עבור לתוכן

LG F700B - האם יש אופציה יותר טובה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי , משך את עיני מסך LG F700B ב984שקל ב24תשלומים = 41 שקל כל תשלום... , עכשיו ,אני רוצה לדעת , האם בטווח המחירים הזה(עם תשלומים כמובן) , יש מסך יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

לפחות אם אין למישהו משהו אחר להציע? האם המסך שווה את הכסף? , הוא מספיק טוב? ככה הוא אמור לעלות?

פורסם

כשמישהו עם 2 כוכבים אואחד מקפיץ ת'רד כולם עולים עליו אבל מישהו עם 4 ?!?!?!?! מה פתאום !!! א-ס-ו-ר !

א - פ - ל - י - ה ! ! !

טוב לא משנה, יש מצב אתה משקיע עוד 200 (אפילו פחות) שקל ולוקח את ה F700P ולא B כי מה שבחרת הוא לא מסך טוב.

לעומת זאת יש לך את הG75F של וויוסוניק , וה 796FD-2 שלמאג.

פה בתחתית העמוד בפורום "תצוגה וגרפיקה" יש לך ת'רד פתוח כבר כנס לשם, תראה ותשאל!

פורסם

המחיר הזה מתאים למסך ואינו זול מדי. המסך הזה פחות טוב מה-700P במעט אך יש עמו בעיות אמינות.

פורסם

מה אתה צריך 24 תשלומים?!? סתם כאב ראש

תקנה את המאג שעולה פחות

לדעתי יותר טוב מ LG

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך? יש לי כסף לתשלום אחד? , 41 שקל כל חודש זה נורא נוח , תחשוב...

בכרטיס אשראי...

וגם המחיר בכלל לא רע...

אם יש לכם עוד הצעה , עם הרבה תשלומים , אין בעיה , אם לא , נראה לי שאני יקח אותו , אני יודע שיש איתו בעיות אמינות , אבל יש 3 שנים אחריות... , זה יותר ממספיק.

פורסם

אל תקפיץ יותר...

פורסם

ניתן כיום להשיג כבר את ה-796FD2 של MAG בכ-1,000 ש"ח. הייתי ממליץ לשקול זאת.

פורסם
  • מחבר

יש לי 796FD אחד בבית , אני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני רוצה להבין? , אין לכם משהו אחר להציע לי במחיר הזה ועם כאלו תשלומים...?

כי המסך הזה אני יודע שהוא לא אמין , אבל יש עליו 3 שנים אחריות , "שקם אלקטריק" נראית לי דיי אמינה , והיא גם 10דקות מהבית שלי...

ואין לי את הכסך המיותר הזה... , אני חייב את התשלומים... , וממש אין לי כסף מיותר...

פורסם

אל תקנה את המסך הזה אחי יש לו יותר מידי בעיות ורוב מי שאני מכיר שקנה את המסך הזה נדפק עם כמות אדירה של בעיות

אתה לא ממש רוצה לקנות מסך ולהחזיר אותו למעבדה אחרי שבוע נכון ?

דרך אגב מדובר רק על ה F700B לא על הF700P ולא על ה F900

אבל, אחרי שהמסך חוזר מהמעבדה מתוקן הוא באמת אחלה מסך אני מרוצה ממנו, אבל שוב... לא היית רוצה לקבל מסך פגום על ההתחלה

פורסם
  • מחבר

אין לי אופציה טובה יותר , וזה לא אומר שאני יהיה אחד מתוך אלו שקיבל מסך פגום....

אני הולך לשם מחר(מוצ"ש) לקנות אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים