עבור לתוכן

Leadtek WinFast A180 TDH CINEMA - מחפש מידע ו/או ביקורות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek:

WinFast A180 TDH CINEMA

הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד.

ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-DirectBurn הייתי יכול לוותר), אני אשמח מאוד לשמוע.. ורצוי לא כרטיס שעולה 2500 ש"ח, כי אז מה החוכמה? ;)

תודה!

פורסם

לא שמעתי עליו ואני לא בטוח שראיתי אות בארץ. אם אתה מקליט בעזרת S-VIDEO או COMPOSITE אתה יכול להשתמש בכרטיס מסך עם כניסות VIVO ללא צורך בכרטיס טלוויזיה

פורסם
  • מחבר

הנה הוא בארץ ואפילו לא יקר...

אתה צודק, באמת אין לי מה לעשות עם הטיונר, זה סתם נחמד.. אבל בגלל זה לא שאלתי עליו. :) אני מתעניין באיכות של הוידאו שהוא מקבל ומוציא (ראיתי את המספרים באתר, אבל מעניין אותי איך זה נראה) וגם בנושא הכיווץ... יש כרטיס שאתה ממליץ עליו?

פורסם

קשה לי להמליץ על משהו כי לא התנסתי עם הרבה כרטיסים. לי יש את הכרטיס הרגיל של LEADTEK שדי בחרתי בלי סקר שוק. בהשוואת איכות בינו לבין SUMA Geforce 4200 VIVO ראיתי שההבדלים בינהם די קטנים, יותר הבדלי צבע מהבדלי איכות קטנטנים דווקא לטובת הכרטיס מסך.

פורסם

האם בכרטיס בכל tuner התמונה (בלכידת וידאו) אמורה להיות יותר טובה מבכרטיס עם סתם VIVO? או שאני מערבב פה בין שני דברים לא קשורים?

פורסם
  • מחבר

האם בכרטיס בכל tuner התמונה (בלכידת וידאו) אמורה להיות יותר טובה מבכרטיס עם סתם VIVO? או שאני מערבב פה בין שני דברים לא קשורים?

לא, טיונר אומר שאפשר לקלוט שידורים של כבלים (אנלוגיים) או מאנטנה ושהכרטיס יפענח את התחנות השונות.. בסופו של דבר מה שממיר את האות של הוידאו למידע דיגיטלי זה אותו רכיב, פשוט יש לו כמה מקורות לקבל את האות הזה מהם..

פורסם

אני לא חושב. כמו שאמרתי בבדיקה שאני עשיתי בין 2 הכרטיסים הנה התוצאות:

SUMA Geforce 4 Ti4200 128MB VIVO

tevelvivo.jpg

Leadtek XP deluxe

tevelleadtek.jpg

בין בלתי מזויינת אין הבדלים אבל אני חושב שבVIVO התמונה יותר חדה ומדוייקת, אבל למרות זאת עברתי להשתמש בכרטיס טלוויזיה לצפיה והקלטה

*הערה: לא קניתי את הלידטק במיוחד ו"התאכזבתי" אלא לקחתי אותו ממחשב משני שבתיקון

עריכה: נוספו התמונות

פורסם

אתה גם צודק אל ה-VIVO התמונה יותר טובה בשני זה טיפה מרוח... וואלה לא הייתי שם לב לזה עכשיו אחרי ששמתי כרטיס רדאון אני מרגיש הבדלים לא יודע למה חחח :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים