עבור לתוכן

מחשב למשחקים באיזור ה3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן מומחים,

מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ.

פשוט. עד 3000 ש"ח. 

1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך.

2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק.

אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בסלון (שנמצא לידו) ולשחק/לצפות. 

3. ציוד היקפי: מתג שיוכל למתג את התצוגה הראשית בין אחד משני המסכים שאני עובד איתם בדרך כלל אל מסך הטלוויזיה בסלון וחוזר חלילה כדי למנוע ניתוקים וחיבורים פיזיים. 

4. חומרה שכבר קיימת: SSD, HDD ו2 זיכרונות DDR4 של 8 גיגה כל אחד.

5. חשוב שיהיה שקט.

6. אין הגבלה בגודל אבל לא מחפש משהו נוצץ. שיהיה הכי פשוט שיש.

7. אין צורך לכלול שום תוכנה. כן ארצה שירכיבו לי בחנות.

8. חנות ספציפית: אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אז מניח שKSP או Ivory אבל לא בהכרח. חודש הבא אני באילת וארצה לקנות שם (אלא אם כן יש המלצה לחנות שתהיה זולה יותר או לא באילת).

9. מועד הקנייה: תחילת מרץ.

10. אין צורך בחיבורים מיוחדים.

11. לא רואה צורך אמיתי לשמור על אפיק שדרוג. אם אשדרג משהו זה יהיה כנראה הכרטיס מסך וגם זה יהיה עוד כמה שנים טובות כנראה.

12. הערות נוספות: אני עובד עם 2 מסכים בשוטף כשאני לומד ולפעמים משחק במחשב על מסך הטלוויזיה בסלון (מסך 3). עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייח שהיה מחובר ל2 מסכים בשביל הלימודים ועוד לפטופ שהיה מחובר למסך טלוויזיה. הייתי רוצה להחליף את שניהם בעצם או ע"י כרטיס מסך עם 3 יציאות וידאו, או עם איזה מתג שיוכל למתג את התצוגה הראשית מהמסך מחשב למסך הטלוויזיה בלחיצת כפתור או פיתרון אחר שלא חשבתי עליו.. 

תודה מראש לכל הממליצים! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים