עבור לתוכן

NVIDIA חוזרת למקום הראשון !

Featured Replies

פורסם

כן עדיף לקנות 6800 אבל לשים לב שזה יהיה [glow=blue,2,300]GF6800GT[/glow]

כי הוא בא בדיוק כמו האולטרה רק אם מהירות של 350מה"צ לליבה במקום 400מה"צ ועולה 100$ פחות...

• תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב , אחים שליי

נראה לי אני יקנה את ה - 6800U יש לו את הטכנולוגיה הכי חדשה PS3.0 ושייצאו בעוד כמה זמן מנועים גרפיים שתומכים בזה כמו שאמר Grave_Digger

זה יהיה פי 10 על ה - X800XT .

וחוץ מזה שתי הכרטיסים כרגע הם אותו דבר כמעט רק ל - 6800U יש את הטכנולוגיה הכי חדשה שזה יתרון ענק .

(הרי למה לקנות כרטיס (X800XT) כל כך יקר שבעוד כמה זמן ייצאו מנועים שתומכים ב - PS3.0 ואז זה כבר לא יהיה שווה )

פורסם

ההבדל בין הx800 xt ל6800U ב 3dmark2k3 הוא פחות מ400 נקודות...

שני הכרטיסים דיי מנצלים את טכנולוגיית המזעור שבהם הם בנויים עד תום.

המדורגים ראשונים בORB משתמשים בקרור גז (שינוי מצב צבירה) בשני שלבים (ולא בחנקן נוזלי) - הטמפ' באזור המינוס 100 למעבד ולGPU.

פורסם

לא ציינתם פה 2 דברים

א - ה X800 מנצח את ה 6800 כשזה מגיע לפילטרים (הוא מקבל תוצאות של 20-30 יותר פריימים, וזה לפי הבאנצמארק שהיה אצל טום ועוד כמה שראיתי ואני לא זוכר )

אבל מצד שני אי אפשר לדעת כי זה היה גרסא PRE RELEASE וצריך לחכות לסיום ולמוצר הסופי

ב - הרבה מכם שוחכים שהליבה של ATI היא ליבה ישנה שלATI כבר יש נסיון איתה והם יודעים איזה דריברים הכי טובים לה וכו'

בעוד נווידיה עם ליבה חדשה וסט דריברים שעדין בבטא אם אני לא טועה בכלל, מה שאומר שעם הזמן היא תשתפר מאד ככל שהדריברים יפעלו יותר טוב

תקנו אותי אם אני טועה?

[אני בעצמי מתלבט אם לקנות X800XT (או פרו עכשו שאפשר לעשות לו HARDMODE ל XT) או 6800U (אוGT שאפשר לעשות לו אוברקלוק קטן, עדיין לא ראיתי הוכחה לזה חוץ ממה שאמר פה מישהו אז אני עדיין צריך לבדוק את העניין - אם תוכל לשים פה הוכחה או רשימה טכנית זה יעזור [; ) אז גם אני עדיין באפלה בעניין הזה - אני מאמין שהכל יתבהר כשיצאו הכרטיסים עוד שבועיים]

פורסם

בשביל עוד 20-30 פריימים , אני לא יוותר על כרטיס שתומך ב - PS3.0 .

עם איזה אוברקלוק לכרטיס אני יגיע להרבה....... יותר .

פורסם

אני דווקא כן כשמדובר ב50 FPS לעומת ב20 FPS

פורסם

ב - הרבה מכם שוחכים שהליבה של ATI היא ליבה ישנה שלATI כבר יש נסיון איתה והם יודעים איזה דריברים הכי טובים לה וכו'

בעוד נווידיה עם ליבה חדשה וסט דריברים שעדין בבטא אם אני לא טועה בכלל, מה שאומר שעם הזמן היא תשתפר מאד ככל שהדריברים יפעלו יותר טוב

אפשר גם לקחת את זה לכיוון השני ולהגיד שתיראו אפילו עם הליבה המיושנת ATI עדיין מנצחת את אנוידיה

פורסם

אפשר גם לקחת את זה לכיוון השני ולהגיד שתיראו אפילו עם הליבה המיושנת ATI עדיין מנצחת את אנוידיה

מסכים איתך

אבל אפשר להגיד בתגובה שלאנוידיאה אין עדין שום דריברים רשמיים לכרטיס (או שיש?) ובעוד חודש חודשיים הכרטיס יהיה הרבה יותר חזק וינצל את הפוטנציאל שלו

פורסם

טוב אני לא יכול להכריח אף אחד לקחת כרטיס מסוים .

כל אחד יעשה ויגיד מה שבא לו אני רק חושב שיש כזאת מין סטיגמה , ש - ATI הם הכי טובים . נכון שבשנה הזאת ATI היו הרבה יותר מוצלחים מ - NVIDIA

אבל לדעתי לא צריך להספיד את NVIDIA , ולחשוב שרק ATI הכי טובים וכל השאר זה זבל .

אני לעומת זאת יקח מה שהכי טוב , ומה שאני חושב שהוא הכי טוב בשבילי , ולא ינעל על חברה אחת וזהוו.. פשוט תבינו קחו מה שהכי טוב בשבילכם

ולא סתם להינעל על איזה חברה מסויימת .

בגלל זה אני שואל פה ומתעניין , כדי לקחת את הכרטיס שהכי טוב בשבילי ולא חשוב לי של איזה חברה הוא , כי אני לא הולך לזרוק סתם כסף לפח .

פורסם

מסכים איתך לגמריי

בכלל להיות פאןבוי של חברת כרטיסי מסך זה מאד טיפשי

זה כמו להגיד "אני כותב רק עם עפרונות לא עם עטים"

ואז שתגיע למקום שאסור לכתוב עם עפרונות נדפקת ^_^

[כן השואה דפוקה P=]

פורסם

טוב .

לסיכום אני רוצה להגיד שלפי מה שהבנתי ואני יודע שתי הכרטיסים הם אותו דבר כמעט .

רק שה - X800XT מציג טיפה יותר טוב משחקים עם כל מיני חדרים רצפות תקרות ודברים סגורים וכו'.

וה - 6800U יותר טוב במשחקים עם נופים וכאלה כמו סימולטורים וכו' .

עכשיו בגלל ששתיהם מציגים יכולת מדהימה , לא ממש חשוב מספר קטן של 20 -30 פריימים . מה גם שאם אוברקלוק אפשר להגיע הרבה יותר

במספר הפריימים .

וההיתרון הגדול הוא שה - 6800U יש לו את הטכנולוגיה החדשה - PS3.0 שזה הופך אותו למנצח הגדול .

והוא יותר משתלם לקנייה בגלל שבעוד כמה זמן מנועים גרפיים ישתמשו בטכולוגיה הזאת ואז באמת באמת הכרטיס הזה יהיה יותר טוב  .

ואם כבר קונים בכל כך הרבה כסף כרטיס שכזה אז כבר למה לא לקנות כרטיס שתומך בטכנולוגיות הכי חדשות , וכמו שאמרתי מקודם

בשביל עוד 20 - 30 פריימים , שעם אוברקלוק יגיע להרבה אבל הרבה יותר פריימים .

ומישהו יודע מתי באמת יצאו משחקים שתומכים ב - PS3.0 ??

כי אני לא רוצה לקנות עכשיו את הכרטיס הזה ורק בעוד איזה שנה ייצא מנוע גרפי שתומך ב PS3.0 , כי אז כבר הכרטיס לא יהיה משהו ובטח יצאו כרטיסים אחרים יותר טובים שיתמכו בטכנולוגיה הזאת . ( ואז עדיף לי לקנות עכשיו את ה - X800XT שיותר טוב בטיפה מה - 6800U . )

פורסם

20 30 פריימים תחת פילטרים זה מאד חשוב

תחת פילטרטים הX800 רץ (ברוב המשחקים) על 40-50

וה6800 על 20-30 משמע לא שחיק [ובלי פילטרים אין איכות תמונה]

פורסם

טוב לי נראה שבזמן הקרוב או יותר נכון הרחוק לא ייצא מנוע גרפי שתומך ב - PS3.0 .

ואיכות התמונה והביצועים של ה - X800XT קצת יותר טובים , וכמו שאמר X-WarrioR עם פילטרים חשוב מאוד קצב הפריימים .

וב - X800XT קצב הפריימים הוא 50 -40 . וב - 6800U הקצב פריימים הוא 30 - 20 ושזה בפילטרים קצב הפריימים מאוד חשוב .

אז כפי שאני רואה לא הולך לצאת בקרוב מנוע גרפי שתומך ב - PS3.0 .

לכן הכי שווה כרגע זה ה - X800XT שכרגע עם קצב פריימים בפילטרים יותר טוב לכן הוא הכי שווה כרגע .

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה , בקשר לכך שרק בעוד הרבה מאוד זמן יצא מנוע גרפי שתומך ב - PS3.0 ??

פורסם

יש עוד 2 -3 עד שהוא ייצא , בינתיים לניוידיה יש איכות מגעילה של שיידרים.

פורסם

אני לא יודע מה קורה עם השיידרים 3

אבל אני כן יודע שיהיה את זה במנוע הגראפי "unreal 3"

שהולך לצאת עוד שנה וחצי

לא יודע על כל מנוע אחר שישתמש בזה לפני כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים