עבור לתוכן

צריך מכונת משחקים: תקציב 7000 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים)

ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה.

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

..... AMD Price Units Total

Athlon. 64 3200+ (S-754) 1670 1 1670

..... .. ...... AMD MSI Price Units Total

K8T-FSR (s754),sata,GBL 580 1 580

....... DDR 400 Price Units Total

512MB A-DATA 520 2 1040

...... ... MSI Price Units Total

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1490 1 1490

...... ...... Samsung Price Units Total

120GB SATA 580 1 580

......- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 40 1 40

...... DVD Recorders Price Units Total

NEC 2500A DVD±R x8 530 1 530

...... Price Units Total

ATX FullTower Supertalent alum. 480 1 480

...... Power Supply Price Units Total

Thermaltake 480W + PFC 490 1 490

Total price + system assemly 7090 ¤

for payments 12 X 645 ¤

המפרט מ www.ksp.co.il

פורסם

זאת רק דעתי אבל תיקח בחשבון שעוד חודש זה הרבה זמן.... ועוד מעט יכנסו טכנולוגיות חדשות בתחומי המעבדים הזכרונות ולוחות האם.... אהה כן וכרטיסי מסך שהם כבר כאן....

הצעתי בשבילך... שבוע וחצי לפני שאתה קונה ... תשאל פה בפורום... מי יודע אולי תרוויח מכול העניין (ירידות מחירים וכול הבולשיט הזה)...

פורסם

נכון יש משו במה ש Mishmish אומר

חודש בתחום המחשבים זה המון זמן והרבה דברים מתחדשים ומשתנים ומה שתקנה היום יכול להיות יותר גרוע ממה שתקנה עוד חודש לכן לפי דעתי כדאי שתחכה עד שממש תקנה את המחשב

פורסם

כדאי לך לחכות עוד חודש,הרבה שינוים יש עכשיו בתצורות המעבדים והלוחות אם של AMD וכל מפרט שנבנה עכשיו לא ישקף את מה שיהיה בעוד חודש.

בכל מקרה,בניתי לך מפרט כדי שתדע בערך על מה יהיה מדובר.לא שמתי לך סידירום,כמו שביקשת.

מפרט:

[AMD ATHLON 64 3000+ BOX[1360

[ALBATRON K8X800 Pro[571

[OCZ 1024(512x2)MB DDR PC3200 400mhz Premier Series[1381

[WD 80GB 7200RPM 8M SATA[454

[ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB[2590

[Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case[345

[Thermaltake TT360AD 2-fan[259

סה"כ:6,959(מפרט מפנדה,לא כולל הרכבה שעולה עוד 190)

יש לך כאן את הכרטיס מסך הטוב בעולם(יחד עם ATI X800XT וGF 6800),מעבד 64BIT,יש לך כאן גם 1 ג'יגה זיכרון משובח של OCZ,הרדיסק SATA מהיר ולסיכום:המארז הנבחר של אתר החומרה הטוב בעולם Tom's Hardware כמארז הטוב והמשתלם ביותר,שמתי לך אותו עם ספק של טרמלטק 350W שאמור להספיק למערכת הזאת למרות שכמובן עדיף לקחת 400W או יותר אבל אז המחיר יעלה בעוד יותר מ200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם, אבל אתם חייבים ללמוד לקרוא! כתבתי בהודעה שלי שאני קונה אותו עוד חודש בערך... אני מסיים את הבגרות בלשון ב 25.6 ואז אני מזמין אותו... :\ ואני יודע שכבר יצא הלוח אם של "הדור החדש" עם הטי פי איי אקספרס והדי די אר 2 אבל הבעיה היא שמעבד שיתאים לזה וישתמש בהכל וזכרונות די די אר 2 לא ידוע מתי הם ייצאו... ובכלל הלוח אם הזה רק הושק עכשיו, עוד אין אותו בארץ.. אז אני לא רוצה לחכות חצי שנה עד שייצא הכל כדי שאני יוכל לקנות. ואז זה גם יעלה לי הרבה מאוד כי שזה ייצא, זה ייצא יקר!

בכל מקרה תודה רבה לך

JC_DENTON זמפרט שהרכבת נראה ממש ממש טוב, מאוד יכול להיות שזה מה שאני יקנה בסוף! למרות שלגבי הלוח אם אני לא כל כך בטוח.... אולי אפשר לקצץ קצת במארז ובספק ולהוסיף את זה על הלוח אם?

תודה רבה!

פורסם

המפרט של JC_DENTON לא נראה טוב מכמה סיבות

1.למארז איורור גרוע

2.דיסק קשיח רק 80GB ובתקציב הנוכחי אפשר יותר

3.על הכרטיס מסך 2590 בזבוז אדיר בהחלט מספיק רדאון 9800 פרו

ובשאר הכסף אפשר לקנות דברים יותר מועילים

4.לא כולל צורב דיוידי דבר האפשרי בתקציב

5.מעבד פחות טוב מזה ששמתי במפרט שלי

במפרט שאני בניתי יש

1.מעבד יותר טוב

2.דיסק קשיח גדול יותר

3.צורב דיוידי

4.מארז אם 5 מאוררים וגם עשוי אלומיניום

5.ספק כוח חזק יותר

פורסם

רון,כיוון שהוא צריך את המחשב בעיקר למשחקים,לא יהיה כדאי להשים לו מעבד חזק (3200)וכרטיס מסך טוב מאד אלא מעבד טיפה פחות חזק(3000)וכרטיס מסך אדיר שעובר את הרדאון 9800פרו כמעט פי 2 בביצועים.

ההרדיסק ששמת לו עולה 100 ש"ח יותר ואני מסכים שאם הוא צריך יותר מ80 אז שיקח את מה שאתה שמת לו,אבל בעיקרון הייתי ממליץ לו לקחת את ה80 ובעוד כמה זמן אולי,לחסוך עוד 480 ש"ח ולקנות עוד 80 ג'יגה כדי לקבל מקסימום ביצועים בSATA RAID שיש בלוח אם.

גם הזיכרון ששמתי לו יותר טוב ואני חושב שהוא עובד בCL2.5 בניגוד לA-DATA שכנראה עובדים בCL3,וגם אם באותה מהירות,עדיף לקנות את הOCZ שנחשבת חברה יותר מוכרת וידועה מA-DATA.

ובקשר למה שאמרת לגבי המארז,כיוון שהוא כנראה לא הולך לעשות אוברקלוק על מערכת כזאת(מה שדרך אגב לא מומלץ במערכות 64BIT שלא כ"כ טובות לאוברקלוק)הוא לא צריך מארז TOWER עם 5 מאווררים מרעישים.

נכון ששמת לו ספק יותר טוב אבל הספק thermaltake ששמתי לו אמור להספיק בכל מקרה.

BhellSky ביקש שלא להשים לו CDROM במפרט,אולי כבר יש לו CDROM וצורב ובמקרה כזה הוא לא צריך עוד צורב DVD.

BhellSky,הלוח אם ששמתי לך מצוין ואפשר לומר,הכי טוב בטווח המחיר שלו.עם זאת אם אתה רוצה לוח אם יותר טוב קח את הPROII של אלבטרון(שיש בו דרך אגב כרטיס קול מובנה מעולה עם תמיכה ב7.1)ולקחת מארז של Compucase ב323 שכולל בתוכו ספק HEC במקום המארז והספק ששמתי לך.

צעד כזה לא מומלץ מכיוון שהספק HEC שבמארז הוא רק 300W ולא נראה לי שהוא יוכל להריץ מערכת כזאת חזקה.

פורסם
  • מחבר

רון, אומנם המעבד שלך יותר חזק אך הכרטיס מסך יותר חלש ותוצאות יותר טובות באות עם מעבד פחות חזק וכרטיס יותר חזק מאשר ההפך, לגבי ההרדיסק, למה לי יותר מ 80 ג'יג'ה? מה נאי יעשה אם יותר מ80? בזבוז כסף.. ויש לי כבר כונן די וי די וצורב. וכמו ש JC_DENOTON אמר אין לי צורך במאוורים האלו מכיוון שאני לא מתכנן על אוברקלוק, ובקשר למעבד אני באמת עדיין לא בטוח, אני מתלבט בין ה 300+ לבין ה 3200+ כי זה הבדל די גדול בכסף ואני לא יודע אם זה כזה הבדל בביצועים...

פורסם

תראה,אם המחשב היה מיועד לעבודות כמו קידוד וידאו וכו' אז הייתי ממליץ לך על ה3200 עקב העובדה שהוא מגיע עם 1 מגה קאש בניגוד ל3000 שמגיע עם 512 קאש או בכלל הייתי שם לך אינטל, אבל מכיוון שאתה מייעד את המחשב למשחקים בעיקר אתה יכול לקחת בלב שקט את ה3000,אתה לא תרגיש שום הבדל אם תקח את ה3200 וסתם תוציא עוד 400 ש"ח לחינם,מה שבאמת משנה זה הכרטיס מסך שתוכל להריץ איתו משחקים הכי כבדים עם כל  האפשרויות כמו החלקת קצוות,סינון אנאיזוטרופי וכו' ללא שום בעיה גם במשחקים שיצאו בעוד שנה.

עריכה:מה שאומרים שלקנות כרטיס מסך בכ"כ הרבה כסף זה בזבוז אינו נכון לגבי הכרטיס מסך הזה(X800PRO)אלא היה נכון בזמנו לגבי ה9800XT שעלה יותר מפרו ב1000 ומשהו שקל והיה חזק ממנו בפחות מ15 אחוז,כאן מדובר בכרטיס שעובר את הרדאון 9800פרו בכמעט 50 אחוז,הייתי אומר שזה די משמעותי..

פורסם
  • מחבר

אז זהו, אם אני קונה את:

AMD ATHLON 64 3000+

ALBATRON K8X800 Pro

OCZ 1024(512x2)MB DDR PC3200 400mhz Premier Series

ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB

מארז רגיל וספק ב 200 שקל... אז אני יוכל להנות מאכות משחק טובה של המשחקים החדשים? (דום 3, הלף לייף 2 וכו')

פורסם

ועוד איך ;)

מה שכן,אל תקח ספק פחות טוב מהספק טרמלטק ששמתי לך גם ככה זה המינימום.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, רק לעבור בשלום את הבגרות בהיסטוריה עכשיו ואת הבגרות בלשון ב 25 והמחשב בדאך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים