עבור לתוכן

הי אני קונה עוד יומיים אחד משני הכרטיסים צריך סגירה אחרונה של התלבטות

Featured Replies

פורסם

הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו?

הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל

מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ?

תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..

פורסם

9500P של הרקולס.

פורסם

אכן ה9500P טוב יותר, ועוד של הרקולס... (פוטנציאל OC ל9700 גדול...).

פורסם
  • מחבר

ומה עם החברה peak? מישהו מכיר ?

פורסם

אני מכיר , ראיתי את הכרטיס וגם חבר שלי קנה אותו , הכרטיס טוב מאוד , רק שההרקולס הרבה יותר טוב , גם מבחינת חברה וגם מבחינת ביצועים , 9600 על כל סוגיו פחות טוב מ9500פרו , ה9500פרו יותר טוב...

אומנם , אם תקנה 9600פרו , עדיין תהיה מאוד מרוצה , רק שתהיה יותר מרוצה עם ה9500פרו(הוא יותר טוב)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יקנה מ KSP כי אחרי הכל לך תדע מה הוא עשה אם הכרטיס ואיזה Oc הוא עבר ...שינויים בביוס ...

עדיף מהחנות בראש שקט אני יעשה לו oc טוב הרי זה פרו לא יהיה בעיות להעלות הרבה עם קירור טוב

פורסם
  • מחבר

בדקתי באיזה אתר ואני רואה להפתעתי שה 9600 של peak הוא dx 8.1 ולא 9 עכשיו אני לא מעוניין בו כל כך וזה גם מסביר את המחיר הנמוך

פורסם

בדקתי באיזה אתר ואני רואה להפתעתי שה 9600 של peak הוא dx 8.1 ולא 9 עכשיו אני לא מעוניין בו כל כך וזה גם מסביר את המחיר הנמוך

וואי הציפ עצמו מיוצר ע"י ATI וציפ RV360 ו-RV350 זה ציפ שתומך מלא DX9 !!

ובעצם 9600פרו זה RV350 אז הוא כן תומך !! ::) ::)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע זה ממש מוזר כל ה 9600 הם dx 9 ורק של peak זה 8 כנראה שיצאו כרטיסים עם קו ייצור שונה ממה שהיה צריך לצאת וחבל היה לזרוק אז הביאו לחברת פיק לעשות את זה כי גם ככה אין לה שם לא היו מביאים לחברה עם שם לעשות טריק כזה מגעיל כמו נגיד ל hercules

פורסם
  • מחבר

¤ 664.95

Sapphire ATI RADEON 9600 256MB TVOUT DVI AGP8X Retail 256MB

מפרט טכני : מהירות מעבד גרפי : 325Mhz מהירות הזכרונות : 400Mhz ממשק זכרון : 128Bit טכנולוגיות : Directx 9.0 , Pixel Shader 2.0 תקן AGP ו: Rev 2.0\3.0 2x\4x\8x שנתיים אחריות

מה עם הרגיל אפשר לעשות oc טוב ובככל ה400 mhz של הזכרון זה נטו או שצריך לחלק ל 2 ואז זה 200?

פורסם

תיקח את הכרטיס של PEAK לא משנה מה רשמו שם הוא כרטיס DX9!!! ::) ::) ::)

אם אתה מאמין לזה ולא מקשיב לאנשים שמינים קצת יותר קח מצידי 9600 רגיל שיותר גרוע :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים