פורסם 2002 באפריל 923 שנים לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ?ומה מחירם ?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים [glow=blue, 2, 300]יתרונות:[/glow]קל משקל.חומר קל ונעים לחיתוך לשם מודינג.פיזור חום טוב יותר.[glow=red, 2, 300]חסרונות:[/glow]מחיר.נדיר למצוא בארץ...--------------------------------------------עריכה שאלתית: איפה בדיוק באים לאחרונה מארזי אלומיניום בארצינו החביבה?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר קל משקל ??? מי בדיוק מחזיק את המארז ? אני ???לגבי פיזור חום - האמת היא שאלומניום מפזר יותר טוב "מברזל " רגיל ועדיין האם שווה השקעה ?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים הכוונה כשאומרים קל משקל שזה יותר נוח לשנע אותו למסיבת רשת מאשר אנרמקס 710 "רגיל".יש פה הבדל של 10 ק"ג בקירוב, או אפילו יותר.חשוב מאוד שתדעו ששריפת אלומיניום פולטת גז רעיל אשר מסוכן ביותר לבריאות ועלול להרוג אם נשאף בכמויות גדולות.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים הכוונה כשאומרים קל משקל שזה יותר נוח לשנע אותו למסיבת רשת מאשר אנרמקס 710 "רגיל".יש פה הבדל של 10 ק"ג בקירוב, או אפילו יותר.חשוב מאוד שתדעו ששריפת אלומיניום פולטת גז רעיל אשר מסוכן ביותר לבריאות ועלול להרוג אם נשאף בכמויות גדולות.למה שנשרוף אלומיניום?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים לכל מקרה, היו מקרים בארה"ב שאנשים שכחו סיגריה על מארזי אלומניום והיו צריכים לשים אותם באוהלי חמצן ולשאוב להם את שאריות המוצק שנשאף מהריאות.חשוב לדעת.מה לא?עריכה: הלכתי לישון.(שציפי המורה תלמד ראשים יעופו! אז צריך לישון בשביל לא להירדם בשלוש שעות רצף היסטוריה על הבוקר(4 אם מחשיבים שעת אפס.).)
פורסם 2002 באפריל 923 שנים לכל מקרה, היו מקרים בארה"ב שאנשים שכחו סיגריה על מארזי אלומניום והיו צריכים לשים אותם באוהלי חמצן ולשאוב להם את שאריות המוצק שנשאף מהריאות.חשוב לדעת.מה לא?טוב לדעת.....אנשים שמעשנים גם ככה ימיהם ספורים
פורסם 2002 באפריל 923 שנים לכל מקרה, היו מקרים בארה"ב שאנשים שכחו סיגריה על מארזי אלומניום והיו צריכים לשים אותם באוהלי חמצן ולשאוב להם את שאריות המוצק שנשאף מהריאות.חשוב לדעת.מה לא?טוב לדעת.....אנשים שמעשנים גם ככה ימיהם ספוריםאני מעשן כבד וכבר תכננתי על מארז אלומיניום מה אני אעשה!??!?! ואני בן גילך..... אני לא יכול להיגמל!!!! :smoke:נ.באתם יודעים שאני צוחק......
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים לכל מקרה, היו מקרים בארה"ב שאנשים שכחו סיגריה על מארזי אלומניום והיו צריכים לשים אותם באוהלי חמצן ולשאוב להם את שאריות המוצק שנשאף מהריאות. חשוב לדעת. מה לא? עריכה: הלכתי לישון. (שציפי המורה תלמד ראשים יעופו! אז צריך לישון בשביל לא להירדם בשלוש שעות רצף היסטוריה על הבוקר(4 אם מחשיבים שעת אפס.).) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: לעניין: תקנו אותי אם אני טועה, אבל אלומיניום הרבה יותר "רך" מברזל או ממה שלא (או כן) מכינים בד"כ מארזים, נכון? מה שאומר שהוא נשרט הרבה יותר מהר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.