פורסם 2004 ביוני 721 שנים אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא:שפם - כמו של הזקניםאו SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ??אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!
פורסם 2004 ביוני 721 שנים חחח זה היה טובSPAM זה פרסומות לא רצויות שמגיעות בדואר אלקטרוני,כאלה שבאים ברצף כמעט כל יום
פורסם 2004 ביוני 721 שנים צה"ח (LOL בעברית)זה גם הודעות שטותיות (כמו זו שרשמת) שמציפות סתם (או אולי רק כדי לקבל דירוג)
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני הייתי בטוח ש SPAM זה כמו הפירוש באנגלית ללוף הצה"לי הזכור לטובה... (בעעע) ;D
פורסם 2004 ביוני 721 שנים בקיצור זה סתם ת'ראד בלי נושא... לדבר סתם... כמו ההודעת spam הכי נפוצה בפורום: "אני חדש כאן" שאם תחזור כמה דפים אחורה תראה הודעה כזאת....שפם!!!LOL
פורסם 2004 ביוני 721 שנים יזבל אתה חרא!!!! ;D ;D ;D ;Dאבל הוא בעצם צודק החרא הזה ;D ;D ;Dד"א טוב עוד מעט ינעלו את זה אז צגיבו מהררר
פורסם 2004 ביוני 721 שנים ד"א טוב עוד מעט ינעלו את זה אז צגיבו מהררר רק כי אתה מבקש כ"כ יפה, אני צגיב ( ) עכשיו..... ROFL שפם....... גדול..... "יואו איזה שפמר אתה!!....".....
פורסם 2004 ביוני 721 שנים תרגעוו אא....???אולי זה היה בטעות???חשבתם על זה.. סליחה שגם לא שמתי סימני פיסוק!!!
פורסם 2004 ביוני 721 שנים חחחחחחחחח שפם....ענקזה התחיל במקור מאי מייל שאם תבדוק תיבה ממוצעת תמצא בה מלא הודעות סתמיות שמעצבנות וסותמות את התיבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.