עבור לתוכן

כרטיס זיכרון 128GB במכשיר שתומך עד 32GB

Featured Replies

פורסם

אם אני לוקח כרטיס זיכרון 128GB והופך אותו למערכת קבצים fat32 האם הוא יעבוד על אותו מכשיר שתומך עד 32GB ואם לא אז איך ניתן לגרום למכשיר כן לקרוא אותו?

פורסם

יש התקני SD שלא תומכים בSDXC, והם מוגבלים ל32GB בלי קשר למערכת הקבצים. לרוב מדובר במגבלת חומרה שלא תוכל לשנות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

יש התקני SD שלא תומכים בSDXC, והם מוגבלים ל32GB בלי קשר למערכת הקבצים. לרוב מדובר במגבלת חומרה שלא תוכל לשנות.

איך אני יכול לדעת שהמכשיר לא תומך ב sdxc? ושזה קשור לחומרה?

פורסם

אתה צריך למצוא את המפרט הטכני של המכשיר שלך. או שקיבלת אותו יחד עם המכשיר, או שתחפש באינטרנט.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אתה צריך למצוא את המפרט הטכני של המכשיר שלך. או שקיבלת אותו יחד עם המכשיר, או שתחפש באינטרנט.

המכשיר תומך עד 32GB class 10 48mb השאלה אם זה מכשיר שתומך בכרטיס מסוג sdxc?

פורסם
ציטוט של user1552

המכשיר תומך עד 32GB class 10 48mb

אז הנה התשובה שלך. מה עוד אתה רוצה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אז הנה התשובה שלך. מה עוד אתה רוצה?

נראה לי אתה טועה במה שאתה אומר, כל מכשיר שתומך עד 32GB לא תומך ב Sdxc כי זה מוגבל עד 32GB אחרת היצרן היה מגביל עד 128GB.

היה לי מכשיר שגם תמך עד 32GB לקחתי כרטיס זיכרון 128GB שיניתי אותו ל fat32 והמכשיר קרא את הכרטיס.

פורסם

אם המכשיר לא תומך בSDXC, אפשר לקחת כרטיס גדול יותר מ32GB, לפרמט אותו ל32GB וזה יעבוד, אבל תוכל לנצל רק 32GB מהכרטיס.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אם המכשיר לא תומך בSDXC, אפשר לקחת כרטיס גדול יותר מ32GB, לפרמט אותו ל32GB וזה יעבוד, אבל תוכל לנצל רק 32GB מהכרטיס.

בכל מקרה, בהצלחה.

אין קשר היה לי מכשיר שגם תמך עד 32GB ושמתי לו 128GB שפרמטתי אותו והוא ראה את ה 128GB.

מכשיר שתומך במה שאתה אמרת זה מכשיר שהוא עד 128/64GB.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

בכל מקרה, בהצלחה.

עדכון: פירמטתי את זה כ fat32 והמכשיר זיהה את כל ה 128GB ולא רק את המחיצה כפי שאתה ציינת ולכן זה עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים