עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת השילוש הבא

Featured Replies

פורסם

בגלל הסוקט החדש של  AMD 939  והתושבת החדשה של אינטל  LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה .

אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב .

עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על :

מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות .

(אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו )

התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות .

אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....

פורסם

לפי דעתי תחכה לתושבות ולמעבדים החדשים. זה הכי ישתלם לך בזמן הזה. למרות שאתה כבר לא יכול לחכות

ואחרי שהם יגיעו אז תקנה. כמו שכבר אמרתי זה ישתלם לך הרבה יותר מלקנות מחשב עכשיו

פורסם
  • מחבר

אבל איזה מהם לקנות ? את התושבת של אינטל החדשה או את הסוקט החדש של AMD ?? איזה לוח יהיה הכי טוב למעבדים האלה ?

(או שעדיין אי אפשר לדעת וצריך לחכות שזה יגיע ? )

פורסם

חכה שמעבדים החדשים יצאו ואז תקרא את הביקורות עליהם ועל סמך זה תחליט ....

לדעתי....

פורסם

תקשיב ב5000 שח אי אפשר לקנות את הרם הכי טוב והמעבד הכי טוב אבל אפשר לקנות משהו מצוין אני מציע כמו שאמר MASTERO חכה לביקורות יותר מקיפות ואז תחליט

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגדיל את התקציב זה לא ממש בעיה . (יש לי כרגע כסף )

ואני לא מחפש את ההכי טוב שרק אפשר למה אני יכול להגיע גם ל - 20000 ש"ח והרבה יותר .

אני מחפש משהוו טוב מאוד בין ההכי טובים .

אני גם רוצה לנצל כמה שיותר את הכרטיס מסך שעדיין לא סגור על מה לקנות או את ה - X800XT או את ה - 6800U .

(כנראה שעל ה - 6800U ) האיכות תמונה שלו יותר טובה , וגם הטכנולוגיות שלו מתקדמות יותר מה - X800XT כמו למשל ה - PS3.0 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים