עבור לתוכן

לוח אם ישן + מעבד חדש, האם אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

אתם כנראה לא מבינים , KT400 זה צ'יפסט חרא! לי יש KT400A והכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ענק!!! , ניסיתי להעביר את המעבד שלי(2000+) ללוח של אח שלי(8RDA3I) , ואת הכרטיס מסך שלי שמתי שם , והביצועים השתפרו פלאים! , אבל , זה לא קרה כאשר שמתי על הלוח שלי(KT400A של MSI) את המעבד של אח שלי (בארטון 2800+) , הוא עבד והכל , אבל השיפור בביצועים היה ממש ממש קטן , כי הלוח לא מנצל את הכרטיס מסך בגרוש... , אני ממליץ לך בחום פשוט להחליף לוח ב390שקל , אתה תהיה מאוד מאוד מרוצה.

EPoX 8RDA3I בKSP...

לזה שאמר שהוא מעדיף 8RDA+ , אין בKSP 8RDA+ , וגם במקומות אחרים הוא עולה 470שקל פלוס מינוס , ככה שאתה חוסך כאן הרבה ועדיין מקבל לוח איכותי וטוב(8rda3i).

פורסם
  • מחבר

אתם כנראה לא מבינים , KT400 זה צ'יפסט חרא! לי יש KT400A והכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ענק!!! , ניסיתי להעביר את המעבד שלי(2000+) ללוח של אח שלי(8RDA3I) , ואת הכרטיס מסך שלי שמתי שם  , והביצועים השתפרו פלאים!  , אבל , זה לא קרה כאשר שמתי על הלוח שלי(KT400A של MSI) את המעבד של אח שלי (בארטון 2800+)  , הוא עבד והכל , אבל השיפור בביצועים היה ממש ממש קטן , כי הלוח לא מנצל את הכרטיס מסך בגרוש... , אני ממליץ לך בחום פשוט להחליף לוח ב390שקל , אתה תהיה מאוד מאוד מרוצה.

EPoX 8RDA3I בKSP...

לזה שאמר שהוא מעדיף 8RDA+ , אין בKSP 8RDA+ , וגם במקומות אחרים הוא עולה 470שקל פלוס מינוס , ככה שאתה חוסך כאן הרבה ועדיין מקבל לוח איכותי וטוב(8rda3i).

אמממ ... Gigabyte GA-7VAX זה KT400 ?

כרגע המחשב עובד בסדר והכל פשוט בא לי מעבד יותר מהיר וחשבתי שהלוח הנוכחי (Gigabyte GA-7VAX) לא יתמוך .. אבל אם אתם אומרים שכן אז אני אקנה איזה 2800 ואלך לחנות שישימו (כי הם אמורים להוציא את המעבד הנוכחי ולעשות משהו עם המשחה התרמית ...)

אין לי כבר כוח להתעסק עם זה בעצמי, פעם שעברה המשחה הדפוקה הרסה לי הכל חחח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים