עבור לתוכן

מפרט סופי!!! מחר אני קונה את המחשב!!

Featured Replies

פורסם

למה אתה חושב שיש לי דעות קדומות? ראיתי במו עיני... , אצל שלושה חברים.

1. יום אחד באתי להתקין אצל חבר וינדוס 2000 פרו ובאמצע ההתקנה הסידירום 52X(שהיה כמובן של LG) התחיל לעשות רעשים , לאחר כמה דקות , הוא הוציא את הדיסק חתוח לחתיכות... , כמו מגש פיצה...

על אותו הסידירום , יום אחד חבר שלי כיבה את המחשב , אחרי זה פתאום היה פיצוץ , הסתבר שקפץ הג'אמפר מתוך הLG והוא נשרף...

2. אצל חבר אחר , הסידירום בקושי קורא דיסקים.... , מעלים קבצים ,סורט , ועושה רעשים מוזרים מאוד.

3. עוד חבר אחד , ראה הודעה ראשונה.. , הצורב שלו של LG חתח דיסק לפיצה...

מה אני אגיד לך, אני לא הייתי נוסע עם חברים שלך באותו אוטו. במסגרת תחביבי אני מתחזק כ 20 מחשבים במשך מספר שנים. בכולם התקנתי LG (סידי וצורבים ומסכים) וואלה אף פעם עוד לא התפוצץ כלום ולא נחתך דיסק.

פורסם

כל סידי מגיע זמנו , בסופו של דבר תזכה לראות את אחד מהם לא עובד כמו שצריך ו\או מתפוצץ.

פורסם

למה לא ללכת על המעבד AMD Mobile?

מעבד mobile 2500 עולה 550 שקל. אבל הוא מלך בOC.

יש לי 2 חברים שאחד הגיע ל2300Mhz(בגלל הקירור הוא לא ממשיך) ושני הגיע ל2400Mhz (זיכרון מגביל קנה זיכרון חדש והוא בדרך).

אז תוסיף עד 80 שקל+- ותקבל תמורה בהרבה יותר גדולה.

פורסם

כל סידי מגיע זמנו , בסופו של דבר תזכה לראות את אחד מהם לא עובד כמו שצריך ו\או מתפוצץ.

כן, עם זה אני מסכים. להלן תגובתו של KENSHIN מ CD FREAKS לנושא דומה שעלה עם LG. אני חושב שזה שם את הדברים במקומם. אולי זה יעזור לסיים את הקטילות חסרות השחר שמתנהלות פה:

What exactly made you think I'd have been hard pressed to say LG makes the best CD burners?I did not say so. I said LG is the "greatest" CD burner company. LG has been No. 1 always ahead of LiteOn in the global market. Plextor's far smaller to be compared at all. Quantity does not always make up for quality, but in this fast-changing market, you cannot possibly survive without maintaining some degree of quality control. Whether some people like Intel or not, Intel has always been No. 1 in many markets. Dell has been No. 1 or No. 2 in several important markets. HP is probably the biggest and most important competitor to both Intel and Dell. One can personally like Dell or not. Some people hate HP just because they didn't have satifying experiences with some of HP's products. It is natural for humans to spread hatred about what they themselves had personal reasons to hate.

It is true LG is not the most popular brand at CDFreaks and many other web forums. The reality is, LG is[/i the most popular among all. You don't need pressure to say so but just some hard evidences. Dell, HP, and Intel may not be the most popular brands in some hardware web forums like Tom's Hardware Guide and Anandtech but they also are the most popular brands in many other places which is why they are the greatest and still growing fast. LG supplies not just to Dell but also to many of the largest PC companies especially in the US market.

Which one is best, that is something everyone can disagree. It is extremely rare for me to recommend the best DVD burner even here where I am the moderator because such decision is too subjective. Design, price, noise, heat, durability, simplicity, ease-of-use, documentation, reading speed, writing speed, media compatibility, writing quality, softwrae compatibility, brand value, customer support, distribution, relationship with reviewers at CDFreaks and PC Magazine, and hundreds of other factors have to be considered. HP's first DVD burners were based on Ricoh drives but many people chose HP because even the same drives are not exactly the same since it's the people that really matter and they just think differently to one another.

Personally, I liked my TEAC, Plextor, Yamaha, LG, LiteOn, Samsung, Toshiba, Ricoh, Sony, Acer, Panasonic, and NEC - perhaps there's more - drives. There's none that I specially disliked. I still own about 80-90 optical drives at home. I do like my GSA-4082B especially much because it is the most useful to me right now. The second most useful is PX-708A.

פורסם

אולי צורב הדיוידי שלה טוב , אבל הסידירומים שלה , והצורבים שלה , על הפנים.(אני מדבר על אלו בגריסאות ה52X)

פורסם

אולי צורב הדיוידי שלה טוב , אבל הסידירומים שלה , והצורבים שלה , על הפנים.(אני מדבר על אלו בגריסאות ה52X)

באמת שאני לא מבין מה כל הרעש סביב הכוננים של LG?

יש לי צורב LG בן שנתיים (32X10X40). אני צורב כמו מנייאק!!! ואין שום בעייה...לא הלך לי דיסק אחד, וזה בלי להגזים. כולל הדיסקים הכי זולים שיש.

פורסם

למה? יש מולי אחד שעובד קשה + שניים בבית + כמה במשפחה +כמה אצל חברים . SORRY, NO PROBLEM

עריכה: יוני, מסכים אתך פעמיים. גם לגבי וואן דאם

פורסם

למה? יש מולי אחד שעובד קשה + שניים בבית + כמה במשפחה +כמה אצל חברים . SORRY, NO PROBLEM

עריכה: יוני, מסכים אתך פעמיים. גם לגבי וואן דאם

;)

פורסם
  • מחבר

LG הרבה אומרים שהם שוברים דיסקים הם מתקלקלים מהיר יש כמה שאומרים שהם בסדר!

למה שאני הקנה LG עם יש באותו מחיר 20 חברות יותר טובות? ???

MSI הם הכי גרועים!

כונן DVD

Toshiba, AOpen , LITE-ON, SONY

צורב-

LITE-ON, Sony ויש עוד כמה חברות

יש עוד כוננים DVD+צורבים יותר טובים אבל הם עולם הרבה יותר כסף

פורסם

LG הרבה אומרים שהם שוברים דיסקים הם מתקלקלים מהיר יש כמה שאומרים שהם בסדר!

למה שאני הקנה LG עם יש באותו  מחיר 20 חברות יותר טובות? ???

MSI  הם הכי גרועים!

כונן  DVD

Toshiba, AOpen ,  LITE-ON, SONY

צורב-

LITE-ON, Sony ויש עוד כמה חברות

יש עוד כוננים DVD+צורבים יותר טובים אבל הם עולם הרבה יותר כסף

תקנה מה שאתה רוצה רק שתוודא שאתה מבין על מה אתה מדבר וכל משמיצי כונני ה DVD של LG מבינים על מה הם מדברים. אני לא מקבל % מ LG.

פורסם

גם לי יש צורב lg 42x כבר יותר משנה ואני לא מבין על מה כל המהומה.

אני צורב הרבה וטפו טפו אין בעיות 8)

פורסם

גם לי יש צורב lg   42x כבר יותר משנה   ואני לא מבין על מה כל המהומה.

אני צורב הרבה וטפו טפו אין בעיות 8)

המהומה היא בגלל איזו שטות שהתחילה באחד הפורומים בחו"ל והפכו אותה למנטרה פה בארץ.

פורסם

למה MSI ? מה הקשר? יש לי סידירום וצורב של MSI , שניהם מעולים , לא עושים בעיות בכלל... (52X ו52X24X52)

פורסם

למה MSI ? מה הקשר? יש לי סידירום וצורב של MSI , שניהם מעולים , לא עושים בעיות בכלל... (52X ו52X24X52)

זה בדיוק למה. כי איזה לאנגלי קרח באיזה פורום בחו"ל עף הג'אמפר מה MSI וחבר שלו הכניס דיסק ישן עם מסטיק מודבק לאיזון על CD של MSI שהתפוצץ ושלישי הפעיל את המאוורר של כרטיס המסך של MSI על איזה מנגל וכולם מאשימים את MSI בגלל האנגלי בלי אפילו לדעת איך הלוגו שלהם נראה. אותו אנגלי קנה LG במקום ה MSI ושם את הג'אמפר בדיוק כמו שהוא שם אותו על ה MSI ושוב הג'אמפר התעופף. הפעם הוא האשים את LG.

ראיתם איך CD FREAKS קטלו את פיוניר  נו אז מה? זה אומר שפיוניר לא יודעים לבנות צורבי DVD? לא צריך לקחת את כל מה שאנשים כותבים בפורומים בחו"ל כתורה מסיני. כדאי לבדוק קודם, בטח אם מדובר בהשמצה.

אני לא סתם פרסמתי פה את התגובה של KENSHIN. יש בה הרבה חוכמה. תקראו אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים