פורסם 2004 ביוני 421 שנים יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם.בשניהם יש כרטיס nvidia Geforceבישן יש geforce 4 mx 440בחדש יש geforce fx5200הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה.ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך.מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר...אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
פורסם 2004 ביוני 421 שנים איזה מעבד יש לך ואיזה WIN?יכולות להיות כמה סיבות לזה למשל כל שימוש בדפדפן יגרום לקפיצות מעצבנות בתמונה.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר מחשב ישן היה P3 866mhzמחשב חדש הוא amd athlon xp 3200ואני משתמש בתצורה של clone mode כשאני מריץ סרט..ככה ששום דבר מלבד הפלייר לא פתוח.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר יש לי winxp + sp1הטלוויזיה היא sony 29 trinitronוהיא עובד עם PAL or AUTOאכן וידאתי שהכרטיס מסך מוציא תמונה לפי תקן PAL...כדי שתיהיה תאימות.אין בעיה עם הצבעים. רואים מצויין אבל כשיש תמועות חדות בסרט, אז...השינווים של הפריימים מתבטאים ברצועות רצועות...כל 4-5 ס"מ בטלוויזיה יש רצועה כזאת שכאילו חותכת את התמונה...בטוח שמשהו גם התנסה בזה בעבר....הכבלים הם חדשים....עם סיכוך כפול ופלאגים מוזהבים.משחקים רואים מצויין וגם את ה windozeאם זאת הייתה בעיה של כבלים אז אני לא מאמין שהייתי רואה משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.