עבור לתוכן

להקלטת ווידאו: כרטיס טלוויזיה או כרטיס עריכה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב באיכות טובה.

מכיון שאין לי מושג בכלל איך עושים את זה - חוץ מהעובדה שאני צריך כרטיס עים (כניסת) Video IN.

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שיכול ללכוד ווידאו באיכות טובה, ולהסביר לי את ההבדלים בין כרטיס טלוויזיה לבין כרטיס עריכה?

אגב, כרטיס מסך עים VIVO לא בא בחשבון כי קניתי כרטיס חדש לא מזמן.

(אין בעיה של מחשב - המחשב דיי חזק לתמוך בכל כרטיס).

תקציב ממוצע של כ-700 ש"ח(+-)

פורסם

שמע לי יש כרטיס FLYVIDEO2000

חיברתי אותו לטלויזה עם חיבור S-VIDEO ועוד 2 חוטי שמע L-R למחשב

והאיכות פשוט מצווינית...הקלטתי גם מהטלויזה גם מהוידאו וגם מ ה DVD ויצא איכות פשוט קטלנית

הכרטיס עלה לי 400 שקל לפני שנתיים אני ממליץ עליו בא עם שלט ותוכנת עריכה של הכרטיס עצמו

פורסם

הFLYVIDEO לא משהו...

הLEADTEK TV2000XP EXPERT (חשוב שזה יהיה דגם האקפרט) מגיע עם מעבד של 10 ביט, בעוד ששאר הכרטיסים בשוק הנמוך הם 8 ביט. הוא עולה כ400-450 ש"ח ובא עם תוכנות עריכה, שלט, כבלים, מתאמים וכו'.

פורסם

הLEADTEK TV2000XP EXPERT יש לך את זה אחי

או שאתה ממליץ לו מסקרים וכל מיני אתרים שממליצים עליו?

ומה שיש לי קניתי מממזן ובטח הכרטיס שאמרתה עכשיו לא היה קיים פעם.....! אבל בכל זאת

תקנה מה שאומרים לך שהוא טוב .....שלי לא יודע אבל בשבילי הוא מצויין!

פורסם

ממליץ אל LEADTEK כמובן דגם EXPERT כי הוא באמת בא אם מעבד של 10ביט!! ועולה 400ש"ח... ;)

פורסם
  • מחבר

וואלה, מגניב, תודה לכם.

אז מה , יצאתי בזול (חשבתי יותר לכיוון ה700 ש"ח), או שהכרטיס הזה ממש טוב ואני לא אראה הבדל משמעותי מול כרטיסים יותר יקרים בטווח המחיר שהזכרתי?

פורסם

לא נראה לי שיש משהו אחר בעוד 300 ש"ח...

אם למישהוא יש הצעה שיאיר את עיני ואת עיני פותח הת'ארד.

בכל מקרה, אומנם אין לי ניסיון אישי איתו, אבל אני מתכוון לקנותו.

פורסם
  • מחבר

אני קצת בבעיה:

מצד אחד הכרטיס של Leadtek נראה ממש מצוין, אבל כשבאתי לבדוק את גודל התמונה בווידאו - לא מצאתי.

ובכלל, כל מה שקשור לכרטיס הזה -דרייברים,PDF וכ"ו לא זמין, כלומר הקישורים לא עובדים באתר שלהם!!

זה אומר לכם משהו?

בכל אופן, יש לכרטיס Prolink Pixelview PlayTV@P7000 הרבה חסרונות, כך שהוא לא ממש מושך אותי.

פורסם

מה ההבדל בין האקפרט לנונאקספרט של לידטק ?

פורסם

בעיקר המעבד עצמו (8ביט מול 10 ביט בעיקר), ובאנדל שונה (שלט, תוכנות וכו').

פורסם

ועוד שאלה.. (מצטער שאני משתלט על הת'ראד...)

אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי לכ. טלוויזיה ? ואם כן.. איכות התמונה משתפרת מאשר ללא ממיר ?

יש הבדל גדול בין ה8 ביט ל10 באיכות התמונה ?

צודההה

פורסם

אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכ"ט........

והאיכות תמונה לא עולה (למה שתעלה?). מה שכן, עם ממיר קולטים באופן מושלם את כל הערוצים. בלי ממיר- יש ערוצים שלא קולטים טוב בגלל שהטיונרים של הכרטיסי טלווזיה הם קקות.

בקשר להבדל בין הצ'יפים: לא יודע, אבל הייתי שמח לדעת גם. ואם למישהו יש דוגמאות- מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים