עבור לתוכן

NVIDIA חוזרת למקום הראשון !

Featured Replies

פורסם

כן גם אני יודע בנתיים רק על המנוע של "unreal 3" וכמו שאתה אומר הוא ייצא עוד שנה וחצי .

אז כבר לא שווה לקנות 6800U כבר עדיף לי להנות קצת יותר עכשיו , ואז בעוד שנה וחצי אולי יותר אולי פחות אני מאמין שאני כבר יחליף כרטיס חדש .

• תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל עוד 20-30 פריימים , אני לא יוותר על כרטיס שתומך ב - PS3.0 .

עם איזה אוברקלוק לכרטיס אני יגיע להרבה....... יותר .

1. משחק שיתמוך ב PS3.0 יצא לפחות בעוד שנה ועד אז יהיה דור חדש של כרטיסים שתומכים ב UltraSuperDuperHyperShader 5.0 XP.

2. אם תקרא כתבות שמשוות את איכות התמונה תראה שבעיקר כשזה נוגע לשיידרים (יענו לרינדור של צל ואור) NVIDIA מפגרים בענק מאחורי ATI.

אישית אני מעדיף כרטיס שירוץ לי עכשיו טוב יותר מאשר בעוד שנתיים יחסית לדור של הכרטיסים שלפני שנתיים.

פורסם

אחי , אם באמת רק בעוד שנה שנתיים ייצא כרטיס שתומך ב - PS3.0 אז זה לא שווה כלום . כי אז כבר יצאו כרטיסים פי 10 יותר טובים .

(ובכל זאת אני מתכוון להחליף כרטיס בעוד שנה וחצי שנתיים )

אז הכי טוב (כמו שאתה אמרת ) לקנות כרטיס שירוץ הכי טוב עכשיו ולהינות ממנו . במקום לקנות כרטיס פחות טוב

ולחכות שייצא משחק שתומך ב - PS3.0 , ואז כבר הכרטיס הזה יהיה חרא לאותו דור של כרטיסים . ואז בכל זאת אני יצטרך

להחליף כרטיס ולקנות כרטיס חדש שתמוך ב - PS3.0 וטוב לאותו דור .

אז המסקנה היא לקנות עכשיו את ה - X800XT ולהינות ממנו במשך שנה וחצי פחות או יותר .

פורסם

לדעתי ה x800pro הכי טוב עכשיו...

עד שהוא יקרטע יקח הרבה זמן ועד שיצאו שיידרים 3 אפשר לחסוך עד אז לכרטיס חדש למי שרוצה...

פורסם

אני לא יודע מה קורה עם השיידרים 3

אבל אני כן יודע שיהיה את זה במנוע הגראפי "unreal 3"

שהולך לצאת עוד שנה וחצי

לא יודע על כל מנוע אחר שישתמש בזה לפני כן

איך אתה יודע שעוד שנה וחצי??

פורסם

אני לא יודע (בגלל זה אני לא גם לא יודע מה לקנות )

אני אמרתי שנה וחצי בגלל שכל אחד אומר פה בין שנה לשנתיים אז אני לא יודע לקחתי באמצע חחחח...

פורסם

קראתי על זה באיזה כתבה שעשו על המנוע

פורסם

3Dfx Voodoo 3 3000

will rule them all !!

פורסם

רסמי.. ;D

פורסם

אני לא יודע מה קורה עם השיידרים 3

אבל אני כן יודע שיהיה את זה במנוע הגראפי "unreal 3"

שהולך לצאת עוד שנה וחצי

לא יודע על כל מנוע אחר שישתמש בזה לפני כן

כשאני חיפשתי כרטיס מסך לפני 3 שנים לא רציתי להתפשר על מתחת לג'יפורס 3 כדי שיפעיל דום 3. עכשיו איפה דום 3 ואיפה ג'יפורס 3 כיום? אחד לא יצא, השני לא מריץ UT04 על MEDIUM

פורסם

קיצר היום שווה לקנות X800PRO אומנם יקר אבל למי שיש למה לא! ;D

גיפורס 6800 אומנם כרטיס חזק מאוד אבל בביצועי שיידרים הם עדיין מקום שני אבל הם ישתפרו ובגדול!!

פורסם

אני לא מתכוון לקנות X800PRO אם אני קונה אז אני קונה את ה - X800XT .

טוב בקיצור הכי טוב היום זה ה - X800XT . ועד שיצאו משחקים שתומכים ב - PS3.0 ייקח הרבה מאוד זמן .

ולא שווה לי לקנות עכשיו את ה - 6800U בגלל שעד שייצאו משחקים שתומכים בטכנולוגיה הזאת אני כבר יצטרך להחליף כרטיס .

אז בוא נהנה מן הרגע ונקנה את ה - X800XT שהיום הכי טוב .

פורסם

את האמת שאני לא מסכים איתך

הX800PRO

עולה 400 דולר שזה 1800 שקל

וזה לא כל כך יקר.. זה מחיר של 9800P בארץ

[ובתכלס? למי יש בעיה לבקש ממישהו שטס לארה"ב להביא לו.. זה דבר כזה קטן שכל אחד יביא לך]

ואפשר לעשות לX800P מוד להפוך אותו ל XT

אז בכלל..

אבל אני אישית גם קונה את ה XT , למה להסתבך עם מוד שלא בטוח יעבוד?

פורסם

המוד פועל רק על ליבות מסוימות, וצריך לעשות HardMod, מה שימנע ממהרבה אנשים לעשות, ולהרבה אחרים לטעות ולהרוס תכרטיס (למרות שהמוד פשוט בטירוף).

ולמרות שיש הבדל דיי גדול בין הXT לPro הPro מספיק חזק בשביל כל משחק היום.

פורסם

המוד פועל רק על ליבות מסוימות, וצריך לעשות HardMod, מה שימנע ממהרבה אנשים לעשות, ולהרבה אחרים לטעות ולהרוס תכרטיס (למרות שהמוד פשוט בטירוף).

נכון הוא צודק למי יש אומץ לעשות את הדבר הזה שהכרטיס יכול לההרס לך , וגם המוד פועל רק בליבות מסוימות ולא בכל הכרטיסים .

אחי לאא אני קונה את הכרטיס אז לא אכפת לי המחיר . דודה שלי בחו"ל קונה לי אותו ולא חשוב לה המחיר . אז גם אם זה יעלה הרבה מאוד כסף היא תקנה לי ,

אז למה לי להיתפשר על משהו פחות טוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים