פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי למחשב אחד (אין לי מחשב נייד) ובמחשב השני ראוטר אלחוטי עם סרבר למדפסת וחיבוררים קווים שאני יוכל לגלוש באינטרנט מכל מחשב מתי שהוא רוצה שלא יהיה תלוי אחד בשני. יש לי אינטרנט ADSL ועדיף עם firewall לאבטחה.נ.ב. שהמחירים לא יהיו בשמיים. תודה!
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לא אמרת תקציב אז אני חייב להמליץ על linksys תעשה חיפוש בזאפ אני בטוח שתמצא מלא דגמים שלהם ...תראה מה עונה לדרישות שלך . זה הראוטרים הכי איכותיים שיש היום במחיר סביר.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר שמעתי על זה.. יש G ו-B ו-A אם אני לא טועה.. אתה יכול קצת להסביר לי על זהמה ההבדל מה יותר טוב מהשני ובבקשה דגם ספציפי לכל מה שעונה על כל מה שביקשתי למעלה פשוט זה דחוף עד שעונים לי עובר עוד יום ועוד יום אז בבקשה תגיבו מהר. תודה!
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים הדברים שאתה צריך לדעת על התקנים הם ככה:802.11B - עובד בתדרים של 2.4GHz ומגיע למהירות של עד 11Mbps. זהו התקן הנפוץ והזול ביותר.802.11A - עובד בתדרים של 5.5GHz ומגיע למהירות של עד 54Mbps.802.11G - עובד בתדרים של 2.4GHz ומגיע למהירות של עד 54MBps. ישנן חברות שמצאו איזשהי "פרצה" קטנה בתקן הזה שמאפשרת להם להגיע למהירויות גבוהות יותר בדרך לא כ"כ בטוחה. כך הם הצליחו להוציא מכשירים שעובדים ב-108Mbps. זהו נחמד להגיע למהירויות כאלה באלחוט, אבל יש לקחת בחשבון שזה יכול לגרום להמון הפרעות במכשירים שונים שעובדים על אותו תדר.המהירויות של כל תקן נתונות לך כעת, וגם התדרים. מה שאתה צריך לדעת על תדרים זה שבד"כ: תדר גבוה יותר = טווח קליטה נמוך יותר. לכן ה-B וה-G יגיעו רחוק יותר מאשר ה-A.מכאן שה-G הכי טוב, אבל גם הכי יקר.עוד משהו שכדאי לדעת: מכשירים בתקן B יכולים לתקשר עם מכשירים בתקן G ולהפך (במהירות של ה-B כמובן), מפני שהם באותו תדר. עם A העניין הרבה יותר מסובך. לכן, כשכל העולם מתחיל לעבור ל-G, יש לשקול טוב אם כדאי לקנות מכשיר שעובד על A, מפני שאח"כ אם הרשת תשתדרג, יהיו בעיות תאימות.בקיצור ולעניין: אם יש שיקול כספי: קנה את ה-B. אם אפשר להרפות קצת את החגורה, קנה את G.חייב עזרה בבקשה!זה שאתה חייב עזרה זה לא אומר שמותר להקפיץ ת'רדים. קרא את חוקי הפורום.בפעם הבאה שתקפיץ ת'רד הוא יינעל.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר פשוט אני מנסה גם בפרש וגם פה שימליצו לי על פאקינג רשת מסכנה אף אחד לא אומר לי דבר מסויים תנו הצעות של G ושל B ואת המחירים שלהם.פשוט קניתי מחשב חדש (2.8 לא פרסקוט, 9800 PRO, לוח-p4c800 deloxe-x, וסטרן דיגיטל SATA 8 buffer 120) בקיצור הוא עלה הרבה, 9,000 ועכשיו הוא סתם שוכב בלי שאני משתמש בו כי אין לי אינטרנט!~!@#$%^&* אז בבקשה רק תנו דגמים ואם אפשר קישורים לראות את המוצר המון המון תודה למי שעוזר לי, אני אודה לו מאוד.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים העניין הוא שהטכנולוגיה עדיין לא מאוד נפוצה בארץ, ולכן אין הרבה אנשים שהתנסו עם הרבה מכשירים שונים ויכולים להמליץ לך בדיוק על מכשיר ספציפי שהוא הכי טוב. מה גם שהמבחר בחנויות לא כ"כ אדיר שכל מכשיר שיוצע לך תוכל לבקש מהמוכר והוא יביא לך אותו.אתה ב-ADSL, אבל כבר חסכת לעצמך הרבה כאבי ראש לגבי התאימות של המכשיר לאינטרנט שלך. אני מציע שפשוט תלך לחנות כלשהי או לאתר של החנות שאתה רוצה לקנות בה את המכשיר, תבדוק בדיוק איזה דגמים של מכשירים יש להם, תבדוק בעמוד ה-specification, תשאל פה על דגם ספציפי אם צריך, וקנה בסוף את מה שאתה מוצא הכי משתלם והכי יעיל. כל עוד אתה הולך על חברה ידועה עם שם, אני משער שלא צריכות להיות בעיות עם המכשיר.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים linksys ו edimax מסתמנים כטוביםd-link בעייתים בעיקר בשל ניתוקים, לזכותם יאמר שיש להם נציגות טובה בארץ אז לפחות יהיה לך למי לבכות.netgear יקרים הציוד בארץ עולה פי שניים מארה"ב
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים יצא לי לעבוד עם EDIMAX ןהם עושים את העבודה לא רעהראוטר Edimax BR-6104Wg זה הדגם הכי חדש שלהם ועולה כ 500 שקל בזאפוהיתרון שלו שהוא טוב גם לחברות הכבלים כי הוא תומך ב L2TPבהצלחה
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים חבל אבל על הכסף... במקום 500 שקל (אם אתה לא רוצה להקים רשת אלחוטית) תקנה את הדגם הרגיל BR-6104k שהוא גם ממש טוב, עם המלצה.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים רציתי להמליץ על מה שיש לי בבית - רשת אלחוטית של NETGEAR. קניתי בארה"ב, ואני נורא מרוצה ממנה, הכל עובד חלק וגם הנתב נורא קל להגדרה ויש לו מלא אפשרויות.הנתב - WGR614v4כרטיס רשת PCI - WG311מכשיר רשת USB - WG121הרשת עובדת ב-G, ואני בד"כ לא יורד מ-36MB, גם במחשב שרחוק מהנתב.זה עלה לי 240$ ואחרי הrebates שיש כנראה על כל מוצר שנמכר בארה"ב (שיטה דפוקה, אני מאוד מקווה שלא יביאו את הדבר הזה לארץ) המחיר ירד ל-150$.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.