פורסם 2004 ביוני 721 שנים יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward....אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר....הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן...שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול??האם יכול להיות דבר כזה???
פורסם 2004 ביוני 721 שנים כל כרטיסי GAINWARD שאי פעם ראיתי היו אדומיםרוב הסיכויים שהכרטיס הכחול זה לא הכרטיס מסך אלא כרטיס אחר ,אולי כרטיס קולאולי לא הסתכלת במקום הנכון
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אתה לא יודע מה קנית?כמו שרון אמר, אתה בטוח שזה הכרטיס מסך? תנסה להוציא אותו ולראות אם אתה עדיין רואה במסך - סתאאםם (לא לעשות!)הכרטיס מתחבר לסלוט בצבע אחר משאר הסלוטים בלוח? (ברוב הMOBOים זה ככה)
פורסם 2004 ביוני 821 שנים מחבר מותר להוציא את הכרטיס ולא יקרה כלום??הוא לא ינזק??המחשב יזהה אותו אחרי זה או שיהיה צורך בהתקנה מחדש??
פורסם 2004 ביוני 821 שנים מחבר אני יודע שזה הכרטיס מסך בוודאות כי ממנו יוצאים החיבורים של הכטיס מסך וכו....וגם אין לי כרטיס קול....אה, ומותר להוציא את הכרטיס ולא יקרה כלום??הוא לא ינזק??המחשב יזהה אותו אחרי זה או שיהיה צורך בהתקנה מחדש??
פורסם 2004 ביוני 821 שנים לפני שתוציא תכרטיס ברור שצריך שהמחשב יהיה מכובה וברוב הלוחות המודרנים יש תפסן בחריץ AGP כלומר החריץ של הכרטיס מסך ואם בלוח שלך יש תפסן כזה אז תצטרך אם יד אחת להזיז אותו קצת ואם יד אחת להוציא תכרטיסאחרי שהסתכלת מה רשום עליו תחבר אותו לא יהיה צורך בהתקנה מחדשעד כמה שאני יודע ALBATRON/HERCULES מייצרים כרטיסי מסך אם PCB כחול אז אולי הכרטיס מסך של אחד מהםאבל כל זה ממש לא הכרחי בטוח יש לך תדיסק של הכרטיס מסך פשוט תסתכל מה רשום עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.