עבור לתוכן

NVIDIA חוזרת למקום הראשון !

Featured Replies

פורסם

חוץ מזה העניין הוא ש NVIDIA משתמשת בהרבה יותר MHZ וטכנולוגיות רבות חדשות יותר מה ATI (כמו ה SHADER 3)

ועדיין ניתן לראות בביצועים אפילו ברובם שה ATI לוקחת אז לדעתי לומר שה ATI יותר טובים. אה כן ועוד משהו שמחזק זה

המחירים!

תחשבו גם מה היה קורה אם בכרטיסים של ATI היו אותם טכנולוגיות!

קיצר אני עדיין חושב ש ATI יותר טובים ויותר מוצלחים.

מה זה אם היה להם תטכנולוגיות!? אם היו לי כנפיים הייתי עף והייתי יותר טוב מכולם! אז? יש לי כנפיים ואני יכול לעוף?

זה לא הולך ככה, אם לאטי היה, אז הם היו יותר טובים ובגלל זה הם יותר טובים. בגלל ש"אם היה להם אז הם היו יותר טובים" אז הם יותר טובים!?!?

ולינוידיה יש תדרים נמוכים יותר אם לא ידעת.

• תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MACCI עכשיו במקום הראשון ב-ORB !!

אם כמעט 17K !!

פורסם

חוץ מזה העניין הוא ש NVIDIA משתמשת בהרבה יותר MHZ וטכנולוגיות רבות חדשות יותר מה ATI (כמו ה SHADER 3)

ועדיין ניתן לראות בביצועים אפילו ברובם שה ATI לוקחת אז לדעתי לומר שה ATI יותר טובים. אה כן ועוד משהו שמחזק זה

המחירים!

תחשבו גם מה היה קורה אם בכרטיסים של ATI היו אותם טכנולוגיות!

קיצר אני עדיין חושב ש ATI יותר טובים ויותר מוצלחים.

כניראה אתה לא מעודכן כי גם ATI מוצאה את הכרטיס X800 בPXE והוא תומר בPS3

פורסם

איפה זה כתוב?

הגירסא של הכרטיס הPCI-E תתמוך בDX9B כמו הראדון 9800XT. הליבה של הX800 בכלל מבוססת על הR360 (שמבוססת במקור על הR350 שמבוססת על הR300) ככה שאי אפשר ליישם בה את טכנולוגיה החדשה. ATI תוציא ליבה חדשה בקרוב (R420, R423) שתתמוך בDX9C ורק אז יהיו לה את הטכנולוגיות שיש כיום בכרטיסים של NVIDIA.

פורסם

איפה זה כתוב?

הגירסא של הכרטיס הPCI-E תתמוך בDX9B כמו הראדון 9800XT. הליבה של הX800 בכלל מבוססת על הR360 (שמבוססת במקור על הR350 שמבוססת על הR300) ככה שאי אפשר ליישם בה את טכנולוגיה החדשה. ATI תוציא ליבה חדשה בקרוב (R420, R423) שתתמוך בDX9C ורק אז יהיו לה את הטכנולוגיות שיש כיום בכרטיסים של NVIDIA.

הנה מה יש לך לומר על זה?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70361.0

פורסם

שזאת כולה תמונה

תראה לי הכרזה של ATI שיש לה ליבה שתומכת בDX9C

פורסם

שזאת כולה תמונה

תראה לי הכרזה של ATI שיש לה ליבה שתומכת בDX9C

לא ראיתי הכרזה מצד החברה... ודרך אגב R420 זה X800PRO,XT וגירסת R423 זה אותו הדבר רק PCI-EXPRESS!! ;)

אתה מתכוון שהם יוציאו ליבה חדשה שתהיה כבר R450 או יותר רק אז זה הם יכנסיו את התמיכה כי בעצם אתה צודק R420 מבוסס

R360 שמבוסס R350 שבכלל מבוסס R300 האגדי ;D

אין מה לעשות הם ראו שיש להם קלף מנצח וסחטו אותו עד הסוף!! אם R420 ;)

פורסם

זה שהוציאו ציון מטורף כזה סבבה אבל העיניין הוא שמחשבים כאלה עם oc רצחני וקירור לא קונבנציונאלי כזה הם לא ממש פרקטים , זאת אומרת

שאי אפשר לעבוד איתם ככה בעבודה יום יומית , לפי דעתי תוצאה גבוהה של מחשב נורמלי עם קירור נורמלי עם כרטיס מסויים תהיה יותר משמעותית וחשובה למי שרוצה לקנות מחשב

מאשר למה שהצליחו להגיע עם קירור חנקן ושאר ירקות

פורסם

לא ראיתי הכרזה מצד החברה... ודרך אגב R420 זה X800PRO,XT וגירסת R423 זה אותו הדבר רק PCI-EXPRESS!! ;)

אתה מתכוון שהם יוציאו ליבה חדשה שתהיה כבר R450 או יותר רק אז זה הם יכנסיו את התמיכה כי בעצם אתה צודק R420 מבוסס

R360 שמבוסס R350 שבכלל מבוסס R300 האגדי ;D

אין מה לעשות הם ראו שיש להם קלף מנצח וסחטו אותו עד הסוף!! אם R420 ;)

אתה צודק. אני טעיתי כשכתבתי R420 וR423 (ידעתי שזה אותו כרטיס רק עם PCI-EXPRESS).

לATI יהיה כרטיס שתומך בDX9C רק עם צאת הR500

EvilSt!ng, מדובר פה בשיא לצורך השיא עצמו. זה ברור שאף אחד לא יוכל להפעיל את המחשב שלו ככה 24/7

פורסם

לפי האתר

ולפי הידיע שהוא הביא כתוב שה - X800XT עם פילטרים יותר טוב מה - 6800U .

ושמתוך 6 מבחנים ה - X800XT לקח 4 מתוכם . וגם האיכות והביצועים שלו יותר טובים .

עכשיו אני צריך לקנות בקרוב את אחד מהכרטיסים האלה , רציתי לדעת אם סוף סוף לפי הבדיקה שנערכה זהו מישהו מהם ניצח וזה ה - X800XT ??

(ואני לא אכפת לי מה לקנות אני לא נעול על שום דבר אני לוקח מה שהכי טוב מבניהם )

פורסם

לפי האתר אם אתה משחק משחקים שיש בהם נוף פתוח כמו סימולטורים וכדו... עדיף GF6800U כי הוא יותר טוב בחישובים כאלה...

אם אתה משחק משחקים שהחישובים שלהם פחות מסובכים והמשחק הוא שאתה מסתובב חדרים במקומות כאלה כמו ב-HL2 וכדו... עדיף X800P או XT

פורסם

מה לגבי FAR CRY גם שמה יש נוף פתוח והרבה .

אז מה זה אומר שבמשחקים מהסוג הזה עדיף את ה - 6800U ?

אבל בטח לא יהיה כמעט הבדל ביניהם , וגם ה - 6800U תומך ב - PS3.0 לדעתי זה יתרון גדול .

ומה מה לגביי זה שה - X800XT ניצח ב - 4 מתוך 6 מבחנים שנעשו ??

פורסם

מה לגבי FAR CRY גם שמה יש נוף פתוח והרבה .

אז מה זה אומר שבמשחקים מהסוג הזה עדיף את ה - 6800U ?

אבל בטח לא יהיה כמעט הבדל ביניהם , וגם ה - 6800U תומך ב - PS3.0 לדעתי זה יתרון גדול .

ומה מה לגביי זה שה - X800XT ניצח ב - 4 מתוך 6 מבחנים שנעשו ??

לפי דעתי כדי ללכת אל הכרטיס המתקדם יותר מבחינה טכנולוגית נו אז מה אם הוא מפגר באיזה כמה פריימים זה לא סוף העולם :D

ונגיד הוא יהיה זול יותר מ-XT אז כדי מאוד!!

לפי דעתי כדי לקנות GF6800GT שיצא עוד מעט ויהיה טיפה יותר איטי מהאולטרה אבל כל הדברים דומים... יהיה לו 16צינורות עיבוד וגם זיכרון DDR3

רק מהירות שעון של הליבה 350מה"צ במקום 400 :P

פורסם

בעוד כמה חודשים יצאו מנועים גרפיים שיתמכו בPS3. אתה באמת רוצה לקנות כרטיס באלפי שקלים שתוך כמה חודשים בלבד לא יתמוך בטכנולוגיה הכי חדשה? תקנה את הGF6800 ותהנה איתו לעוד הרבה הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים