פורסם 2004 ביוני 721 שנים האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב?יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשתאת הפורטים של אימיולנתב של EDIMAXADSL מודם סמסונג
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אי אפשר להפנות את אותו הפורט לשני מחשבים... אז...אני מניח שהתשובה היא לא.אפשר להחליף את ההפנייה ממחשב אחד לשני, אם האי-מיולים על שני המחשבים לא עובדים בו זמנית... יותר מזה לא.
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אפשר לקנפג את emule שישתמש בפורטים אחרים מהאלו של ברירת מחדל על המחשב השני (והשלישי וכו') ואז להשתמש ב- port forwading.למשל LH משתמשים עם פורטים בטווח של 5000 במקום 4000 אם אני לא טועה.
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אי אפשר להפנות את אותו הפורט לשני מחשבים... אז...אני מניח שהתשובה היא לא.אפשר להחליף את ההפנייה ממחשב אחד לשני, אם האי-מיולים על שני המחשבים לא עובדים בו זמנית... יותר מזה לא.הראוטר שלי מאפשר הפניית אותו הפורט לשני מחשבים שונים.אני לא יודע אם זה יעבוד בפועל אבל הוא מאפשר
פורסם 2004 ביוני 821 שנים לא נשמע לי הגיוני, כי זה די סותר את מה שה-NAT עושה. אני די בטוח שפשוט התוכנה של הנתב לא מגבילה אותך טכנית מלהפנות את אותו הפורט פעמיים, אבל מעשית זה לא יעבוד.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר אפשר לקנפג את emule שישתמש בפורטים אחרים מהאלו של ברירת מחדל על המחשב השני (והשלישי וכו') ואז להשתמש ב- port forwading.למשל LH משתמשים עם פורטים בטווח של 5000 במקום 4000 אם אני לא טועה.תודהיו איזה טמבל אני איך לא חשבתי על זה
פורסם 2004 ביוני 921 שנים דוגמא לאפשרויות מגוונות בנתבhttp://support.dlink.com/techtool/di624_revc/emulator/adv_firewall.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.