עבור לתוכן

תעודת זהות של חברי הפורום (פרטים ותמונות שלכם)

Featured Replies

פורסם

שם:מתן אלדן

כינוי: זקי

מגורים: כדורי(צפון)

גובה:1.70(פעם אחרונה שבדקתי)

שתיה: קולה , קולה ו...קולה

מראה: אני יערוך מתישהו ויוסיף קישור לתמונה , אין לי כוח לתאר ;)

עישון: בכלל לא , אני מתרחק כמה מטרים מאנשים שמעשנים

מגמה בלימודים: עיצוב גרפי

רישיון: עדיין אין

סרטים: כל טריולוגיית שר הטבעות , קיץ אחד של סוטול , יורוטריפ(הסרט הכי מועדף) , כל טריולוגיית המטריקס ויש עוד אבל לא עולה לי עכשיו...

מוסיקה: דאנס , טראנסים , מטאל וכו' (בקיצור הכל חוץ ממזרחית)...רמשטיין , מילק ינק , סילבר , לאסגו , סקאזי , ינפקטד משרום , טלמסקה ועוד......

ספורט: חולה כדורגל(גם לשחק וגם לראות) , אוהד הפועל ת"א!

אוכל: פיצות ומקדונלדס (הרבה ג'אנק איכותי)

שונא: ג'וקים בייחוד שעלו עליי כמה מפלצות ענקיות כאלה הבוקר... :'( :'(

וזהו... :)

• תגובות 35
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שם: אורן אלגלי (אורניקו, בבילון, ביגאפרו)

מגורים: הרצליה

גובה: 1.69

מראה: עד לא מזמן אפרו מטורף, כעת גלח. עיניים ירוקות-כחולות ושיער חום-שחור.

שתיה: קולה (אבל אני מוריד במינון לאט לאט), תותית (אל תשאלו), יינות (למרות שזה פלצני), מיצים טבעיים, בירה שחורה.

אוכל: כל סוגי הדגים, צ'יפס, בשר (בקר בעיקר), עוגות של אמא.

עישון: אין סיכוי שאני מתקרב לסיגריה\נרגילה בחיים האלה.

לימודים: מסיים ח', 95 באנגלית, 95 במתמטיקה, 94 בלשון. התנהגות-טובה מאוד.

מוזרויות: מאיית במהירות מדהימה ובלתי נתפסת (באנגלית בעיקר, ושנראה אתכם מאייתים יותר מהר ממני), סדיסט, אגודל שמתקפל 90 מעלות, שליטה על כל אצבע בנפרד (לעשות שלום עם הזרת ניסיתם?). גמישות כללית, זיכרון של מספרים בצורה פנומנלית (אני זוכר בע"פ את מס' התעודות זהות של שלושה מחברי וכל משפחתי, שבעה סידי-קי של הלף לייף ואת הכפולות של המספר 2 עד 23^2.

תחומי עיסוק: מחשבים, כדורגל, מכון כושר, אתלטיקה קלה, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע :\

ספורט: 1.35 בקפיצה לגובה מספרת, 4.10 בקפיצה למרחק, ריצת 60 0:9 שניות, ריצת ק"מ 5:10 דקות, 26 מתח, 14 מתח עם הידיים לפנים, כפיפות בטן בדקה- 101. כפיפות בטן ללא הגבלה: 140 ב 5:0 דקות, אלוף השכבה בהורדת ידיים\רחמים ;D

סרטים אהובים: מטריקס 1\2\3, שר הטבעות: אחוות הטבעת, שם קוד: דג חרב, סרטי אסונות, אושן 11, מהיר ועצבני 1\2, שעת האפס (תרגום עלוב), המומיה 1\2, גרין מייל, אייט מייל, התן, פורסט גאמפ, פארודיות בעיקר על סרטי אימה.

מוזיקה: אמינם, מטאל, רוק כבד, פאנק רוק, קלאסית, האוסים, ובעצם כל מוזיקה אחרת שתמצא חן בעיני.

שונא: כדורסל, נמלים, ילדים פתטים, עצלנים, נצלנים (אפילו שגם אני לפעמים כזה), ערסים, מתנחלים, כפיה דתית, צרפתים אנטישמים, אירופאים, כלבים, כשסופרגלו מדביק לי את האצבעות לשולחן. כמו שמישהו כבר אמר פה, הרשימה ארוכה ואיני זוכר כעת את הכל.

אוהב: חתולים, מחשבים, מים, את המשפחה, חצאיות מיני, מחשופים. גם פה הרשימה ארוכה ואני מאוד עייף.

מקומות בילוי: גנים ציבוריים (בד"כ ב3 לפנות בוקר), בית של מישהו, להסתובב בהרצליה פיתוח עם החבר'ה.

פורסם

שם : אסף גולשני.

מגורים :ראשון לציון

מראה : שמנדריק דיי שרירי, עור שחום בהיר (מת על הצבע הלטיני שלי) עיניים חום דבש, גובה מטר שמונים, שיער שחור מאוד ומבריק מסורק לצד שמאל, לא שעיר.

אוכל ושתייה: טוב קודם כל קולה והרבה, בירות לעיתים רחוקות ומיצים טבעיים. מאכליים איטלקיים (בעיקר פסטות ופשטידות), מוצרי חלב למיניהם.

ג'אנק פוד בעיקר בשרי ומקדונלדס שולטים.

צבא : נפל של קורס קצינים (כן כן אחרי חצי שנה ושבוע אחד לפני הסיום החליטו להדיח אותי בגלל ציונים לא מספקים) כרגע מש"ק במחלקת נפגעים בקרייה.

לימודים : 12 שנות לימוד ובגרות חלקית בגלל פוץ אחד בשם שיקספיר.

רישיון  : יש אפילו אני לא נהג חדש כבר שבוע ואבא לחוץ שלא נותן את האוטו, מפנטז על הונדה סיוויק 2005.

תחביבים : מחשבים ואינטרנט, קריאה בעיקר בנושאי טכנולוגייה טבע וסוגי ממשל ושלטון (מתעניין בעיקר בקומוניזם), איסוף עתיקות, קולנוע ובעיקר מוזיקה כמעט מכל הסוגים.

דברים שעושים לי טוב: אנשים שיודעים להגיד תודה, חגים, אוכל טוב/סרט טוב/אישה טובה, לקום בבוקר ולגלות שיש לי עוד שעתיים לישון, אמבטייה ארוכה, לקנות משהו שמאוד רציתי ולישון טוב.

דברים שמוציאים אותי מדעתי: פמיניזם, שנאת חינם, עבריינים שמסתובבים חופשי בין שאר האזרחים, עולים חדשים שעלו לארץ רק כדיי לשפר את המצב הכלכלי שלהם כנ"ל לגבי שוהים בלתי חוקיים ועובדים זרים למיניהם שמשתקעים כאן ומעיקים על הכלכלה, פוליטיקאים שקרנים, האנשים הבורים שתומכים בהם למרות השחיתות והצביעות, אנשים דתיים והכוונה לכל דת או אמונה שהיא בעולם ובמיוחד הבורות של למות למען האמונה/האל, פרמיטיביות ואנשים שמתקדמים בזכות קשרים ולא בזכות כישורים, העובדה שסיגריות ואלכוהול חריף (מעל 15 אחוז בנפח) הם סמים מסוכנים אך לא מחוץ לחוק, אנשים שמעשנים מתחת לשלט אסור לעשן בקניון עזריאלי !!!!!!!!!!!.

סרטים : כל סרטי שפילברג, מד"ב, אפוקליפסה.

מוזיקה : כמעט את כל סוגי המוזיקה אך בעיקר שנות ה60 ובמיוחד תקליטים :).

פנאי ובילוי: בית, ים, רכב וארץ ישראל היפה.

שאיפה בחיים: להציל חיים של מישהו מסכנת מוות בטוחה, להיות עשיר (וזה לא שטחי וזניח בכלל), להקים משפחה לתפארת, להזר לטובה בזכרונם של אנשים רבים ככל האפשר גם אחרי מותי.

וזהוווווווו ... :) תמונות בהמשך.

פורסם

אההה..זה כמו למלא טפסים מפגרים של הבצ'פר!

אבל בשבילכם, הכל. הנה זה בא...

שם: שניר

תאריך לידה: 15.5.88  (הכרזת מדינת היהודים!)

מקום מגורים: ת'דרות, סתם, שדרות  :P (איפה שנופלים הקאסמים)

תחביבים: מחשבים- למרות שהם גורמים לי להתעצבן לעיתים תכופות מדי  ;D.

מכוניות ספורט\על +דגמים של מכוניות ספורט\על.

אני מחור ל"בליזר", זה גאוני!

מצייר מדי פעם- (כשבא לי לעשות חתימה), פוטו שופ.

אודיו, אודיו,אודיו! לא יכל לעבור שבועים בלילהיות באולם תצוגאה לפחות פעם אחת!

בחורות- מה!?.. אני גבר.

אוכל: אף פעם לא מתנגד לסטיק פילה ב"ראנצ' האוס" או "הויט הול", או הכי טעים- של אבא  :)

פיצה,לזניה,ספגטי עם רוטב בולונז...האיטלקים האלה גאונים!

שתייה: יש לי ווידוי, אני נרקוקולה, קוקה קולה (רק!).

ספורט: אני מלך בפתיחות  ;D.

עושה 70 שכיבות בטן ביום והולך לישון.

לימודים: חרא של דבר!- ממוצע שנתי שלי (י') הוא איזה 75, עושה השנה 3 יח' מחשבים ופורש מהר כל עוד אני יכל!

רישיון: אולי שנה הבאה בחופש.

מראה: נראה טוב, 172 ס"מ, זקן ושפם- אבל מטופח לא ערבי! שער שחור ענים חומות.

סרטים: מטריקס 1,3- חבל שאנשים לא השקיעו מספיק מחשבה כשהם ראו את השלישי, הוא גאוני והבנתי את זה רק לפני שבועים כשראיתי אותו בפעם השניה.

נשק קטלני 1-4, סנאץ, לקסטוק ושני קנים מעשנים, פאיבאק (עם מל גיבסון), וכל שר הטבעות, X-MAN (במיחד השני).

אהה- תודה לETB שהזכיר לי שאני חולה על KILL BILL.

סרטים שאני שונא: מהיר וקופצני או מה שזה לא יהיה, כל סרט אחר שכולל בו את ווין סולר\דיזל. וכל סרטי הקיץ המפגרים (לא כולל X-MAN וספידרמן).

השוטר\הדוור\החלל\הסנאי מת מצחוק 1\2\3... ,  "יחצן במילכוד" ראיתי ומאז יש לי נטיות התאבדות (הסרט המשעמם בעולם!).

שעת האפס (זה כמו ארמגדון אבל בלי השחקנים הטובים בלי ההומור עם אפקטים מסריחים ועלילה אפילו פחות הגיונית!)

מעצבן אותי: תרגום ברוסית! כאילו מה הבעיה שלהם? אם לא היה תרגום ולא היה ערוץ רוסי כולם היו מדברים עברית שוטף! אז למה הם דופקים את עצמם?

מורים טיפשים! כאלה שהם ממש מפגרים ואי אפשר לדבר איתם והם עושים לך את החים לגהנום!

גזענים, אנטישמים ואמריקאים (בלי קשר אחד לשני).

עישון: NO SERY! (אני בטוח שלא כך כותבים את זה)

מוזיקה: כל דבר איכותי- קלאסי,פופ, מטאלי, האוס, בני בן אסי (סטספאקשיון), לא סובל להקות בנים ורוק כבד.

פורסם

אני לא יודע אם למישהו איכפת..... אבל שיהיה, לא בא לי לישון.

שם: עדוא (/עידו) גל.....

לא הרבה יודעים לקרוא את זה כמו שצריך.

תאריך לידה: 14/8/84

מקום מגורים: רעננה

גובה: 181 ס"מ... אולי קצת יותר

שתיה: מיץ ענבים, שוקו, ספרייט, לימונדה, קצת בירות (הוגארדן, גינס, קורונה...). בקיצר, אני שותה בעיקר מים.

אוכל: פיצה, עוגות גבינה טובות ועוד הרבה עוגות, ביסלי גריל, עוגיות מזרחיות של עבאדי, ג'לית, אגוזי, אבטיח, תפוח, גזר, גלידה וניל ושוקולד וארטיק לימון. שונא עגבניות אם הן לא מבושלות למוות ומעורבבות עם עוד הרבה דברים.

עישון: לא מעשן.

לימודים: סיימתי תיכון (בגרות- ביו'+כימיה)

צבא: כבר שנה ושבעה חודשים. משרת ביח' מודיעין של ח"א (ג'ובניק).

רישיון: יש, טסט שני, לפני שנה ו8 חודשים בערך.

עבודה: אין.

תחביבים: מחשבים (למרות שזה כמו להגיד "לחיות")- בעיקר משחקים, כדורגל (למרות שלא יוצא), סרטים וסתם לבלות.

אוהב: חברים, משפחה, אנשים טובים ולשנוא.

שונא: אנשים שמגבילים אחרים, בעיקר בשם הדת (קיצר, דוסים), אנשים שפשוט מרשים לעצמם להשליך דברים על הריצפה, בורים, אנשים שחושבים שג'וליה רוברטס היא האישה הכי יפה בעולם או משהו כזה, אנשים ש"אוהבים" חיות אבל משמידים את הטבע, ימנים קיצונים, אנשים שלא חושבים על זה שמה שהם עושים מזיק לאחרים (או שסתם לא איכפת להם), שמאלנים קיצונים, רמאים, שקרנים ,גנבים וחברים (סידרה). כמעט הכל.

מוזיקה: Aerosmith, Bon Jovi, Queen, Guns n Roses, Scorpions, Europe, אתניקס, משינה ועוד.

סרטים: בחזרה לעתיד 1-3, באטמן 1-4, סופרמן 1-2, פורסט גאמפ, חומות של תקווה, נשק קטלני 1-4, מסע בין כוכבים: דורות, ג'יימס בונד: Golden Eye, האקדח מת מצחוק 1-3 מכסחי השדים 1-2, Alien 1-4.

שחקנים אהובים: מייקל ג'יי פוקס, וויל סמית', ריצ'ארד דין אנדרסון, מל גיבסון, רובין וויליאמס, דני גלובר, אד א'וניל, ג'ים קארי, ג'ק למון, מאט דימון ועוד המון.

שנואים: אל פאצ'ינו, רוברט דה נירו, ג'וליה רוברטס, בן אפלק..... חברים.

משחקי מחשב:  CM לדורותיו, Fallout 1+2, פיפות למיניהם, NBA למיניהם, UT, יומו של הטנטיקל, האורגים, אולטימה 8:פגאן, סטארקראפט וכו'.

סדרות: מקגיוור, דוסון קריק, לואיס ולקארק, Sliders, מסע בין כוכבים: חלל עמוק 9 וכמובן, נשואים פלוס.

תמונה:

F1000016.jpg

נראה לי שזהו.

פורסם

שלום לכולם,

שם: טובי לויס

כינוי: גולדי ;)

מקום מגורים: ראשון לציון.

ארץ מולדתי: ישראל

מזל: מאזניים / עקרב.

מראה: צבע עיניים חום, שיער חום כהה, מבנה גוף בריא ( לא שמן ולא רזה ), גובה בסביבות 1.70+ ( מה לעשות, לא בורכתי בגובה ;) )

צבא: משרת בחיל האוויר קרוב לבית. תפקידי בכוח הינו מפתח יישומים ואתרים כולל עיצוב גרפי, מנהל רשת וטכנאי מחשבים.

לימודים: 12 שנות לימוד. מגמה ריאלית פיסיקה מחשבים ( 5 יח"ל ) בגמנסיה הריאלית בראשל"צ ע"ש קררי.

תחביבים: בעיקר מחשבים, אוהב לפתח וליצור דברים חדשים ומעניינים. ידע ב VB, ASP, HTML, Pascal, JVScript, VBScript, SQL, Flash + ActionScript ועוד כמה דברים.

מגדל דגים בזמני החופשי ואוהב לצפות בהם במשך זמן רב ( מאוד מרגיע ). מתעניין בפיסיקה ואסטרונומיה, אלקטרוניקה ומדע ופתוח לכל נושא.

מוסיקה: מוסיקה רגוע, נעימות, Yanni, מוסיקה קלאסית ( לא דברים כבדים ), האוסים רגועים מוסיקה עברית ולועזית עם קצב טוב. לא סובל מוזיקה

שדופקת בראש כמו שיפוצניק השקליט את עבודתו. Oldies - 60-80.

אוכל: כל מה שטעים.

המאכל האהוב עליי ביותר הוא עוגת חלבה ושוקולד העשויה מפרוסות וופל ( יאמי... מתחיל בביס אחד ונגמר בעוגה שלמה ).

שתיה: כמה שיותר טבעי יותר טוב, בעיקר תפוזים, תפוחים וענבים. כמה שפחות חומצות צבעוניות עם בלונים.

אלכוהול: כמעט ולא שותה בכלל חוץ מיין לפעמים בארוחות חגיגיות.

עישון: בורח ממקורות עשן.

ספורט: סנוקר, באולינג. ריצה? כפיפות בטן? מתח? מעולם לא שמעתי על ספורט כזה ;)

רישיון: אופניים

שונא: אנשים שמנסים לרמות ולשקר אותי. אנשים שחושבים שהם יודעים הכל והם לא יודעים כלום ( שמתחילים לדבר שטויות אני פשוט נכנס בהם עם פול

שאלות ועובדות שסותרות את דבריהם עד שהם מתחילים להתבלבל ולא מוצאים את הידיים והרגלים שלהם. בדרך כלל לסוכני מכירות חרטטנים ). בירוקרטיה צבאית.

אוהב: את כל מה שאני לא שונא.

גישות שונות:

א. כמה שפחות להתעצבן כי אף אחד לא שווה את זה.

ב. לא בוכים על חלב שנשפך - מה שקרה קרה ואם לא ניתן לשנותו לא צריך לריב ולסבול בגללו.

ג. ידע זה כוח - אם אני לא יודע משהו נלמד אותו.

ד. לא לוותר כל כך בקלות, מנסים עד שמצליחים.

ה. לשאוף ולהציב מטרות בחיים.

ו. יושר, אמינות ואדיבות לאנשים משתלמת ומפתיעה כמו שלא דימיינתם לעצמכם.

ז. אם לא יודעים עדיף לשתוק ולא לקשקש שטויות.

ח. לעמוד על העקרונות שלך ולא להתקפל. התקפלות תראה לאנשים שהם יוציאו ממך בסוף את מה שהם רוצים.

רוצים עוד פרטים ?....

אם נראה אתכם באחד המפגשים אשמח לשוחח ולהכיר אתכם.

עד אז.... אני חושב שזהו.

פורסם

אהלן.........

שם: גילי אלון (שם בתעודת זהות גלעד = :-[ )

כינוי: אין האמת.....................................................

מקום מגורים: בית נקופה (פרברי ירושלים)

ארץ מולדת: ישראל (אלא מה?)

מזל: אריה (ראור)

מראה: שער - חצי אפרו בערך צבע חום-שטני (לא מזוהה קיצר) ; גוף - שחיף ; גובה - 1.65+-

לימודים: עולה ליא'

תחביבים: מחשב, בנות, טלוויזיה, בנות, כדורגל, בנות, סנוקר.

מוזיקה: SOFT ROCK בכלליות הכי אהוב עליי (פה ושם מטאל גוטי) וטראנסים תלוי איזה (לא פסיכודלי מדי) ותלוי באיזה סיטואציה.

אוכל: לא. מאכל אהוב - קובה במיה של סבתא. (יאמי!!)

שתיה: הכל.................................... משכרים - לא.

עישון: מכור לנרגילה................. האמת אני בקושי מנרגל אבל כשיש נרגילה אני חייב...................... טעם אהוב - קוקוס.....

ספורט: לא. אם כבר אז ישיבה אולימפית.

רשיון: לסוס. (רציני למדתי שנתיים רכיבת סוסים)

אוהב: אמממממממממממממממממממם אלוקים : D ; מחשב ; טלוויזיה ; חברים ; משפחה (תלוי מתי..... ממש תלוי מתי) ; אנשים עם מצב רוח טוב.

שונא: צומי......... יהירים....... גאוותניים........ סנובים...... סטייליסטים......... סנוביות.......... מורים דפוקים........... ע*ב*ם.

בכללי: אני מתעצבן די מהר אבל לא אל חברים... בשביל שחבר יעצבן צריך הרבה מאוד מאוד מאמץ........... אמממם מנסה להיות מצחיק כמה שיותר... וזהו............

תמונה:

מה זה פה JDATE?

סאלמת וואחישני...............

פורסם

שם : עמי שלמברג

כינוי : לא חסרים שמות ......

ארץ מולדת :ישראל

מראה :מטר שבעים עיניים כחולות (ולא בלונדיני...)

תאריך לידה : 19.01.87 (גדי)

לימודים : עולה ל יב' במגמת אלק' א!!!!!! (בעמית עמל עם שיבר המטורף!!!)

תחביבים : מחשב ,חברים ,נהיגה ,מודינג מטורף!! ,הרבה ספורט ,ישיבה עם חברים באיזה מקום אסטרטגי טוב לתצפיות להתחלות חדשות(אני מניח שאתם מבינים)....

מוזיקה :כול השילובים של קלאב ,טראנס , האוס וקצת פסיכו בשום פנים ואופן מזרחית ......

אוכל :שקשוקה , על האש עם חברים ,טחינה שלי עם לחם טרי סתם ככה ...

שתיה : הכול חוץ מבנזין

עישון :תעשנו אתם ....

ספורט : הרבה אתלטיקה קלה (גובה: 1.75 גב ,רוחק : רק 5.5 ומעלה .. וריצות קצרות ) טניס שולחן (נבחרת ראשון)

רישון : יש כבר 5 חודשים עם פנטזיה ל EVO8 או לאסתי (STI).....

פורסם

שם: פרלמוטר אלון

כינוי: oak

מקום מגורים: ירושלים

ארץ מולדת: ישראל, אני חושב

מזל: בתולה

מראה: 1.80+- אנערף מזה מראה, לא יודע. שיער מוזר פשוט נתתי לו לצמוח מספטמבר, הגיע לאן שהגיע.

לימודים: עולה ליא'

תחביבים: מוזיקה,גיטרה,מחשב,וכל מני.

מוזיקה: מטאל בעיקר,ג'אזז, קצת קצת קלאסי, וטיפה ישראלי.

אוכל: פשטידות של אמא.

שתיה: קולה קולה ועוד קולה.

עישון: נרגילה פעם ב

ספורט: ביתר הוציאה אותי מהספורט.

רשיון: אין עוד, רק על סוס

אוהב: חברים משפחה מוזיקה לנגן ולהשתעמם מול המחשב.

שונא: שלועסים לי מסטיק באוזן.

בכללי: בן אדם רגוע

תמונה: עדיף שלא

פורסם

שם:סיון פריאור ענבי, או בקיצור, פריאורי

גובה:1.62

מראה חיצוני: ראש גזר(תודה דריה...), נמשית, חיוך מוזר, עיניים ירוקות, מתולתלת, וקופצנית בעיקר.

שותה:מים, מיץ טבעי ואלכוהול.

מעשן: נרגליות ואם אפשר ווג.

צבא:14.4.05 בנתיים

לימודים:אין! :)

רישיון :לומדת.. :) On the way

תמונות:

34201150.jpg

אני זו ששוכבת.. :)

תחומי עיסוק : טיולים, התנדביות, קיפוצים, עזרה לאנשים, שירה ומשחק, להשטתח על הרצפה של עזריאלי.

תחביבים: לנסות ללמוד דברים חדשים, לאסוף סטיקרים, לאמין שאני יכולה לעוף.

דברים שאני אוהב: לשבור דברים, להוציא עצבים, להציק לרן שיתחתן איתי, להציק לדריה שתעשה איתי סיאנס.

מוזיקה : ישראלי וכל השאר.. :)

סרטים: תאמינו לי אבל אני לא זוכרת...

מועדון : הבית של חברים שלי בצפון....

דברים שאני שונא: את רן(זה עד שהוא יתחתן איתי) שקרנים, מציקים, ואת מי שכתב את השאלות.. :)

פורסם

היי,

שם: ים בן-צבי

מקום מגורים: נס-ציונה

גובה: 1.80

משקל: 60-65

מראה חיצוני: אשכנזי ביותר, שיער שטני קצר, רזה.

שתייה: אלכוהול עם חברים, לא בהגזמה. מיץ תפוזים, קולה, ספרייט ומים.

מעשן: נרגילה

לימודים: אתמול היה טקס סיום י"ב, מעשית לא הייתי כמעט בבי"ס מינואר.

צבא: דפקו לי גיוס ראשון, אבל בגלל שקפצתי כיתה (מי צריך את כיתה ג?) אז יש לי שנה חופש. כרגע התאריך גיוס שלי 25/7/2005. מאוד רוצה טיס.

רישיון: עברתי פנימי ביום חמישי, בקרוב טסט.

תחביבים: צלילה, ליסוע לים, כל דבר שטס, לבנות/לצבוע/להרכיב/לתכנן, לבלות עם חברים. דווקא מחשבים ומודינג זה תחביב מאולץ כי זה הדבר היחיד שיש לעשות בעיר המעפנה הזאת בלי רשיון שנכנס תחת מה שכתבתי. אם היה לי אוטו כל המאמץ היה מופנה אליו (מהיר ועצבני סטייל).

אוהב: את הים התיכון, את אילת, מאוד אוהב אש, את אחותי התינוקת, מהירות, טכנולוגיה, מטוסים...

שונא: צרפתים, ערבים רעים (יש כאלה מאוד נחמדים), גזענים, מיקרוסופט ושאר מונופולים, אחות בת 14, שאמא מזיינת את השכל.

אישיות: זיכרון מעולה לפרטים אבל עדיין אסטרונאוט, עצלן כשמשהו לא מעניין אותי (בצפר למשל) אבל תמיד יש לי כוח למשהו מעניין או כיף. לא לוקח שום דבר קשה מדיי, תמיד מוצא דרך להשיג את מה שאני רוצה באמת (בלי לפגוע באחרים), חושב כל הזמן, אפילו קצת יותר מדיי, משתדל להנות מכל דבר שאני עושה, לדוגמא ע"י מציאת עבודה מעניינת או תפקיד טוב בצבא.

מוזיקה: הכל חוץ ממה שההורים שלי שומעים (קלאסית בעיקר), אבל אני לא מוריד שירים כמעט ומעדיף לשמוע רדיו אינטרנט, בעיקר ערוץ ה vocal trance של www.di.fm

סרטים: פעולה עם אפקטים טובים, מטריקס הראשון, האקרים כו'.

תמונה אין לי כרגע

פורסם

שם: אבירם גנון [כינויים: Super-HOT,AviraM13,Aviram]

גובה: 1.55 :-X

תחביבים: מחשב מחשב ומחשב.. לא לא רק זה :P ,אני די אוהב ללכת להסתובב עם הכלבה שלי,זה יכול להמשך שעות על גבי שעות ולשחק כדורגל ,אני משחק בהפועל בת-ים,מגן ימני,מס' 4 .

מראה: שזוף,טיפה נמוך,שיער קוצני שחור ועיינים חומות.

שתיה: מה שבא ברוך הבא...

אוכל: מה שבא ברוך הבא אבל מומלץ שזה יהיה כשר.

עישון: איככססס

צבא: יש עוד 4 שנים,בינתיים אני בצבא הגנה על הבית,זה בסדר..

לימודים: עולה לכיתה ט' עם ממוצע 89

רשיון: מת לאחד,מת לקנות כבר ת'סיויק שלי.. ;)

זהו,אין לי יותר מה להוסיף.. :)

פורסם

שם: אנטולי מרדכי.

גובה: 183

לימודים: סיימתי בדיוק י' כיתה מואצת (יאננו כמעט כמו יא').

עישון: לא נוגע בכלום.

אוכל: מעשית הכל, אבל אוהב בעיקר פיצות, קרפים, ודומיהם.

שתיה: לא יותר מדיי, מיצים בעיקר אבל מדיי פעם גם וודקות. יין ובירה כמעט ולא, לא אוהב.

תחביבים: מחשבים (מודדינג ואוברקלוקינג בעיקר - כבר יש כמה דוגמאות בשני הדברים) , בנות, מכוניות, PS2 ודומיו, סרטים, מוזיקה! (במערכת הנחמדה שלי) כמו שיותר איכותי וחזק יותר טוב, צלילה ספורטיבית ל-20-30 מטרים עם ציוד.

שונא: אנשים שרוצים צומי, אנשים שמתווכחים כשהם ידעים שהם טועים, אנשים שחושבים שהם מבינים במשהו (מחשבים בעיקר) כשהם בעצם לא יודעים כלום, ערבים שחושבים שהמדינה שייכת להם (אני דווקא מכיר כמה ערבים אחלה (אפילו צללתי עם אחד מהם וסמכתי עליו יותר מאשר על הישראלי שהיה איתנו).

מוזיקה: פסיכודאלית, טראנסים (אסיד בעיקר), האוס, דאנס, דיסקו, פאנק, אלביס פרסלי ביטלס ביץ'-בויס ודומיהם, שנות ה-80, היפ-הום וראפ מדיי פעם.

נוספים: חבר צוות בטכנו - אחראי 2 פורומים וכתב.

פורסם

שם: אוהד גפן

גובה: 1.7

לימודים: לא ממשיך ליב', עזבתי בסוף יא' ואני הולך לגמור הכל באקסטרני לפני צבא.

תחביבים: הרבה מוזיקה (רוק ובעיקר ישראלי), אופניים, מחשב, ים, כדורגל...

לא מעשן אבל אוהב מאוד נרגילה, אין מצב לסיגריות!

שותה: קמפארי פה ושם עם מיץ והמון קרח, בירות ולפעמים ליקר צ'רי.

וזה אני:

http://www.sommevalley.com/forums/uploads/post-3-1088443568.jpg

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, הת'רד הזה הוא כבר די ישן, אבל אני אחדש אותו קצת...

אני דרור חזן, בן 23 מחיפה.

לימודים: למדתי ערבית ומזה"ת ומדמ"ח בריאלי, בצבא הייתי בחמ"ן, ועכשיו אני בג'ון ברייס.

גובה: 1.77 בערך

שותה: לא

מעשן: לא

תחביבים: סרטים (קומדיות, סרטי מד"ב ופנטזיה כמו מלחמת הכוכבים, שרה"ט, הארי פוטר), מוזיקה (מה שבא לי, אבל לא מזרחית), ספרים (בעיקר הארי פוטר, שרה"ט), מחשבים ואינטרנט ובעיקר משחקי מחשב. לפני כמה חודשים טובים שדרגתי ל- 7600GS, ככה שיש הרבה משחקים שיכולים לרוץ על המחשב שלי.

אני מכיר את ויגיימס וגיימר מאז שהוקמו ואף נפגשתי עם כמה מחברי הצוות במציאות וכמה מהם שירתו איתי ביחידה. אני מתכתב הרבה עם אנשים מויגיימס וגיימר ואת hwzone כן הכרתי אבל לא עד כדי כך הרבה כמו שאני מכיר את ויגיימס וגיימר. בשנים האחרונות אני נכנס קצת יותר ל-hwzone (רק קורא ומדפיס כתבות) כדי ללמוד הרבה יותר על חומרה ולרענן ולחדד דברים שאני שכחתי וכאלה. אני יודע לפרמט מחשבים, לפרק ולהרכיב חלקים כבר שנים רבות, אז אני עושה את הקורס בשביל הכיף וגם בשביל לחדד לי דברים. אני מאוד רוצה להמשיך בג'ון ברייס אחרי הקורס הזה. אני קורא הרבה ספרי חומרה (כמו המדריך לטכנאי PC של דורון סיוון) וספרים נוספים של טכנאים ("פתרון בעיות בווינדוס" ו"פתרון בעיות במחשב האישי" של הוצאת פוקוס) כבר המון שנים (10 שנים בערך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים