עבור לתוכן

מפרט סופי!!! מחר אני קונה את המחשב!!

Featured Replies

פורסם

זה מפרט סופי שאני קונה מחר! שניתי כמה דברים! תגידו עם יש כאן משהו לא טוב והמסך הזה הוא טוב יתר טוב מי F700P ברבה/בכצת?

מעבד- AMD 2500+ B

לוח- ABIT NF7-SL

זיכרון- OCZ 512 PC 3200 premier seriis

כונן קשיח-MAXTOR 80GB SATA 8M

כרטיס מסך-ATI R9800P 256 biit 128MB

מארז- CI 6a19 (hec)

צורב DVD-

NEC ND-2500A

כונן דיסקטים-של SONY

רמקולים-ATP3 2.1

עכבר-MX 500

מסך-VIEWSONIC P70F

פורסם

מעבד AXP2600 עולה בערך 50 שח יותר

זכרון 512 בסדר אבל הוא לא יסחוב משחקים כבדים

דיסק קשיח עדיף סמסונג הם הכי שקטים ואם ביצועים גבוהים,ובכמה ביקורת על דיסקים קשיחים שונים של מקסטור היה רשום שהם רועשים

מארז אממ איורור לא משו ויכול להיות שהספק כוח שבא איתו לא יחזיק את המפרט

צורב דיוידי אחלה אבל LG 4082B יותר טוב ועולה קצת יותר

אם תתפשר על מסך LG F700P או 17" MAG 796FD2 ורמקולים creative inspire 2.1 אז יהיה עודף לעוד 512 זכרון

פורסם

הנה לך מפרט מעולה , באותו הכסף(חישבתי , המפרט הזה יוצא סביבות ה6500-7000שקל) :

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480

לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 

8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 520 2 1040

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total 

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1490 1 1490

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 1 450

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total 

Teac/SONY 1.44 40 1 40

צורבים? DVD Recorders Price Units Total 

NEC 2500A DVD±R x8 530 1 530

Total price 4420 ¤

את זה תקנה מKSP... , ומכאן נשאר לך 2500 שקל פלוש מינוס כדי לקנות מארז+ספק , עכבר ומסך , וזה בהחלט הרבה מאוד כסף , אז יש לך כאן עכשיו תקציב כדאי לקנות מסך P70F+!

אתה תהנה מאוד מאוד... , וגם יש לך כאן גיגה זיכרון!!! , תראה מה מאפשר KSP...

ועוד דבר , הלוח לא כולל סאונדסטורם , אבל יש עליו כרטיס קול יחסית טוב מאוד ALC 645 בגירסא החדשה...(3.1) , ככה שאתה תהנה ממנו מאוד , והארדיסק SATA לעומת הארדיסק רגיל , אתה לא תרגיש בהבדל.

את ההבדל שכן תרגיש זה יהיה בזיכרון! גיגה זיכרון לעומת 512 זה הרבה מאוד!

פורסם
  • מחבר

מעבד AXP2600 עולה בערך 50 שח יותר

זכרון 512 בסדר אבל הוא לא יסחוב משחקים כבדים

דיסק קשיח עדיף סמסונג הם הכי שקטים ואם ביצועים גבוהים,ובכמה ביקורת על דיסקים קשיחים שונים של מקסטור היה רשום שהם רועשים

מארז אממ איורור לא משו ויכול להיות שהספק כוח שבא איתו לא יחזיק את המפרט

צורב דיוידי אחלה אבל LG 4082B יותר טוב ועולה קצת יותר

אם תתפשר על מסך LG F700P או 17" MAG 796FD2 ורמקולים creative inspire 2.1 אז יהיה עודף לעוד 512 זכרון

אחי כול מה שרשמתה לא נכון :-[

היום יש 2-3 משחקים 8)שצריכים 750 זיכרון

512 זה מצוין!

הAMD 2600 עולה 70-80 שקל יותר ולא יהיה אבדל בכלל 1% 2% לא יותר

MAXTOR הרבה יותר מהיריםםם וגם שקטים

הספק הכוח יחזיק את המפרט  ..100%

החברה של המסך שאני קונה חברה הכי איכותית בעולם :-[(לא:<?)

הרבה אומרים שהמסך הזה הרבה יותר טוב מי LG700P

אני הקנה זיכרון עוד שנה... עוד 512

והכוננים של LG גרועים

פורסם

אחלה של מפרט

כמה זה עולה לך?

הספק יחזיק כמו גדול

תשקול HD של SAMSUNG, יהיה עדיף

אם באמת יש לך עוד קצת כסף אז 1GB יהיה שיפור אדיר

לפי דעתי לא צריך להתפשר על מסך או רמקולים, אלו דברים שישארו איתך הרבה אחרי ה"קופסה" של המחשב

פורסם
  • מחבר

הנה לך מפרט מעולה , באותו הכסף(חישבתי , המפרט הזה יוצא סביבות ה6500-7000שקל) :

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480

לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 

8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 520 2 1040

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total 

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1490 1 1490

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 1 450

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total 

Teac/SONY 1.44 40 1 40

צורבים? DVD Recorders Price Units Total 

NEC 2500A DVD±R x8 530 1 530

Total price 4420 ¤

את זה תקנה מKSP... , ומכאן נשאר לך 2500 שקל פלוש מינוס כדי לקנות מארז+ספק , עכבר ומסך , וזה בהחלט הרבה מאוד כסף , אז יש לך כאן עכשיו תקציב כדאי לקנות מסך P70F+!

אתה תהנה מאוד מאוד... , וגם יש לך כאן גיגה זיכרון!!! , תראה מה מאפשר KSP...

ועוד דבר , הלוח לא כולל סאונדסטורם , אבל יש עליו כרטיס קול יחסית טוב מאוד ALC 645 בגירסא החדשה...(3.1) , ככה שאתה תהנה ממנו מאוד , והארדיסק SATA לעומת הארדיסק רגיל , אתה לא תרגיש בהבדל.

את ההבדל שכן תרגיש זה יהיה בזיכרון! גיגה זיכרון לעומת 512 זה הרבה מאוד!

אחי אני לא קונה מי KSP כי זה רחוק ולא תייה אחריות!

משהו שמבין במחשבים אמר לי לא לקנות 1GB זיכרון הוא אמר לי מספיק 512 בשביל 1-2 תשלם עוד 700 שקל!

הלוח של ABIT יש לו בצעים יותר טובים לא בהרבה אבל יש לו כרטיס קול מצוין רק ל EPOX יש OC יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

אחלה של מפרט

כמה זה עולה לך?

הספק יחזיק כמו גדול

תשקול HD של SAMSUNG, יהיה עדיף

אם באמת יש לך עוד קצת כסף אז 1GB יהיה שיפור אדיר

לפי דעתי לא צריך להתפשר על מסך או רמקולים, אלו דברים שישארו איתך הרבה אחרי ה"קופסה" של המחשב

לא יודע כמה המחשב יעלה!

אבל בכונן קשיח WD MAXTOR שולטים! ויש אבדל גדול בין MAXTOR לסמסונג

פורסם

גבר , באת לקבל תגובות והערות... ואתה לא מסכים עם כל מה שאמרו לך.

אנשים כאן מבינים , ורוצים רק לטובתך..

תקשיב להם.

פורסם
  • מחבר

גבר , באת לקבל תגובות והערות... ואתה לא מסכים עם כל מה שאמרו לך.

אנשים כאן מבינים , ורוצים רק לטובתך..

תקשיב להם.

אני לא דפוק!

לא שווה לקנות מעבד 2600

ולוח ABIT NF-SL הרבה יותר מומלץ

וזיכרון מספיק 512 בשביל 1-2 משחקים לא שווה לשלם עוד 700 שקל(700 שקל זה הרבה מאוד כסף אני היקנה עוד 512 עוד שנה)

ומסך של ה P70F הרבה יותר טוב מי F700P כול מה שאני אומר זה בטוח!

פורסם

אם לכל דבר שמציעים לך אתה אומר שהוא לא נכון, אז מה הסיבה ששאלת על המפרט?

לכל הצעה שנתנו לך אתה מסביר מדוע מה שהצעת הוא יותר מתאים, אז אין סיבה לשאול על המפרט.

כנראה שרק המסך הוא משהו שלא היית בטוח בו, אבל בסוף אתה מחליט שגם בו אתה בטוח ואין סיבה להחליפו.

פורסם

[והכוננים של LG גרועים

אם היית קורא קצת את הפורומים ששייכים לרכיבים שאתה קונה היית מגלה ש:

1) היום לקנות צורב DVD זה לא חכם. כדאי לחכות טיפה. גם אם אתה רוצה 2500A ותחכה טיפה תוכל לקבל אותו הרבה יותר זול או לחילופין 2510A DL או 4120B.

2) ש LG הרבה יותר טובים ממה שאתה חושב.

פורסם

integral , בקשר ל1 אתה צודק , בקשר ל2 , יש כאן הסכמה של לפחות 80אחוז מהאנשים שLG בכוננים אופטיים זה זבל.

בקשר לDBB , אתה לא רוצה להקשיב לי אל תקשיב לי , אני הצעתי הצעה יותר טובה , ואין לך על מה להתווכח כאן.

בקשר ללוחות של איפוקס , אם תבדוק טוב , תראה שבביצועים נטו שני הלוחות בידיוק אותו דבר(מקסימום נקודה לטובת איפוקס\אביט) והשינויים בתוצאות הם שינויים מינוריים , וזה אומר , שהאיפוקס גם עולה פחות וגם יותר טוב בOC... , זה שאין לו כרטיס קול טוב , לא אומר כלום , אז תיקח 8RDA+ שכן בא עם סאונדסטורם , וגם עולה פחות(450שקל)

פורסם
  • מחבר

integral , בקשר ל1 אתה צודק , בקשר ל2 , יש כאן הסכמה של לפחות 80אחוז מהאנשים שLG בכוננים אופטיים זה זבל.

בקשר לDBB , אתה לא רוצה להקשיב לי אל תקשיב לי , אני הצעתי הצעה יותר טובה , ואין לך על מה להתווכח כאן.

בקשר ללוחות של איפוקס , אם תבדוק טוב , תראה שבביצועים נטו שני הלוחות בידיוק אותו דבר(מקסימום נקודה לטובת איפוקס\אביט) והשינויים בתוצאות הם שינויים מינוריים , וזה אומר , שהאיפוקס גם עולה פחות וגם יותר טוב בOC... , זה שאין לו כרטיס קול טוב , לא אומר כלום , אז תיקח 8RDA+ שכן בא עם סאונדסטורם , וגם עולה פחות(450שקל)

אני יודע ששתי הלוחות שווים

אבל חשוב לי הכרטיס קול :-[

בהתחלה לא ידעץתי מה לקנות מתיי שאמרו לי שלABIT יש כרטיס קול מצוין!! אז בגלל שאני קונה רמקולים איכותים ביותר

אז אני קונה את הכרטיס קול :-[

יש אבדלים גגולים בין הכרטיס קול של EPOX ל ABIT?

וגם אני קונה EPOX אז אני היקנה את זה עם הSATA

המפרט הזה חודש ובדקתי חלק חלק! ומה שחדש זה המסך!ראיתי הרבה תגובות לא טובות על F700P והייה גם הרבה תגובות טובות..

כול מי ששאלתי אמר לי שהמסך של SONIC יותר טוב :D

ומי שאמר לקנות את המסך זה NIKE עם אתה מכיר!

integral

לא יותר טוב בימקום צורב+כונן DVD לקנות צורב DVD?

פורסם

STINGER לפי שיטתך היינו חושבים עדיין שכדור הארץ שטוח, כדאי רק אינטל ואין כמו מכונית אמריקאית. אותי לא מעניין מה אנשים חושבים. מעניין אותי מה אנשים יודעים - עובדות. צריך לשם לב לשינויים בשוק. בכוננים אופטיים LG זה כבר לא LG. זה היטאצי+מקסל+LG. תתחילו להתנער מהדעות הקדומות ותסתכלו מה קורה בעולם. תקרא כמה ביקורות על ה 4082B שתמיד מקבל איזשהוא פרס או מצוין לטובה. תסתכל על REVIEW עכשוי של CDFREAKS MODERATOR  בשם KENSHIN שנתן לחדש 4120 ציון של 97 מתוך 100. LG משתפרים בענק מיום ליום. צפה מהם ל DLX4 עד סוף השנה. החברה הראשונה בעולם עם DVD RAM X5. בתור בעלים של 4082B אני יכול להגיד לך שלא רק שאני לא מצטער שקניתי אותו (ויכולתי להחליף אותו בלי שום בעיה), אני מאוד שמח שלא קניתי משהו אחר.

DBB - אני הייתי מעדיף בגדול צורב DVD ואם כבר אז גם HD 120G בשביל האריות והמרות. חכה ל 4120 ו 2510 ואז תחליט. גם DL של פיוניר צפוי בקרוב. כמובן שעדיף צורב DVD וצורב CD איכותי שיודע לקרוא הגנות מתוחכמות. תלוי מה אתה עושה. אבל אם זה אחד מהשניים, הייתי הולך על צורב DVD. לקנות היום רק נגן DVD זה בסיס להתחרט. לא רק בגלל סרטים גם בגלל גיבויים. תחשוב, במקום 6 מדיות של CD, מספק DVD אחד.  זה עולם אחר ו DVD RAM זה יקום אחר - הרדדיסק נשלף ב 30 שקל עם 4.7 גיגה עם אמינות ואורך חיים הרבה יותר גדולים.

פורסם

למה אתה חושב שיש לי דעות קדומות? ראיתי במו עיני... , אצל שלושה חברים.

1. יום אחד באתי להתקין אצל חבר וינדוס 2000 פרו ובאמצע ההתקנה הסידירום 52X(שהיה כמובן של LG) התחיל לעשות רעשים , לאחר כמה דקות , הוא הוציא את הדיסק חתוח לחתיכות... , כמו מגש פיצה...

על אותו הסידירום , יום אחד חבר שלי כיבה את המחשב , אחרי זה פתאום היה פיצוץ , הסתבר שקפץ הג'אמפר מתוך הLG והוא נשרף...

2. אצל חבר אחר , הסידירום בקושי קורא דיסקים.... , מעלים קבצים ,סורט , ועושה רעשים מוזרים מאוד.

3. עוד חבר אחד , ראה הודעה ראשונה.. , הצורב שלו של LG חתח דיסק לפיצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים