עבור לתוכן

בעיית גרפיקה ב radeon 9800 pro

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

קניתי לא מזמן מחשב חדש ועמו כרטיס של gigabyte radeon 9800pro 128MB.

הרצתי עליו משחקים כבדים כמו FARCRY ו UT 2004 בגרפיקה גבוהה, והם רצו מצויין.

פתאום היום, שאני מפעיל את המחשקים הללו, יש המון שיבושים בגרפיקה כמו נקודות וקווים, וכל מיני שיבושים של חלקים מהטקסטורה במשחק.

התקנתי מחדש את ה CATALYST 4.5, אך זה לא עזר.

מה אפשר לעשות ?!?!

פורסם

אני חושב שזאת בעיית חימום אבל אני לא בטוח, כדי לוודא את זה פתח את דפנת המארז ותראה אם זה נמשך, אם זה פוסק אז כנראה בעייה היא התחממות.

נשמע כמו ארטיפקטים, בכל אופן זה כנראה נובע מהתחממות של הכרטיס, שפר את הסירקולציה במארז, כמו כן נסה דרייברים ישנים יותר כגון 4.3 או 3.7 הישנים והטובים.

אם זה באמת הסיבה של התחממות אז או שתשתפר את הסירקוליה במארז או שתקנה לך איזה קירור נחמד לכרטיס מסך.

פורסם

זה כמעט בטוח התחממות , פשוט פתח את דלת המארז ותשים שם מאורר רגיל של הבית ותראה אם זה עוזר , אם כן , תכניס למארז עוד מאוררים...

פורסם
  • מחבר

לא , לדעתי זאת אינה הבעייה.

פתחתי את המארז, שמתי עליו מזגן, ועדיין הבעייה נמשכה.

חוץ מזה , זה מארז טוב מאלומיניום עם 2 מאוררי 80 ואחד 120 מאחורה, ככה שאני לא חושב שיש בעיית חימום שהמארז סגור.

ולפני כמה ימים לא היתה את הבעייה הזו , וכל המחשקים רצו מצויין.

היא התחילה רק היום.

פורסם

המאוורר עצמו של הכרטיס עובד?

פורסם

אחי זה נשמע כאילו סיפקו לך כרטיס פגום או שההיטסינק חובר בצורה מאוד חובבנית.

לי אישית אין את הכרטיס הזה אבל אתה יכול לבדוק את המעלות של ההיטסינק ולהשוות אותם עם תוצאות של אחרים ולראות.

אם ההיטסינק קר יותר משל אחרים אז יכול להיות שזאת הבעייה.

פורסם
  • מחבר

המאורר על הרטיס עובד מצויין.

ואת הכרטיס הוצאתי חדש מהקופסא המקורית.

פורסם

כנראה הדרייברים

תבדוק בשביל SPY WARE וVIRUSIM כי אולי משהו אוכל למחשב את הכח אבל סביר שאם הבעייה היא לא הדרייברים היא חימום אני עובד עם 4.1 ומארז SUPERTALENT 5 מאווררים ולא היתה לי שום בעיה עם הכרטיס (ATI 9800 PRO)

פורסם

שיבושים בגראפיקה נראים ישר או לאחר מס' דקות של משחק?

תן למחשב לנוח מס' שעות ליליה נגיד תדליק אתו כנס לאיזה משחק ותראה עם השיבושים מופעים אם כן תנצל את החריות.

פורסם

חלק כלשהוא באוברקלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים