פורסם 2020 באפריל 35 שנים שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.
פורסם 2020 באפריל 35 שנים לדעתי אלו ארטיפקטים של איכות הוידאו, תנסה להפעיל סירטון אחר עם איכות יותר טובה
פורסם 2020 באפריל 35 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock לדעתי אלו ארטיפקטים של איכות הוידאו, תנסה להפעיל סירטון אחר עם איכות יותר טובה תודה, אנסה.. אבל מה שמוזר זה שחיברתי גם את מסך הדל הישן שלי בדיוק עם אותו סרט ושם לא ראו את זה..אבל התמונה נראתה הרבה יותר כהה באיזורים החשוכים כך שלא ניתן להבדיל בין גווני השחור.. בכל מקרה, אנסה ואעדכן
פורסם 2020 באפריל 65 שנים מחבר @Jabberwock אכן צדקת, צפיתי באותו דבר באיכות גבוהה ואכן לא היה ניתן להבחין במריחות האלו. תודה. מוזר שבאיכות הנמוכה-במסך הקודם לא הייתה את הבעיה הזו..אבל כמו שכבר אמרתי,שם התמונה הייתה חשוכה יותר.
פורסם 2020 באפריל 65 שנים ציטוט של amit14 מוזר שבאיכות הנמוכה-במסך הקודם לא הייתה את הבעיה הזו..אבל כמו שכבר אמרתי,שם התמונה הייתה חשוכה יותר. כי עשית מעבר לפאנל IPS, שיש לו תאורה אחורית לכן צבעי השחור מוארים מה שאין כן בסוג הפאנל שהיית בו קודם
פורסם 2020 באפריל 75 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock כי עשית מעבר לפאנל IPS, שיש לו תאורה אחורית לכן צבעי השחור מוארים מה שאין כן בסוג הפאנל שהיית בו קודם גם הקודם היה IPS..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.