פורסם 2004 ביוני 521 שנים איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV
פורסם 2004 ביוני 521 שנים הכי יפה היה שעבדו על ג'אסטין טימברלייק על ביונסה ועל ג'יימי פרסלילגאסטין באו ממס הכנסה והחרימו לו את הכל(כולל הכלב והוא התחיל כמעט לבכות)גרמו לביונסה להפיל את עץ חג המולד על המתנות של ילדים נזקקים וכל הילדים צעקו עלייה you ruined Christmas המסכנה אחלה לעצמה את הלבואת ג'יימי לקחו לאחד המפעלים שלה והפכו אותו למפעל שמעביד ילדים קטניםחחחח היא בכתה שם
פורסם 2004 ביוני 521 שנים הכי יפה היה שעבדו על ג'אסטין טימברלייק כל ביונסה ועל ג'יימי פרסלי לגאסטין באו ממס הכנסה והחרימו לו את הכל(כולל הכלב והוא התחיל כמעט לבכות) גרמו לביונסה להפיל את עץ חג המולד על המתנות של ילדים נזקקים וכל הילדים צעקו עלייה you ruined Christmas המסכנה אחלה לעצמה את הלב ואת ג'יימי לקחו לאחד המפעלים שלה והפכו אותו למפעל שמעביד ילדים קטנים חחחח היא בכתה שם כן חחח הקטע שלא יצא היה אם האופנוע איזה באסה חחח ציפיתי למשהו טוב
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מה שאני אוהב בתוכנית הזאת שלא כמו בפיספוסים זה שלא סתם עובדים על הכוכבים אלא נותנים להם להרגיש רע עם עצמם(אבל ממש רע)כמו שהפילו את ניק קארטר שהוא דרס מישהו!!! זה פשוט היה קורע!!!
פורסם 2004 ביוני 521 שנים הקטע הזה באמת הרג אותי חחח ;Dוזה שהוא נסע אם טומי לי הדביל הזה ובסוף שהוא גילה שעבדו אליו הוא הוריד את המכנסיים חחחח איזה בן אדם שרוט ;D
פורסם 2004 ביוני 621 שנים Ytv ביס זה ערוץ 14 אבל לא יודע איזה שעהמדיי פעם אני שם לב שזה משודר ואז אני רואה
פורסם 2004 ביוני 621 שנים זה כבר איזה שנה בMTV אפילו יותר. ראיתי כמ פרקים,זה מצחיק. אבל הקוצ'ר הנכה הזה מעצבן אותי! פשוט להרוג אותו. היה כמה פעמים שהם ביקשו ממפורסמים להוריד את הבגדים בכניסה לקניון או בניין, האמריקאים הטיפשים האלה! הם באמת הורידו את הבגדים והלכו רק עם בוקסר! זה כאילו נראה להם הגיוני?! חיים בסרט הטיפשים האלה
פורסם 2004 ביוני 621 שנים הכי מצחיק שעבדו על "האוטקסט" כאילו הנהג שלהם עשה תאונה עם מרצדס "מייבאך" שעולה מלא!!!!!והם לא שילמו ביטוח של ההשכרה של האוטו ובאים אליהם סוכני ביטוח מתחילים לתסכל אותם :-*
פורסם 2004 ביוני 721 שנים לא הפסדת כלום לדעתי קטע חלש ביותר.. אבל בכללי אחלה סדרה ממש אוהב אותה (באה לי בשעות ממש לא מתאימות אבל חפיף..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.