עבור לתוכן

זיוף אישורים רפואיים

Featured Replies

פורסם

אל תעשו את זה.

נערך על-ידי massinvallus

פורסם

לפי דעתי, התארד הזה - צריך לשלוח אותו למשרד החינוך..שיראו את הרמה ה-"נפלאה" בארצינו.. :-\

כיתה יוד - אל תבריז הרבה. זה מתחיל להיות לא פחות חשוב משם..

פורסם
  • מחבר

שמע בעיקרון אני אחד כזה שלא לומד בכלל, שנה הבאה כבר תיכון אני חייב ללמוד, השנה זה פגע רק במקצועות ההומניים (ספרות למשל 50) אבל לא בריאליים (מתימטיקה א1 100)

פורסם

חחח אתה NOOB.. (בלי להעליב ) אבל אני את שלי הייתי עושה בפוטושופ והייתי מעבד את הנייר כדי שיהיה חלק ומיוחד כזה כמו שצריך..

ואם היית מסתכל לא היית מזהה את ההבדל בין אמיתי למזוייף. וזה עם התכנות מעאפנות האלה ממש דפוק אני לא מבין איך לא קלטו

מההתחלה..

ולסיכום מוסר השכל :

אם תלך לבית הספר

ולא תבריז כמו דביל ותהיה הומלס\נרקומן\זיפפן מסמכים חח

לא תהיה פושע

ולא תכנס לכלא

ויהיו לך חיים יפים

: P

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב שעשיתי?! סרקתי את האישור שיראה אותו דבר אבל המורה בודקת את כל האישורים שלה (whos the noob now ha?) אבל אל תדבר על זה כי המנהלים ינהלו את הת'רד.

אני שוב חוזר- מישהו יכול לעזור לי עם ספר החוקים? להביא לינק? משהו?

פורסם

פעם אחרי זה אישור לכניסה לקריה בת"א, ופעם אח"כ אישור כניסה לדימונה.

טוב נו, קצת נסחפתי :)

פורסם

חחחחח ראית "תפוס אותי אם תוכל"?

אותו עיקרון.

ולהקשרנו, עשה טובה...כולה זייפת אישור לבית ספר מי לא עשה את זה לפחות אלף פעם טוב שלא חשבת שישימו אותך כל כיסא חשמלי...

פורסם

אני זוכר שתמיד התקמבנתי איכשהו עם הרופאים וכול פעם שהייתי צריך/רוצה אישור הייתי הולך לרופא ילדים שלי (בזמנו בימים הטובים של היסודי, ובעיקר התיכון... חבל שבצבא לא היה איזה רופא כזה שאפשר להתקמבן איתו... סתם.) וביחד היינו חושבים מה לכתוב לי ("כן, נראה לי שיש לך כאב בטן חריף הפעם"...)

פורסם

אני עדין לא קולט למה לזייף אישור מהרופא ??? כשהייתי צריך אישור פעם אחת שלא הגעתי ולא רציתי שיורידו לי מנות פשוט ביקשתי מהרופא אישור ל 3 ימים והוא תמיד מביא,מה הקטע??

פורסם

אני עדין לא קולט למה לזייף אישור מהרופא ??? כשהייתי צריך אישור פעם אחת שלא הגעתי ולא רציתי שיורידו לי מנות פשוט ביקשתי מהרופא אישור ל 3 ימים והוא תמיד מביא,מה הקטע??

...My Point Exactly

פורסם

לי יש פרוטקציות ע-נ-ק-י-ו-ת אצל הרופא...הוא יכול להביא לי גם אישור לשבוע אם אני ירצה :P

פורסם

לי היה אישור חופשי-שנתי להבריז כמה שאני רוצה כולל להגיע באיזה שעה שאני רוצה... פשוט בית זונות

אבל זה היה בגלל בעיה רפואית ככה שתשכחו מאישור כזה

פורסם

הרופאה שלי לא מסכימה לתת לי אישורים כך סתם :'( :'( :'(

היא שואלת מיליון שאלות וגם כך לא מאמינה לי בסוף, אז עברתי מאצל הז****

ד"א: הברזות ידפקו לך את החיים, כמו שקרה לי:

התחלתי להבריז מכיתה ט', חשבתי הכל יסתדר ולא יהיו לי שום בעיות. אבל בשלוש השנים האחרונות הציון הכי גבוהה שלי היה 60, והשנה אני עומד להישאר כיתה (לא בגלל נכשלים, בגלל כמות ההברזות הגדולה).

בקיצור: מי שמבריז, מרגיש סבבה עכשיו, אבל הוא יאכל אותה בעתיד הקרוב (כמו שאני למדתי בדרך הקשה :'()

פורסם
  • מחבר

טוב אז מישהו יכול לעזור לי אולי בבקשה?!

???

פורסם

מה אתה חושב שעשיתי?! סרקתי את האישור שיראה אותו דבר אבל המורה בודקת את כל האישורים שלה (whos the noob now ha?) אבל אל תדבר על זה כי המנהלים ינהלו את הת'רד.

אני שוב חוזר- מישהו יכול לעזור לי עם ספר החוקים? להביא לינק? משהו?

תאמין לי תקשיב ל OVERCLOCKER הוא חבר שלי מהביה"ס

אני רואה אותו מזייף אישורים... כמובן שזה תוך עירוב שלי בפשע...

אבל מה שאני מנסה להגיד שאפילו זייפני כסף הם NOOBS ליידו ;D

המורים אוכלים את ה בולשיט שהוא מאכיל אותם בכזאת קלות שאני לא יודע כבר אם הוא זייפן טוב, או שהוא שוכב עם המורות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים