עבור לתוכן

abit nf7-sl או abit an7

Featured Replies

פורסם

מה עדיף מבחינת ביצועים? אמינות?

תודה

פורסם

עדיף הNF-7 SL אני שמעתי הרבה דברים רעים על הAN-7

פורסם
  • מחבר

דברים רעים?

כמו מה למשל?

פורסם

dsbaja,

לוח AN7 הינו אותו לוח כמו NF7S שבנוסף לצ'יפסם nForce2 Ultra400 + MCP-T המשותף, לוח ה - AN7 חדש יותר בשנה אחת..ויש לו תכונה נוספת כמו uGuru שלא ממש תרצה להשתמש בה. בכל מקרה, מלבד זה, הלוח נראה קצת יותר יפה למי שזה באמת מזיז (לי אישית ממש לא).

אני בעל לוח כזה. לוח AN7 מכיל כיול מתחים טוב יותר במעט, מאשר NF7S.

כרגע ההבדל שעומד בין שני הלוחות הוא יציבות באוברקלוקינג.

NF7S ידוע כלוח עמיד ל OC לעומת לוח ה - AN7 שסובל מחוסר יציבות עם הביוס הנוכחי.

אם אתה לא אוברקלוקר אז תלך על AN7 ובעתיד הקרוב תצא גירסה חדשה של הביוס ל AN7 שיכלול שיפור ביציבות FSB ועוד הרבה שיפורים שכרגע nVidia/Abit מודעים אליהם בקשר ללוח הזה.

אם אתה אוברקלוקר רציני, הייתי ממליץ לך ללכת על לוח NF7S אם אתה לא רוצה לחכות ורוצה לעשות OC.

אני אישית לא מצטער על הקנייה שלי. אני לא עושה OC כרגע...ולא מזמן התכתבתי עם צוות התמיכה של abit בנושא AN7. הם הבטיחו שבקרוב תצא גירסה משופרת של הביוס ושיש בהחלט למה לחכות.

אגב, הגירסה החדשה של הביוס תכלל גם לוגו מגניב של Athlon XP בפינה למעלה ואיכות תמונה של הלוגו תיהיה טובה יותר בכללייות...ויש עוד שיפורים שהם עוד לא אמרו לי. הכי חשוב זה יציבת FSB....

אני לא מבין למה אנשים כל כך שונאים את AN7...הרי הוא מכיל בדיוק אותו CHIPSET כמו NF7S והוא חדש ממנו בשנה....והוא מכיל גם כרטיס קול מובנה חדיש יותר בקצת (מבחינת ה - firmware(

עם קצת המתנה, לוח AN7 יהיה הלוח המוביל והוא ישאיר מאוחריו את אחיו NF7S שגם הוא לוח מעולה !

הקטע הוא ש NF7S מכיל ביוס ממש מועדכן שעבר המון שינויים. כאשר בתחילה NF7S רק ייצא, גם הוא היה מאוד בעייתי...אבל עם הזמן שיפרו לו את הביוס והוא הפך להיות לוח יציב כאין כמהו. אותו הסיפור עם AN7....הוא עדיין מאוד חדש...

מה שלא תבחר, טוב שבחרת ABIT . אני מאוד אוהב את הלוחות שלהם. ייצא לי להתעסק עם לוחות חדשים של ASUS,MSI והם לא נותנים את מגוון האפשרויות ש ABIT נותנת לך.

קנייה מהנה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר

פורסם

תודה רבה גבר

בכיף. ;)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
:lol:כול הכבוד על ההסבר המקצועי ,רציתי רק לדעת ,היום עוד מעט אמצע ספטמבר ,מתי לדעתך יגיעה AN7 החדש זהזכרת ? האם כדאי לחכות ? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים