עבור לתוכן

האם מעבדי AMD באמת נשברים כ"כ מהר והרבה פחות עמידים ?!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי...

אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא)

1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ?

2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ?

הלוח ד"א הו ABIT NF7 ..

תודה !

פורסם

1. לא יותר ממעבדי אינטל.

2. הם לא מייצרים חום כמו מעבדי אינטל, ויש להם בקרת חום.

ותעשה חיפוש!!!

פורסם

לפי בדיקה שעשו בטומס הארדוואר מעבדי אינטל מורידים בביצועים שהם עולים בחום וכך מגנים על המעבד לעומת מעבד AMD שהגיע בבדיקה ל 360 מעלות צלסיוס! וסיכן חיים.

פורסם

אפילו 360 מעלות פרנייט זה לא הגיוני... חוץ מזה יש לך הגנה של הלוח אם שסוגרת את המחשב ברגע שהמעבד מתחמם מעבר לרצוי.. וחוץ מזה אם לא תוריד את הגוף קרור באמצע הפעולה של המעבד למה שתהיה לך בעיה ??

פורסם

מה אתה נורמלי?

ב360 מעלות המעבד נמס וכל המחשב והלוח נשרפים.

360 מעלות אחי זה יותר חם מהטמפ' בתנורים של הסמבוסק שמכינים בבית מאפה 80 ליד מחנה 80....

אז בקיצור אחי....תגיד לאמא שתחמם תתנור ל240 מעלות..וקח את המעבד שיש לך ותכניס אותו לשם

תראה כבר אם הוא יעבוד אחרי זה

תשמע....אחי לא קראת טוב

בקיצור........גבר תקנה איי אם די 2500....ואתה תהנה ממנו לאללה.....תוסיף לזה לוח אביט nf7-sl

וגוף קירור עצבני

ואתה תהנה

תתחדש

פורסם

רק כדי לא לצאת מטומטם בדקתי שוב במאמר תקראו ותהיו המומים יש גם סירטון להורדה לא יאמן הכל עלה עשן 370 מעלות צלסיוס.

The removal of the heat sink proves to be fatal. In less than a second Athlon 1400 dies the heat death. It doesn't take long and the core reaches a temperature of extremely hefty 370 degrees Celsius / 698 degrees Fahrenheit

לינק למאמר: http://www6.tomshardware.com/cpu/20010917/heatvideo-03.html#amd_athlon_14_ghz_thunderbird_system_crash_death_of_processor

לינק להורדת הסירטון: http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_1_cpu_cooling.zip

פורסם

ועכשיו תראה לי סיבה אחת, למה אתה מתכנן להפעיל את המחשב בלי היטסינק?

חוץ מזה, גם מעבד אינטל ימות ללא קירור.

וחוץ מזה, הסירטון הזה כל כך ישן שזה מדהים, לכל המעבדים של AMD יש היום הגנה.

פורסם

אני לא נגד AMD אני בעדם לדעתי הביצועים ביחס למחיר מביסים את אינטל.

אם היום כבר יש הגנה אז מצטער...

העלתי לינק לסרט ולמאמר כדי להוכיח שזה הגיע ל 380 מעלות צלסיוס.

אם תשים לב תראה שהאינטל הגיע "רק" ל 120 ולפי מה שהם טוענים באתר הוא הוריד מהמהירות (פעל כמו P3) כדי לא להישרף.

פורסם

זה שהמעבד הגיע ל- 360 זה לא דווקא אומר שהמעבד יותר עמיד?

חוץ מזה המעבדים של היום נראים שונה והמעבדים שלהם שם פשוט נראים זוועה (גם לפני, גם אחרי).

ומי המטורף שמתכוון להפעיל את המעבד שלו בלי היטסינק?

פורסם

הסרטון הזה ישן מאוד, המעבדים והלוחות היום מכילים הגנה נגד דברים כאלו (לא שאני ממליץ להוריד את ההיטסינק - גם לא ממעבדי אינטל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים