פורסם 2020 ביולי 115 שנים מחבר נראה מעולה, קשה לבחור מהסיבות הטובות 😄 תודה רבה!, אני יעשה חושבים ואעדכן על מה הלכתי, ה 512GB SSD קורץ לי...
פורסם 2020 ביולי 125 שנים בבקשה. דרך אגב, בכל אחד מהם אפשר לשים כונן 2.5 אינצ' נוסף לזה שהנייד מגיע איתו. נכון שגם אם תשים כונן ssd הוא יהיה איט ביחס למה שכבר מותקן, אבל זה כבר לא ממש יורגש בשימוש ביתי, אם בכלל.
פורסם 2020 ביולי 125 שנים מחבר ציטוט של ozzo למה השמאלי יותר יקר? מעבד יותר טוב? היה נראה לי ש G4 טוב יותר מ G1 אין אפשרות להוסיף כונן נוסף. חשבתי על כונן של 1T (תוספת קטנה בעלות). המכירות המליצו לי על ה 10210U עם תוספת כונן. בנוסף הציעו את האופציה של 10210U עם ה 512SSD אבל לדעתו כבר שווה ללכת על משהו יקר יותר אבל בכמה רמות טוב יותר... אילו האפשרויות: הדילמה בין שתי הזולות כי בסוף אני אקח גם הרחבת אחריות. הימנית במפרט כן יש מערכת הפעלה. כמה משמעותי ההבדל בין המעבדים? ה G4 מול ה 10210U? נערך 2020 ביולי 125 שנים על-ידי ozzo
פורסם 2020 ביולי 125 שנים איפה אין אפשרות להוסיף כונן ? בשני הניידים ששאלת עליהם ? בטח שיש. מילא החנות כותבת מידע לא נכון, קורה, אבל ברגע שהם אומרים דברים לא נכונים, זה כבר בעיה. בקיצור, שיעשו שיעורי בית ! ההבדל נמעשי בין נמעבדים לא משמעותי, כי מעבד עם כרטיס Gטיפה איטי יותר, ובמקרה של G4הכרטיס המובנה קצת חזק יותר, בקצת אני מתכוון להבדלים בבנצ'ים מאשר בפעולה שוטפת במטלות ביתיות. לא הייתי הולך על דגמים יותר יקרים. ברור שכל חנות תרצה למכור יקר יותר. הרחבת אחריות , לעומת זה, צעד נכון.
פורסם 2020 ביולי 125 שנים מחבר מתברר שאני זכאי למערכת חלונות מהעבודה... אז ככה, אני לא צריך שם 1 טרה, אבל לא בא לי בעוד שנה לחפש לפנות מקום כל הזמן... אני חושב ש 8 ג'יגה זה המינימום אז הוספתי ל 16 וזו הבחירה כולל הרחבת אחריות זה יוצא 3340... שהחיינו, וקיימנו! תודה רבה על הליווי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.