עבור לתוכן

האם מצלמה מחודשת\מעודפים שווה? - דגם sony DSC-P32 ב 1099 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הנה קישור למוצר -

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1651272

הייתי מעוניין לדעת האם כדי להסתכן עם יש בכלל סיכון במצלמה מחודשת או מעודפים, מכיוון שהיא לא משומשת ולא אמורה להיות מגופה, והמחיר הוא אכן זול יותר

פורסם

לא.

וגם היא מצלמה גרועה, אין בה זום אופטי בכלל, אוטו' לגמרי ( P&S ).

הייתי לוקח את ה-A75 שמחירה ירד לאחרונה וגם היא משתמשת בכרטיסי זיכרון זולים יותר והרבה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה גרוע בה?

יש לה איכות תמונה מעולה ויכולת הקלטת ווידאו עם אודיו במחיר נוח, בעקרון זה מה שאני צריך, תמונות מצויינות עם ווידאו ואודיו,

וה A75 עןלה ב200 ש"ח יותר בלי כרטיס זכרון

יש את ה A60 אבל אני לא יודע עם היא מקליטה עם קול

אני חושב שבמחיר הזה המצלמה דווקה שווה את זה, מה גורם לך לחשוב שהיא מצלמה לא טובה?

פורסם

בטח של-A60 יש Audio.

אנשים מרבים לקנות מצלמה דיגיטלית בגלל הוידאו שלה, וזה שגוי כי לא יהיה לך שימוש בו. תמונות אתה יכול לשלוח להדפסה דיגיטלית ולעשות אלבום, ועם וידאו אין לך שימוש רב שכן הוא גם באיכות גרועה, האודיו לא איכותי במיוחד.

חסרונות במצלמה:

- אין זום אופטי בכלל.

- מאקרו מ-10 ס"מ.

- מהירויות תריס נמוכות ומגבילות.

- אין אפשרות לשנות פרמטרים במצלמה ושליטה ידנית.

- משתמשת בכרטיסי זיכרון יקרים וייחודיים ל-Sony.

לעומת ה-A60/A70 שיש בה הכל, וב-A75 יש ובהרבה.

אם אתה מעוניין במצלמה רגילה ללא זום ללא שום אפשרות ידנית וכלום. קח, אני לא אומר שלא....אני פשוט מציע משהו יותר טוב שיכול להועיל לך לעתיד ולא משהו מיידי שאתה צריך כרגע. אחרי הכל אני לא קונה את המצלמה - אתה.

אתה יכול בשקט לקחת את ה-A60 או את ה-A75 עם כרטיס 128מגה להנות.

ווידאו, לידיעתך יתפוס הרבה מקום בכרטיס זיכרון, לכן מאד אמליץ לא להשתמש בו הרבה....אחרת תמצא את עצמך עם כרטיס מלא וידאו-קליפים וללא תמונות. הרי קנית מצלמה דיגילטית, לא מצלמת וידאו.... ::)

לפיכך, מהו התקציה שהינך מעוניין להוציא על הכל?

- 1000+\- למצלמה דיגיטלית, יש דיון בעמודים האחרונים שיכול לעזור לך.

- כרטיס זיכרון 128 עולה 150 שקל, וכרטיס 256 מגה עולה 240 - לשיקולך.

- חובה מטען+סוללות, זה יעלה לך כ-170 ש"ח.

זו ה"חבילה" עליה אתה צריך לחשוב כאשר אתה קונה מצלמה דיגיטלית, כי אם תקנה מצלמה בלבד תמצא את עצמך מתעצבן למה אין לי מקום ולמה הסוללות נגמרות מהר וזה חבל.

וד"א,

אני לא יודע איפה אתה עושה בדיוק סקר שוק, אבל יש לך את המצלמה שלך ב-1,065 ש"ח חדשה באינטרנט... ::)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצה שלך, אני ככה יעשה, אני אלך על ה A60, עכשיו אני קראתי בכמה מקומות שזה משנה הכרטיס זכרון והחברה שלו, אני חשבתי בתחילה ללכת על הזול מבניהם אבל מסתבר שיש זמן המתנה והוא ההבדל, זה נכון ונתקף לגבי ה CANON A60? איזה כרטיס של 128 שווה עבור המצלמה?

ועוד שאלה, נאמר פה שצריך גם מטען, אני מוצא מטענים של חברת GP ב 79 ש"ח באיטרנט האים הם יתאימו גם?

או שבזה גם כן יש מועדיפים יותר ומועדפים פחות?

פורסם

את החברות של המטענים אני לא ממש מכיר, חוץ מGP שבארץ הם אלה שבד"כ קונים.

אבל מה שבטוח, אל תקנה את המטען סתם בלי לבדוק! תקנה מטען שהוא *לפחות* 1800mAh, עדיף אפילו 2000 או יותר.

דבר שני שאתה צריך לשים אליו לב זה זמן הטעינה. הרי אתה לא רוצה מטען שלוקח לו 20 שעות למלא את הבטריות נכון?  ::)

פשוט תוודא שלמטען יש זמן טעינה נורמלי, שאומר 7-8 שעות ומטה (שזה בערך לילה...), יש גם בסביבות ה4 שעות, ויש גם מהירים מאד של שעה, אבל הם מאד יקרים בארץ...

מטען ברמה טובה צריך לעלות משהו כמו 150 שקל.

ד"א, היום סופסוף קניתי את הA80!   ;D

2550 ש"ח בMDK, כולל הכל.

פורסם

תיתחדש,

רק ש :מטען לא נימדד לפי המידות שהזכרת אלא הסוללות הנטענות מסוג ניקל מטאל הידריד (NMHI) נמדדות לפי המידות שהזכרת , וכמו שרצית להגיד - כדאי לקנות סוללות של לפחות 2000MAH רק אם אין ברירה והפרש המחירים עצום לקנות 1800.

לגבי המטענים והזמנים - לא תמיד עדיף מטען מהיר - הטענה מהירה מורידה מאורך החיים של הסוללה. כמה שההטענה יותר איטית - לסוללה יהיו יותר מחזורי טעינה (אורך חיים גדול יותר).

אבל חשוב לזכור - שבסופו של דבר רבעיית סוללות נטענטות טובות אפשר למצוא ב 80 90 שקל , זה לא נורא, ובמחיר כזה בהחלט אפשר להיתעלל באורך חיים של הבטרייה , מצד שני אם אתם צלמים ביתיים ממוצעים אתם יכולים למצוא את עצמכם טוענים גם פעם בשבועיים או אפילו פעם בחודש (אם יש לכם A70 לדוגמה שמחזיקה המון על 4 סוללות), אז במקרה כזה לא משנה כמה זמן לוקח להטעין את הסוללות (- וכמובן זה מתייחס לזה שברגע שהסוללות ניגמרות אתם מכניסים את הסט השני למצלמה - שלא תעיזו לחשוב על איזה סוג מטען ליקנות לפני שאתם סגורים על זה שיש לכם לפחות שני סטים של סוללות טובות למצלמה).

לי יש גם מטען איטי וגם מהיר של שעתיים וחצי , את המהיר קניתי לטיול ארוך (שעדיין ממשיך) ואני מאוד מרוצה מזמן ההטענה הקצר בתנאי הטיול (הבטריות - שמונה של 2100 של GP כבר ניגנבו אז אני כבר לא דואג לאורך חיים :) ). בלי שום קשר, כרגע יש לי מצלמה עם סוללת LI-ION ולמי שרוצה להציץ במשהו שקשור לעניין שיגלוש ללינק הבא:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70525.msg607948;topicseen#msg607948

לגבי חברה מומלצת - GP - חברה מעולה , הסוללות שלהם הוכיחו את עצמם במבחנים של מצלמות דיגיטליות ומתוך הרבה נסיון של הרבה אנשים הן לא עושות בעיות.

ולגבי הסוני שהוזכרה - לא שווה ליקנות אותה במחיר הנ"ל , והמצלמה בסדר גמור בתור משהו פשוט אבל טוב - אבל שום דבר מיוחד ובטח לא שווה ליקנות אותה במחיר הנ"ל. זה לא נורא ליקנות מחודש , במחיר שהבאת אני חושב שעדיף ליקנות CANON A70 מחודשת (ואם אתה יכול תעשה את המאמץ של ללכת על 3 מגהפיקסל לעומת 2 באותה סידרה של מצלמה).

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים