פורסם 2020 ביוני 205 שנים שלום, ב disk management ב Windows 10 נמצא שע"ג הדיסק הקשיח שלי 900 מגהבייט במחיצה unallocated. האם ניתן להוסיף אותם לכונן D או C ? המחיצה המנוטרלת הזו נמצאת משמאל ל C ו D כך שאינני יכול להוסיפה לאחת מהן. רצ"ב תמונת הדיסק עם תפריט מקש ימין ע"ג המחיצה המדוברת, שלמעט New Simple Volume לא מציג לי שום אפשרות להגדלת מחיצות קיימות. מישהו יכול ליעץ לי כיצד לעשות שימוש ב 900 מגה חסרי השימוש הללו? תודה
פורסם 2020 ביוני 205 שנים כולה 900 מגה, פחות מגיגה. נותן לאחדה עם תוכנה חיצונית לניהול מחיצות, אבל הגודל שלה לא מצדיק את הסיכון שבפעולה הזאת. לפני האיחוד החיצוני חייבים לגבות את כל הכונן למקרה של כשלון. https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=partition+כרקק נערך 2020 ביוני 205 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2020 ביוני 245 שנים רק שאלה , איך בכלל המחיצות נוצרו מלכתחילה ? בהתקנת הווינדוס ? מחיצה לשחזור ?
פורסם 2020 ביוני 255 שנים לא ניתן לדעת מבלי לדעת את ההסטוריה המדויקת של הכונן. יש מחיצות כאלו של חלונות, יש של יצרן המחשב, וזה תלוי אם בהתקנת החלונות הכונן היה בתול או כבר מחולק למחיצה/מחיצות ואם התקנה כלשהי בעבר היתה ב UEFI או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.