .

מעשן: נרגילה , מת על סבטלנה הנרגילה שלי מת גם על צ'ילה הנרגילה השנייה SVETLANA4EVER .

צבא:הגיוס קרב ובא.

לימודים:סיימתי יא .

רישיון :עוד קצת ויש טסט. בעזרת השם 1

תמונות:

040607_194241-106_156.jpg

040515_095223-170_haha.jpg

תחומי עיסוק : מודינג, מחשבים , גיטרה ואלקטרוניקה .

תחביבים: לנגן על גיטרה , לעשות מודינג , לאסוף חבילות של סיגריות .

דברים שאני אוהב: את אמא ,גיטרות,לפרק דברים, ללכת לים והרבה , לטיל בטבע והרבה , פיקניקים , מחנאות, כריות של תלמה (או מה שזה לא יהיה ) , שוקו קר , בחורות

מוזיקה : IRON MAIDEN ,AC/DC,TWISTED SISTER ועוד רבים טובים , שקווע בתחום ההאבי מאד , כנ"ל אוהב גם בלוז וגאז .

סרטים: יורו טרייפ , רואד טרייפ , אמריקן פאי , תרילוגית בחזרה לעתיד , מלחמת הכוכבים .

מועדון : הקונספט/הנמלה .

דברים שאני שונא :אמממממממ אני שונא אנשים שנחמדים אליך רק בישביל משהו ,שמלכלכים עלי מאחרי הגב ,אם רוצים להגיד לי משהו שיגידו בפנים, שונא אנשים שמלקקים תתחת למישהו , שונא לאכול דגים (לא את כולם ) שונא אורבים .

כן כן זה אני , תהנו לכם לקרור יעלי:)

פורסם

שם: עומר ויצמן

גובה: 1.82

מראה חיצוני: גבוה, שחרחר ונאה  ;) שפיץ בראש, קרחת.

שתייה: קולה קרה מומלץ עם פרוסת לימון, אייסטי של נסטי, כל דבר שאמור לשכר אותי חוץ מוודקות ב 20 שקל...

פעם אחרונה שיכור: יום לפני יום כיפור האחרון (כן כן אני יודע, Spare me the הרצאה)..  :P

מוזרויות: מסוגל לעשות פיקים/קלאקים כמעט מכל מפרק בגוף, כולל צוואר ואפילו מרפק... שפיץ בראש... חסין כדורים (תרופות יעני), חסין אלכוהול ( :-\)...

מעשן: נרגילה  ::)

לימודים: סיימתי ללמוד לפני ~4 חודשים בערך, לא רשמית כמובן. 12 שנות לימוד.

צבא: 21 בנובמבר.

תחביבים: לבנות, לפרק, להשחיט, לשפצ"ר, לאלתר. נרגילה. חברים. חברות.

רישיון: נכשלתי טסט ראשון היום ב 8:20 (כנראה, תשובה סופית בעוד גג שעה), אין מצב שאני לא עובר את הבא!

עידכון: היום, ב 24.6.2004, עברתי טסטס שני כמו שהבטחתי ;D

אוהב: ת'חברים, ת'משפוחה, לישון(!!), מוזיקה טובה, מסיבות טובות, להשתכר עד אבדן הכרה.

שונא: ערבים (כן אני גזען, מה לעשות), דוסים פראזיטים, יתושים וברחשים שאני ממש לא רואה את התועלת בהם בעולם, שאין עם מי לדבר כשצריך, אנשים צבועים.

מוזיקה: R.E.M., U2, 80s, 90s, משינה, היהודים, עוד מלא שאני לא זוכר...

מקום אהוב: טבריההההההההה! חוף דוגית ד"א. המיטה שלי. מועדון התעשיה ז"ל...

סרטים: המון... מועדון קרב, ממנטו, גרין מייל, מאטריקס (חוץ מהשלישי, איכס) ועוד הרבה... אוהב טוויסט בסוף וסרטים עם קצת חשיבה מאחוריהם...

תמונות:

Headphones.jpg

MeMishmish.jpg

פורסם

שם: חגי הורוביץ (כמו כן ידוע גם כמשורר האחד ולא האחר).

גובה משוער: 1.76

מצב משפחתי: רווק

מזל: נאחס... סתם... סתם... אני מזל קשת

תחביבים: לשמוע מוסיקה (שנות השמונים, היפ-הופ, ראפ, עברית, אלויס פרסלי, פרנק סינטרה ועוד רבים פרט למזרחית רוק כבד וקלאסית), לשיר, לבשל, לראות סרטים,כדורסל וכמובן מחשבים.

עיסוק: משנת 1996 בתחום עיצוב ובניית האתרים, כיום סטודנט למדעי המחשב ובנוסף לכך גם כותב שירים.

את שיריי ניתן לקרוא ואף הינכם מוזמנים לקרוא וגם להגיב באתר שלי בבמה חדשה http://stage.co.il/Authors/HagaiHorowitz

תיכון היה וטוב שהיה (בוגר מגמת מחשבים, 15 יח"ל),  8)צבא היה וטוב שהיה...

מה עוד אפשר לספר שלא סיפרתי הובכן אני מחולון, חולה מחשבים כמו רבים וטובים מהחבר'ה פה, מוצא את עצמי לפעמים עובד בשביל המחשב  ;)במקום שהוא יעבוד בשבילי.

רצ"ב תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

שם: אביב קדרי

תחביבים: מחשב(כמובן) לצאת עם חברים, כדורסל, סרטים(כל הסוגים בתנאי שיש תוכן) ,

מכוניות-במיוחד לנסוע ללא מטרה עם מוזיקה מתאימה.

מוזיקה: Metallica/Rammstien וגם כמה שירים יוצאי דופן

עיסוק: מסיים תיכון וממשיך לי"ג (אלקטרוניקה)

צבא: 22 ב מאי 2005- חיל האוויר-לא סגור

רישיון: עד שהשוטר יתפוס אותי

שונא: אנשים שלא יודעים לנהוג וחושבים שהם יודעים, שוטרים, ארסים, עשן של סיגריות\נרגילה(לא מעשן)

משחקים אהובים: TFC!

ICQ-99924444

mossad.org.il

#tfc,#ezb

פורסם

שם: אור אדמוב

גר ב: שדה וורבורג (גרתי בכפר סבא גל השנים עד סוכות 2003)

גובה: 1.85

נהיגה: נוהג כמו חייה בNFSU ובGT3A

שתיה אהובה: מיץ פטל ;) מיץ מנגו ומיצים בכללי

אוכל: פסטות\פיצות\עליי גפן של אבא\ אוכל של סבתא\ אוכל סיני סופגניות של מכולת וMARS שזה הממתק הכי טוב בעולם

עישון: אחריי שקראתי את התארד "מישהו יכול למצוא לי כתבה על איך נרגילה מזיקה לבריאות" לא נוגע בנרגילות יותר (שזה כולה פעמיים) וסיגריות זה מסריח את הנשמה ואני לא יגע בזה כם אם ישלמו לי

לימודים: סיימתי ט'

עבודה: לסחוב את החיים עד העצמאות שלי (גיל 18?..)

תחביבים: מחשבים כמובן, TV, התחרתי באופניים ואולי אני יתחיל אורבן..

מוסיקה: metalica, godsmack,Rammstien

סרטים: כל הסרטים של קווין סמית, המטריקס הראשון, kung pow, גברים בחלל, היום השלישי, כל שר הטבעות, גבעת חלפון, אפקט הפרפר, האלמנט החמישי, ומועדון קרב

דברים שאני שונא: ילדים קטנים (מה לעשות יש להם קול מעצבן והם מפגרים), ימנים קיצוניים, אנשים ששונאים עם מסוים בגלל מה שהממשלה שלו עושה, מודעות של מחירת מחשבים בעיתונים, ריח של מכונית חדשה, לעשות איזה שהוא מוד במחשב ולראות שהוא לא עובד אחריי זה, מים ושתיה מוגזת (כן כן גם אני לא אוהב קולה...)

דברים שאני אוהב: צחוקים אם חברים, לישון, את המחשב שלי, לאכול אוכל טוב, להדליק את המחשב ולראות שהוא עובד, להתווכיח אם מישהו ולהיות צודק, להצליח לעשות משהו קשה, שוקולד.

משחקים שאני אוהב: UT 2003\2004, קאוונטר סטרייק, FFX משחק פשוט געוני ומעמיק. לכל מי שיש לו PS2 זה פשוט חווה לא מהעולם הזה.

פורסם

oh fuck it

כרגע רשמתי איזה 30 שורות על עצמי וזה הלך לקיבינימט...

קיצר אני תומר מראשון, פריק מחשבים, סאדיסט, אוהב לשחק כדורסל, כמעט בן 17, אוהב מטאל ורוק כבד. מי שרוצה את הגרסא המלאה יכולה לבוא אליי הבייתה.

פורסם

שם: לייבסקי דריה, aka דנה / צ'ומפי .

מקום לידה: Tyumen, מערב סיביר, ברה"מ לשעבר.

מגורים: בסיס ציוד ותובלה, חיל הים, טירת הכרמל

גובה: 170 ס"מ.

מראה: מולאטית שזופה, עיניים החומות-ירוקות-צהובות, שיער חום-אדמוני קצר מבולגן/קוצים - מתכננת על קצוץ עם פוני וציציות בקרוב. פירסינג בלשון ובאף (ספטום).

שתיה: בירות איריות או בוואריות מיובאות, קוקטיילים חלביים ומתוקים או על בסיס פירות, קולה (איכככ רק לא דאייט), שוקו/קפה קר והפוך שאני מכינה, מילקשייק, שייק פירות, מיץ אגס-קיווי, ספרינג שייקר פירות יער, spezi, מיי באר.

אוכל: בייבי סלט, לובסטר חצוי לאורך על הגריל ברוטב חמאה שום ויין לבן ופטרוזיליה, פסטה, מג'יק נודלס, קרעפלח, מרק מאלט רוסי קר, בשררר (נא פרוס דק-דק, נא משומר במלח, נא ומיובש בנתרן(מלח) ותבלינים, מתוגן או על האש), גבינות, במבה מתוקה, טירס על הגריל, מרקים, פתל גינה אדום ותותי יער במיוחד עם קצפת או בתוך חלב במקום דגנים. אבל במיוחד אני אוהבת מה שלא מגישים בחדר אוכל צבאי.

עישון: מדי פעם אבל בעיקר כששותים עם חברים אז קשה להתאפק.

צבא: עכשיו רב"ט, מידענית אינטרנט והוגת דיעות (בעיקר בנוגע לאוכל) בחיל הים, לשעבר מפעילת עמדה במחסן אוטומטי.

לימודים: סיימתי י"ג בעיצוב תעשייתי וגרפי. קפצתי 2 כיתות.

רשיון: מי צרייך רשיון? אין לי זמן ואין לי כוח. אני יודעת לנהוג על חמור, גבר, ווספה וטרקטור. מה עוד אני צריכה?

תחום עיסוק: בעיקר בטלה במשרד. מדי פעם מו"מ עם חברות על ציוד לחיל, תיאום רשימות לציוד עם צבא ארה"ב.

תחביבים: שחיה, צלילה, שייט, דיג (חכה או צילצל), כל ספורט מים. אינטרנט, משחקי מחשב, חו"ל (סקנדינביה, גרמניה, וסיביר, חושבת על ניו-זילנד ועל שוניות האלמוגים באוסטרליה), סנוקר, רולדבליידס, לעזור, לרקוד (ולשיר כשאף אחד לא שם לב), לתפוס ראש (לא מבאנג), מוזיקה, קניות, בגדים, טיפוח, בע"ח, קרימינולוגיה ובלשנות, לבשל, סרטים מצויירים, מעשי קונדס, sharpshooting, לישון, לחטט באף, לעשות גרעפס, לצייר, ערוץ המדע וערוץ ההיסטוריה, לזיין את המוח.

דברים שאני אוהבת: מים, נופים יפים, לישון עד מאוחר, לנסוע ללא מטרה ב-4 לפנות בוקר בכביש מהיר הרחק מאיזור מיושב עם אדם נוסף ולשמוע מוזיקה טובה וכבדה בפול ווליום. את ביויס ובאטהד ואת "אמיץ" הכלב הפחדן, לפנק ולהתפנק, להתכרבל, סקס, מקלחות או אמבטיות ארוכות עם נרות, קטורת ושמנים, חיות מכל סוג (גם עכבראשים ונחשים), ילדים (אחד הדברים היחידים שיש לי סבלנות אליהם). להתבודד בטבע.

דברים שאני שונאת:  התאכזרות לבעלי חיים, אנשים מטומטמים ואנוכיים עם פה יותר גדול משלי (את חצי מכיתת האבטחה בקיצור), את המפקד שלי לשעבר, את המפקד שלו, את נגד המטבח, טבח בשם ברי, ערסים בגובה דשא, עבריינים, שוטרים, היפיים (Damn hippies!), הומלסים שיכורים ונרקומנים, את שר הבטחון, יאסר ערפאת, פחדנים, סכסכנים, נצלנים, חסרי-לב, תורנויות מטבח (I'll wash but I'll never be clean!  :'(), את מפל"ג תחזוקה.

סרטים: התפוז המכני, מזרח הוא מזרח, קוקושקה, הדיג (או הציד, איך שלא קוראים לזה, הפקה רוסית-פינית), 1984, ביוויס ובאטהד דו אמריקה, קיל ביל, המאמין, רומפר סטומפר, הפרקליט, מולך, שר הטבעות.

ספרים: התפוז המכני, 1984, באו-וולף, ספיריט אוף 69', ספרים של ריצ'ארד אלן, רדוול, הציפור הצבועה, סלמנדרה, אני מוזס פרל, הרפתקאות החייל איוואן צ'ונקין.

מוזיקה: Rammstein, Sleipnir, Volxturm, Scharmutzel, Troopers, Böhze Onkelz, Terrorgruppe, Judge Dread, Metallica, Iron Maiden, ManowaR, קוקובלוף והיתושים, המכשפות, טיפקס, משינה, Combat 84, The Adicts, Condemned 84, Angelic Upstairs, Ska-P, ACAB, 4Skins, 4Promille, Garbage, Sex Pistols, Exploited, Body Count, Scorpions, Genesis, Smashing Pumpkins, On File, Marylin Manson, Cradle Of Filth, Nightwish....

מקומות בילוי מועדפים: מועדון זמן אמיתי ז"ל, אזימוט, מייקס' פלייס, מולי'ס (הפאב האירי ליד השגרירות האמריקנית בת"א), כיכר דיזינגוף, סמטאות מוזרות בפלורנטין, חוף דדו, השק"ם של בסיס חיל הים בחיפה.

Picture63.jpg

Picture76.jpg

פורסם

שם: מארק קריאף (טכנית יש לי כמה שמות אבל לא נראה לי שהם יכנסו בהודעה אחת.... ;D )

תאריך לידה 24.6.1987 שעה 20:00 בבית חולים הדסה הר הצופים בירושלים

מקום מגורים: עיר הקודש ובירתנו הניצחית ירושלים

גובה: 178 ס"מ

שתיה אהובה: קלסברג (אני אף פעם לא יקלוט איך כותיבים את זה) קר ביום חם מאד

אוכל: משהו איטלקי

עישון: לא נגעתי בסגריה או נרגליה ואני גם לא יגע!

לימודים: סיימתי כיתה י"א בבית ספר המסורתי!

צבא: תקראו לי משתמט אבל אני ממש לא מת על הרעיון של צבא ......

:-\

רישיון: מקווה באוגוסט....אם אני לא ישרוף למורה נהיגה שלי עוד פעם את הגיר כמו בשיעור הראשון ;D

עבודה: טכנאי \ מוכר \ תומך טלפוני בחנות "שכונתית" בירושלים כבר שנתיים שנה שעברה החזקתי בשיא מכירות מחשבים כשמכרתי 7 מחשבים בחודשיים!!!!!

תחביבים: מחשבים (רק שתבינו כמה אני אוהב מחשבים אני קורא ללוח אם שלי "אישתי" ), כדורסל ,בילוי בלאן פרטיס אם חברים

מוזיקה מועדפת: מוזיקה שחורה בעיקר, מטאל, רוק (לא כבד) , מוזיקה שקטה מידי פעם בגדול מוזיקת גלג"צ

סרטים: מטריקס 1 , TOP GUN (אני לא הולך לכתוב את זה בעיברית זה נשמע כמו איזה סרט של אקי אבני) , סרטי סטאר וורס ומסע בין כוכבים (הכי שווה זה הסרט השמיני FIRST CONTACT), גברים בחלל, רוקי 1-2-3-4-5, הסנדק 1-2-3, מכסחי השדים1-2 , קצת CHICK FLICKS מידי פעם לא מזיק ....

דברים שאני שונא: קיצוניות, שוטרים שתופסים מעצמם, אנשים עם מכוניות אם אגזוזי לחץ ב4 לפנות בוקר, בירוקרטיה, ממשלה, מוסלמים אם נטיה להתפוצץ, ערסים, פרחות, שקרנים יש עוד הרבה אי לי כוח לכתוב.....

פורסם

שם : מיכאל גיא(גאיוש , shameN- :o? , גאיאלה.

מגורים : כפר סבא

גובה : בערך 1.75מטר

מראה : מלא , צבע עור : לבן , עיניים ירוקות-כחולות(הדבר הכי יפה בי זה העיניים) , שיער בלונדיני שטני קצוץ(כרגע).

שתיה : ימי שישי , בירה , וודקות למיניהם(סמירנוף , אימפריאל אפרסק , אבסולוט...) , ברד(יאמי) , נס קפה עם גלידה ושוקו , מילקשייק בננה\תות , מים.

אוכל : בעיקרון , הכל. , אני לא מת על בשר(שונא קבבים וחזה עוף לא מצופה) , אני טריפוליטאי , אז , אוכל של אימא , פיצה , ספגתי ופסטות למיניהם שאני מכין , יש עוד הרבה פשוט כרגע אני לא זוכר(יעודכן בהמשך)

עישון : אף פעם לא עישנתי ואני אף פעם לא יעשן.

צבא : יש זמן...

לימודים : עולה לכיתה י'  , למגמת הנדסת תוכנה בבית ספר אורט שפירא בכפר סבא , בעל ממוצע כללי של 92(15יחידות מחשבים+5יחידות מתמטיקה)* , בקיצור , תלמיד(ויש לי גם הפרעות קשב וריכוז , לוקח ריטלין... :o)

רישיון  : מת לקבל אחד , נראה איך זה יתפתח , אני בטוח עובר על טסט ראשון! , חוץ משדיים ותחת(למי שלא הבין , בחורות) , מכוניות זאת אהבת חיי.

תחומי עיסוק : עובד בתור טכנאי מחשבים באחת מהחנויות הגדולות בארץ(תגלו איפה , העבודה היא רק למשך חופשת הקיץ) , מודינג , לימודים(והרבה :( ).

תחביבים : מחשבים(איך לא?) , רכיבה על אופניים בשטחים מאתגרים , מכוניות על שלט מבוססות דלק ניטרו(שטח!!) , טניס , כדורסל עם חברים בספורטק , לשמוע מוזיקה..

אני אוהב את : המחשב שלי , המשפחה שלי , הידידות שלי+חברים , טלוויזיה.

אנשים שאני שונא : שוויצרים(ואני אחד מהם למען האמת , ככה שאני שונא את עצמי(במובן הטוב) , ומי שלא הבין , לא הבין) , ערסים(בעיקר את הרוסים האלו שאתה רק מסתכל עליהם והם תוקעים לך סכין ביד) , כאלו שחושבים שהם יודעים הכל אבל הם בעצם לא יודעים כלום , אנשים עם דעות קדומות שהם ההפך הגמור מהמציאות , ועוד.

סרטים : אמריקן פאי(כולם) , J & Slient BoB , מת לצעוק 1+2+3 , EuroTrip נשמע סרט ממש טוב , אני מוריד אותו עכשיו , שונא מטריקס , הכוכבים של שלומי , סרטי בורקס(גבעת חלפון אינה עונה וכאלו) , סאות פארק : הסרט , ג'אקאסס : הסרט , פרל הרבור.

מוזיקה : אוהב בעיקר רוק ישראלי\לועזי , טראנסים טובים ומיקסים למיניהם(Warp Brothers!!) וחובב מטאל...

מקומות בילוי : כל מקום שאליו הולכים החברים  , לא חשוב אם זה יהיה מועדון , בר , גן מקומי , או איזה בית של מישהו , העיקר שיהיה שם אלכוהול.

זהו בעיקרון , מחכה ומצפה לכל תעודות הזהות של האנשים כאן.

פורסם

מכיוון שאני בפורום הזה כבר דיי הרבה זמן מכתה ז' אז החלטתי להשתתף.

שם: אור בן צבי

תאריך לידה: 19/10/88

מקום מגורים: חבצלת השרון

תחביבים: מחשב, אופניים, טלוויזיה...

אוכל אהוב: פיצה, אטריות, עוף, המבורגר, טוסט פיתה, פיצה פיתה...

שתייה: מיים קרים, שוקו, תה, מילקשייק בננה (הכנה עצמית)

ספורט: הרמת משקולת 6 ק"ג, ריצה 1 ק"מ בתכנון.

לימודים: כתה ט' ממוצע 65 :'( כנראה מחוסר השקע וגם יש הפרעת קשב וריכוז.

מה אני אוהב: שאמא עוקפת עם פיאט פונטו מכוניות כמו סיוויק וכד'.

פורסם

שם : יותם שרייבר

מגורים : קרית ים

גובה : 1.65 ( :-\)

מראה : שזוף מעט, נמוך, צבע עיניים ושיער חום מסורק בצורה ג'נרית יחסית...(קוצים עף פעם לא עשה לי את זה)

שתיה : קולה, מילקשייק איכותי קפשה

אוכל : הכל חוץ מדברים לא כשרים/דברים שזזים לי בצלחת

עישון : לא

צבא : עוד שנתיים...חולם על קריירה צבאית טיס/חי"ר

לימודים : מסיים י' השנה במגמת מכטרוניקה (מע' הנדסיות ממוחשבות) + פיזיקה..

רישיון : עוד שנה..

תחומי עיסוק : מחשבים, בנות (זה תחום עיסוק לא? :P) עד לא מזמן בניתי דגמי מטוסים...מנגן בכינור..ועוד מעט שחור בקרטא (חום עם 2 פסים בינתיים בשיטת S.I.K)

תחביבים : זה לא כמו תחומי עיסוק? אמממ..לאדע קרטא כינור בלאט מטוסים צבא וכל שאר השיט

אני אוהב את : החברה! מורנוש...

אנשים שאני שונא : אלון! (S.I.K Snake) סתם.... אנשים סוציומאטים, אנשים שלא יודעים לעבוד כקבוצה..אנשים עם ראש קטן וכו'..

סרטים : שרה טבעות ( ;D), 15 דקות, יום אימונים מסוכן, המלאכים מבוסטון, טרילוגיית מטריקס, עלי ג'י ויש עוד מלא שלא זוכר אותם עכשיו

מוזיקה : מטאל (במיוחד ספיד, Black Death, ו-Power) שומע Iced Earth, Nightwish ועוד כמה להקות

מקומות בילוי : המיטה שלי, המיטה של החברה ;)

Thats about it..

פורסם

שם: תומר בירנבאום

כינוי שנדבק לי בצבא: בובקט, בובי, בוב, בוב הבנאי.

מגורים:מרכז תל אביב

גובה:173

מראה: מלאה, עניים ירוקות, שיער שתני, זקן ערבי.

שתיה: דיאט קולה לימון, גולדסטאר, טובורג רד, קפה שחור נחלה.

אוכל: הכול, חוץ מאוכל יפני, ואני שונא מקדונלד ובורגר ראנץ, חולה על פופקורן..

עישון: קופסא ביום, שיש כסף WINSTON אדום, ושאין כסף ובצבא נובלס רגיל.

צבא: משרת בפלוגה מבצעית בעזה, בגדוד 9 פלוגה ל' כבוד (מג"ח 6ב), אבל כבר חודש בגימלים בבית, נפצתי ביד, ובקרוב יורידו פרופיל ובתיקווה לצאת על 24.

פז"ם: שנתיים ושלוש וחצי חודש.

לימודים: סיימתי לפני שלוש שנים בכיתת מב"ר, בגרות מלא.

דיסלק....

תחביבים: מחשב, אופניים, לפעמים רולר בלידס, הרבה ספרים, סרטים, הרבה מוזיקה, ספורט (לראות לא לעשות), לבלות עם החברה.

רישיון: יש בטסט השלישי, אין רכב.

אני אוהב: ספרים טובים, סטנלי קובריק בDVD, האוכל של אימא, סתם להסתלבט על הגג עם החברה.

שונא: צבא... , ספרי מדע בידיוני, סירטי טרילוגיה, מתנחלים, פוליטיקה, והרשימה ארוכה.

סרטים: כל סרטי קובריק, קיל ביל, קן הקוקיה, נהג מונית, פורסט גאמפ, פלטון, ביג לבובסקי, הצייד, גיבעת חלפון, חגיגה בסנוקר, מבצע סבתא, פחד ותיעוב בלאס וגאס, ראקוויום לחלום, ועוד כמה..

ספרים: מר ורדיגו, מוסיקת המקרה, ליויתן ששלושתם של פול אוסטר, פחד ותיעוב בלאס וגאס, יער נורבגי, אניהו, געגועי לקיסינג'ר, ועוד...

מוסיקה: פורטיס סחרוב, אהוד בנאי, שוטי הנבואה (הראשון, השני שלהם מאחזב), דר קספר, The Doors, גימי הנדריקס, System of a Down, נירוונה, פינק פלוייד, The Strokes, רדיו הד (הייתי בשלושת ההופעות בארץ), פיונה אפל, אליס אין צ'ינז, אמרסון לייק אנד פלמר.

פורסם

שם :טומי

מגורים :באר שבע

גובה :1.85

מראה :שזוף טיפה,עיניים חומות,שיער שחור

שתיה :קולה,מיצים טבעייים כמובן :)

אוכל :מת אל שוארמה,מאק פעם בשנה חח ואוכל דברים לא כשרים גם :)

עישון :לא

צבא :עוד שנה אני הולך לג'וב אנשים חחח בחרתי במשהו סוף סוף אני מקווה שאני יגיע לשם אם פרופיל 97

לימודים :מסיים י"א בבית ספר מעפן חחח אם 6 יחדיות בכלל (3 אנגלית,3 מתמטיקה)

רישיון  :עוד כמה חודשים כרגע אין כסף

תחומי עיסוק :מחשבים,כדורסל,חדר כושר,היאבקות התחלתי לפני חצי שנה רק :\

סרטים שאני מת אליהם:כל שר הטבעות,כל מטריקס,כל מת לחיות ויש עוד מלא...

מוזיקה:כל דבר שנישמע לי טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים