פורסם 2004 ביוני 621 שנים http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=voteהנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יש מורה אחת בחולון עם שדיים אלוהים ישמור חחח ועושה שיעורים פרטיים בלשון .. (תרתי משמע- ואני רציני)המורה הכי כוסית שאני מכיר ! אררר ...
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר יש מורה אחת בחולון עם שדיים אלוהים ישמור חחח ועושה שיעורים פרטיים בלשון .. (תרתי משמע- ואני רציני)המורה הכי כוסית שאני מכיר ! אררר ...אתה חולה נפש!! אם היית בבית צפר של 75% בנים כמו אצלי הייתי מבין... לפחות אצלנו 20% בנות כוסיות
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יש מורה אחת בחולון עם שדיים אלוהים ישמור חחח ועושה שיעורים פרטיים בלשון .. (תרתי משמע- ואני רציני)המורה הכי כוסית שאני מכיר ! אררר ...אתה מפנטז על מורה?!...LOL
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יש מורה אחת בחולון עם שדיים אלוהים ישמור חחח ועושה שיעורים פרטיים בלשון .. (תרתי משמע- ואני רציני)המורה הכי כוסית שאני מכיר ! אררר ...קוראים לה רוויטל במקרה??
פורסם 2004 ביוני 621 שנים המורה שלי לאלקטרוניקהזה לא שיעור לאלקטרוניקהזהו שיעור בידוררביד ו אור יכולים להעידחחחחחחחחחחחחחח"זה מת מת!" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 ביוני 621 שנים קוראים לה רוויטל במקרה?? לא אחי קוראים לה רחל ואחת הנשים הכי סקסיות שאני מכיר ... 40+ אבל נראית טוב עם חזה מדהים ! ואמממ ... RULE THE PC - אני בכתה עם מגמת מחול (אני מגמת כדורסל) בקיצר כתה של כוסיות אי אפשר להתרכז, יש לי את הבצפר הכי מפוצץ בכוסיות בחולון ... ק"ש, פשוט מלא אבל מלא כוסיות !!!! אני אעלה תמונות שלנו אם אתה רוצה
פורסם 2004 ביוני 621 שנים איזה חרא היה לי היום במעבדה darkman,הכנתי את כל הפרויקט הוא פעל מצויין אבל כשהפעלתי לו הוא עשה בעיות בלדים :-\ נכנסתי לפאניקה שהוא ישגע לי את השכל,חבל שלא היית שרפנו גוק אחד ב 36 וולט ואחרי 2 דקות הוא נזכר שיש ריח (כל החדר הסריח) ושימה נכנס לפחד שזה הפרויקט שלו והתחיל לבדוק כל דבר ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.