עבור לתוכן

מבקש המלצות לאיך לשפר את הביצועים של המחשב שלי, מפרט מלא של המחשב בפנים....

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני יש לי כרגע 300 שקל שחסכתי ואני עובד בקיץ זה אומר שככה עוד חודש יהיה לי כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו במשהו לשפר את הביצועים של המחשב שלי משמעותית אם שלא ייצא יותר מדי יקר נגיד 1500 שקל גג אולי יותר תלוי כמה אני ירוויח בקיץ...

את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר...

אוקיי אז הנה המפרט המלא של המחשב שיש לי כרגע תגידו לי מה אני יכול להוסיף או להחליף לשדרג כדי לשפר אותו:

CPU :  Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.86 ]  1

Motherboards for Intel :  Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 629.44 ]  1

Memory :  GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ]  1

CPU Cooling :  Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler [ ¤ 179.66 ]  1

Hard Disks :  Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 455.13 ]  1

Cooling / Modding :  Spire HD05040B/S FlowCooler [ ¤ 82.34 ]  1

Video Cards :  Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR Video Card [ ¤ 823.42 ]  1

Sound Cards :  Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 495.39 ]  1

Floppy :  Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ]  1

CD-ROM / DVD-ROM :  DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 215.59 ]  1

CD-RW / DVD-RW :  LG 52/32/52 Bulk CD-RW + Software [ ¤ 215.59 ]  1

Speakers :  Creative Inspire 2500 2.1 Speakers [ ¤ 350.12 ]  1

Cases :  Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 323.49 ]  1

Cooling / Modding :  Thermaltake 120mm Ball Bearing Fan Kit [ ¤ 80.2 ]  1

כן אני יודע שעשיתי טעות די גדולה שקניתי כרטיס קול ועוד כלכך יקר אבל אז עשיתי קצת עריכת סאונד ודברים שהייתי צריך תכרטיס הזה בשבילם אבל לאט לאט כבר הפסקתי עם זה כשהלימודים התחילו ועכשיו אני לא מתעסק בזה כבר...

ד"א בזמן שקניתי את המחשב באוגוסט שעבר הכל עלה לי 6500 שקל או 6700 כולל מסך LG 17 אינץ' Flatron F700B.... המחשב הזה הוא בעיקר למשחקים...

עכשיו בקשר לשדרוג או שיפור הוספה שאני חשבתי זה אולי להוסיף לו עוד 512 ראם כמו שיש לי עכשיו כי הלוח אם שלי תואם Dual DDR וכרגע יש לי רק סטיק אחד של זיכרון...

עכשיו אם אני קונה עוד זיכרון וינצל את ה דואל דידיאר ויהיה לי 1024 מב אני ירגיש בהבדל משמעותי ?

אא אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ל 2800 אולי 3000 מגהרץ נראה, יש לי קולר סבבה....

וזהו חוץ מזה לא חשבתי על כלום... הכרטיס מסך שלי עובד מצוין בינתים...

אם יש לכם הצעות איך לשפר לשדרג להוסיף למשחב שלי אני מאוד אשמח לשמוע ותגיבו פה תודה !

פורסם

כדאי להגדיל תתקציב ל 2000, כרטיס מסך+זכרון

רדאון 9800 פרו+עוד 512 זכרון

חוץ מכרטיס מסך וזכרון אין מה לשפר בתקציב כזה , המפרט שלך די טוב

זכרון חבל שלא קנית מההתחלה בשני סטיקים כי בפנטיום4 אם לא משתמשים בדואל זה מפחית הרבה תביצועים

בהחלט תרגיש הבדל משמעותי אם 1GB זכרון

GEIL DDR400/512MB + COOLING [599]

Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories [1379.99]

סה"כ 1978.99 מ www.comp-il.co.il

אם תמכור את הכרטיס מסך הנוכחי התקציב יגדל..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה באמת אפשרות טובה שגם חבר שלי בדיוק הציע לי לעשות למכור את הכרטיס מסך שכרגע ולחסוך כסף מהעבודה ולקנות זיכרון וכרטיס מסך...

נראה GeForce 5900 XT או רדאון 9800 פרו נראלי ה גיפורס יוצא לי יותר זול אבל אני יחכה ויראה...

וזה לא שאני לא מורצה עם הכרטיס שיש לי עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו רק רציתי לדעת אם שווה לי להתקדם למשהו יותר טוב....

ואני לא ידעתי אז על האופציה של הדואל דידיאר לא הבנתי בזה... אני באמת מצטער על זה אז כי עכשיו אני רואה שבאמת מרגישים תהבדל בין דואל לסטיק אחד...

תודה רבה...

פורסם

רק 9800 PRO! יותר טוב מה5900

והשיפור יהיה ענק, עוד 512 שיעבדו בDUAL!

פורסם
  • מחבר

אם נגיד אני קונה את הרדאון 9800 פרו שהוזכר פה אני אצטרך לקנות ספק כח יותר חזק ממה שיש לי עכשיו?

יש לי עכשיו HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply ועובד מצוין בינתים...

אני אצטרך לקנות ספק יותר חזק נגיד 475 וואט או ש 300 מספיק ?

כי אם אני אצטרך לקנות אז אני לא יודע אם ייצא לי מבחינה תקציבית כבר.... אני יצטרך לראות בדיוק כמה אני מרוויח בקיץ על האגורה ולחסוך כמה שאני יכול...

פורסם

את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר...

וזהו חוץ מזה לא חשבתי על כלום... הכרטיס מסך שלי עובד מצוין בינתים...

אני לא מבין בכלל למה אתה צריך לשדרג? בינתיים אתה לא מרגיש שום דבר ואתה טוען שאתה מרוצה.

אולי בעתיד תשפר את הכרטיס מסך. בינתיים כל עוד אין לך את הצורך פשוט תשמור על הכסף.

חוץ מזה שעד שתעבוד ויהיה לך את הכסף כבר בטח יהיו דברים חדשים.

פורסם

לדעתי פרט לקניית עוד 512 Mb, ממש אין לך למה לשפר את המחשב.

יש לך כרטיס מסך שגם היום נחשב סביר, וזה יהיה ]שוט בזבוז גדול

לקנות 9800, תחכה עוד שנה - המחשב שלך מספיק עד אז.

ואז אולי תקנה כרטיס מסך רציני.

פורסם

גם לדעתי זה יהיה בזבוז ענק לשדרג את המחשב.

תחכה שהוא יתחיל לקרטע עם משחקים ורק אז תשדרג.

פורסם
  • מחבר

וואללה נראלי אני רק יקנה עוד סטיק של ראם ובזה לסגור ענין עד שהמחשב יתחיל ממש לקרטע....

כי אתם אומרים שאני ירגיש בהבדל אז שווה לי ללכת על זה למה לא....

נחסוך תכסף נקנה ובכסף שנשאר אני יראה אם אני צריך לקנות משו אחר סתם לא קשור למחשב או לשים בחיסכון....

פורסם

למה לקנות זיכרון בדיוק שמחירי הזכרונות עלו? ::)

פורסם

מה עם מערכת רמקולים לסראונד ? ראיתי שיש לך אדוגי' ו 2.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים