עבור לתוכן

מתי בישראל? מסך הגיימינג המלהיב של Xiaomi בהשקה אירופאית

Featured Replies

פורסם

מעניין אם המסך יגיע לפני הדור ה5 של הטלויזיות שלהם :\

פורסם

אני די בטוח שהמסך יעשה את דרכו לישראל עד סוף השנה באמצעות יבואנים מקבילים, ייבוא רשמי בטח יהיה ברבעון הראשון של 2021 אם בכלל. אבל כמו כל מוצר שיומי שנמכר בישראל, ינפחו את המחיר לאיזור שיחמיא יותר למתחרים מאשר לשיומי.

פורסם

בדיוק לזה חיכיתי, רק שיאומי!

פורסם

לא ברור מה החידוש ? פנל AV יש כבר במחירים נמוכים ? לא IPS (הדגמים החדשים לגיימינג), לא קונה...

פורסם

איפה בדיוק יש לך מסך דומה במחיר דומה?

פורסם

ניתן להזמין את המסך הנ"ל בפחות מ 2000 ש"ח (כולל משלוח) https://www.banggood.com/Original-XIAOMI-Curved-Gaming-Monitor-34-Inch-21-9-Bring-Fish-Screen-144Hz-High-Refresh-Rate-1500R-Curvature-WQHD-3440+1440-Resolution-121-pencent-sRGB-Wide-Color-Gamut-Free-Sync-Technology-Display-p-1582948.html?ID=224&cur_warehouse=CN

פורסם

לא ניתן להזמין אמזון/חול/אירופה.?

פורסם

אבל לא כולל מיסים.

פורסם

סליחה שכתבתי בלי לנמק את דברי, המחיר לא הפריע לי. אבל מי שמחפש באמת מוצא, אם תרצה אשלח לך קישורים ... אבל הציפיה הייתה ברמה הטכנולוגית (עפ"י המאמרים שפורסמו באינטרנט) ששיומי נכנסת לתחום מסכי המחשב \ גיימינג (אני מדבר על לפני 5 חודשים +) הייתה עם הרבה דיבורים שלצערי לא מומשו כמו 4K ומחיר התחלתי נמוך 180$ וכו'. שיומי היא באמת חברה טובה ויודעת לעשות דברים איכותיים וזולים - כמו לדוגמת המהפכה שלה בסלולרי . ושוב סליחה, ציפיתי ליותר .

פורסם

אתה יודע שמדובר במסך 34 אינטצ כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים