עבור לתוכן

שאלה: איך קוראים לבית קולנוע החדש באילת? מקרינים שם סרטים בתלת מימד או משהוא כזה

Featured Replies

פורסם

יש למשהוא מושג?

פורסם

משהו MAX

פורסם

CINEMAX?

פורסם

IMAX

זה לא תלת מימד זה רמקולים בהכי איכות ומשסך בתצורה מיוחדת שנותנת חווית ראייה מדהימה!

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

כמו שנאמר IMAX

וזה תלת מימד.

ואמרו לי שזה לא שווה 20 אגורות המקום מגעיל...

פורסם

אמרו לי אלו שהיו בזה בחו"ל שזה כיף ומרגישים שנופלים וכאלה,חוץ מזה נשמע נחמד לרות סרט במסך גדול (ענק...)

פורסם

סינימקס זה המסך הענק (3 קומות לגובה ואיזה 8 לרוחב) בקולנוע בגלילות הסינימה סיטי

לדעתי, לא שווה, יש במתחם אולמות איכותיים יותר.

IMAX זה באילת, נשמע לי חרטה, לשלם מחיר מלא בשביל 15 דקות סרט תלת מימדי.

היתי בכזה בדיסני וורלד בפלורידה, נחמד מאוד, אבל היתי בן 10  :P.

פורסם

אם זה כמו שיש ביורודיסני, אז זה שווה את הכסף.

לא רק שזה תלת מימדי (אתה רואה דברים שמגיעים לך ממש מול הפרצוף כאילו אתה יכול לגעת בהם.... משהו מגניב ביותר ;) ), אלא אם יש נגיד עכברים שהשתחררו מהכלוב או משהו (דוגמה מיורודיסני), אז אתה מרגיש כאילו הם עוברים לך בין הרגליים ועוד כלמיני דברים כאלה........

פורסם

הכלב מתעטש עליך בסוף...

אני מאוד מקווה שזה היה מים...  :\

:P

פורסם

הייתי במשו דומה בדיסניוורלד והיה קטע שהג'וקים הפליצו ופתאום בא עלייך חומר ירוק מסריח......................... מקווה שזה לא הייתה מתקפה של אל-קאידה

פורסם

בדיסני זה לא IMAX, זה סתם תלת מימד ואפקטים בכיסאות (אתם מדברים על הסרט של "מותק הקהל התכווץ" אם לתרגם בהתאם לסרט המקורי)

הייתי באחד כזה אמיתי (ותלת מימדי), במרכז המבקרים של נאסה (מקום די מדהים, אם זה קצת מעניין אתכם הנושא), בסרט על החלל,

לפי מה שהבנתי מה שיש בסינמה סיטי זה לא IMAX אמיתי, זה CINEMAX שזה פחות אני חושב, לא ממש סגור על זה.

בכל מקרה,

אני מניח שמה שיש באילת זה IMAX, אני יכול להגיד, שמהסרט של נאסה (סרט רציני, של איזה שעה אני חושב על תחנת החלל החדשה), הייתי מסתפק גם רק בתלת מימד המדהים - כשזה 3 קומות של יד (שממלאת את המסך) נשלכת אליך, זה שווה את הכסף.

פורסם

לפני כמה ימים הייתי באילת וביקרתי בIMAX

מסך גדול אבל לא כמו בקנדה(בקנדה המסך היה 360 מעלות)

רמקולים חביבים

אבל סרטים חרא בלבן

יש רק סרטים בלי עלילה שרק מדגימים את ה3D

אני הייתי בהכי מעפן(סייבר משהו)

יש שם קטעים מאנטס וסימפסונס בעברית!!!!

אהה הטרור והאימה הנזוגה (DUH= לעזאזל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים