עבור לתוכן

OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz.

OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit

וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים:

OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit  ;D

לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה  :'(

כל מה שמצאתי ובקושי....זה את

OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit

אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2

יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ.

תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!)

אז אני אלך על הדגם הראשוני שרשמתי שגם הוא טוב...אבל בושה שבארץ יש מבחר כל כך דליל של זיכרונות OCz  :-\

מקווה שתוכלו לעזור...בתודה מראש,

גרי.

פורסם

אל תלך בכלל על הפלטינום אם אתה משתמש בNFORCE 2 כי ההבדל בינו לבין ה-EL הרגיל בלי הפלטינום הוא שהTRAS הוא 5 וברגיל הוא 6 , ובערכת שבבים NFORCE 2 יותר טוב שהTRAS על 11 וחוץ מזה אל תדאג גם אלה יהיו טובים.

פורסם
  • מחבר

אל תלך בכלל על הפלטינום אם אתה משתמש בNFORCE 2 כי ההבדל בינו לבין ה-EL הרגיל בלי הפלטינום הוא שהTRAS הוא 5 וברגיל הוא 6 , ובערכת שבבים NFORCE 2 יותר טוב שהTRAS על 11 וחוץ מזה אל תדאג גם אלה יהיו טובים.

חוץ מההבדל שאתה ציינת, סידרת ה EL Platinum Dual DDR יותר טובה ל Overclocking. במיוחד למעבדי AMD. כך כתוב ברוב הפורומים.

בנוסף, קראתי רבות לגבי תזמן ה - tRAS. יש נוסחא שעובדת יפה ונותנת לך תווך של 3 מספרים כאשר אחד מהם יתן לך שיפור חסר ערך בזיכרון. הנוסחא היא:

t(RAS) = t(CAS) + t(RCD) + 2clocks +30ns*FSB to 40ns*FSB

בכל מקרה, משום מה, הוכיחו שכאשר אתה נמצא בנקודה בה ערך ה tRAS נותן לך ביצועים הכי טובים עם הזיכרון יחסית (הבדל ממש זניח), ישנה ירידה קטנה בביצועי המעבד...תופעה מוזרה אך מצוייה ברוב המקרים....בחלק מהמקרים גם גילו שהדיסקים קשיחים עובדים טוב יותר....זה עוד איכשהוא מובן...  ;)

ידוע שערך נמוך מדיי (בד"כ פחות מ - 5) גורם רק נזק (יכול לנזוק את הדיסק הקשיח שלך) ואילו ערך גבוה מדיי עלול להאיט את המעבד וערך עוד יותר גבוה מדיי יגרום לך שה - bios שלך לא יעלה ותצטרך לאפס אותו. בכל מקרה, המשחק עם תזמון ה - tRAS זה שטויות...מהירות ה - FSB וזמני ה - CAS & tRCD מהווים פקטור מהותי בקביעת זמן ה - tRAS. לא תמיד יעבוד המספר 11....זה לא מספר מזל...צריך לחשב כדי למצוא את התווך, ואז בין התווך אתה עושה בדיקות עם תוכנות כמו Sandra/Testmem86 כדי לקבוע את ה-מספר.

סידרת הפלטיונום ממולצת יותר עם יש לך צ'יפסט של nForce2 ובמיוחד אם יש לך לוח כמו שלי, Abit AN7. הלוח לא הכי יציב בעולם עם כל סוגי הזכרונות.

OCz המליצו לי בעצם להשתמש בפלטינום כי הגירסה הזאת עמידה יותר כאשר אתה מוריד את זמני ה - tRCD & tRP ...בקיצור כשאתה עושה overclocking ;D

מנסיוני המר, גיליתי שדגמים זולים של זיכרון כמו כל ה Value RAM/Value MEM/Premier או אפילו כל החברות שמוכרות זיכרונות צעצועים לא יעבדו טוב עם NF2 Chipset. לי היה:

2x TwinMos 512MB 400DDR PC3200 CL2.5

סה"כ 1GB DUALDDR

והייתה בעיה להריץ אותם במהירות 400...לכן הייתי צריך להוריד את מהירות ה fsb/dram ל 333 כדי שהזיכרון יהיה יציב...

זכרונות זולים הם פתרונות איומים ללוחות Nforce2. הצ'יפסט הזה לא עובד טוב עם זכרונות איטיים.

וגירסת ה revision 2 היא ממש מיועדת ל OC כאשר אתה מגדיל את מהירות ה - FSB מעל 200mhz.

ונותנת תאימות מוחלטת למעבדי AMD Athlon XP - לי יש Athlon XP 3200.

גם כן, בגירסה השנייה, סף המתח שלך הוא 2.9 וולט...ככה שיש לך הרבה מקום כדי לשפר את מהירות הזיכרון...

בכל מקרה, אני עדיין רוצה לקנות את מה שציינתי..או את הגירסה הראשונה או השנייה...כמובן שאני יעדיף את השנייה.

אתם לא חושבים שזה בושה שבארץ הזאת...כן...פה...במדינה הזאת..מוכרים בקושי דגמים של OCz. יש להם כל כך הרבה דגמים...מגוון ענק...ואיזו חברה הם...

מה יהיה חברים...מה יהיה?

אני עדיין מקווה שיצוץ מישהו פה שיוכל לומר לי היכן אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת - revision 2 בארץ....

???

פורסם

חבל , היית קונה מעבד מובייל ולא היית צריך להעלות את הבאס...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר מה הקשר למעבד מובייל? נגיד ויש לו ליבת ברטון גם...(לשלי יש...והוא עובד 400...ולא 333).

הדרך הטובה ביותר לעשות OC חןץ מלשנות את הזמנים של הזיכרון זה גם לשנות את מהירות ה - FSB ולשנות בהתאם כמובן את המתחים.

עד מהירויות של 225 בערך אפשר לעבוד יפה יפה.

פורסם

באס * מכפלה = מהירות המעבד.

מהירות המעבד היא מה שחשוב לך במקרה זה.

במעבד שלך המכפלה סגורה, כלומר אתה לא יכול לשנות אותה. במעבדי מובייל המכפלה פתוחה ואפשר לשנות אותה וכך אתה יכול להשאר עם אותו באס ולהעלות את מהירות המעבד. במעבדי איי אם די מה שחשוב זה התיזמונים לא הבאס , כלומר לא מהירות הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

יפה אבל,

לי יש לוח של Abit AN7

אני יכול לשנות הכל ! גם מכפלה וגם באס ועשיתי כמה ניסויים.

לי יש AMD Athlon XP 3200 (barton core)

חוץ מזה, שוב ברור שמהירות המעבד מהווה פקטור עיקרי, אבל לא דברתי על שינוי מהירות המעבד. אצלי אני יכול להעלות את מהירות הבאס ולהוריד את המכפלה, לדוגמא:

200FSB * 11x

or

220GSB * 10x

בשניהם אני אקבל את מהירות המעבד שלי - 2.2 ג'יגה

פורסם

רגע אתה יכול לשנות את המכפלה בלי קשר לבאס או שאתה תלוי בו?

פורסם
  • מחבר

אני לא תלוי באף גורם. הלח הזה פשוט מדהים.

אפשר לעשות פה אוברקלוקינג עצבני אם המעבד והזיכרון יעמדו בזה...

פורסם

אל תתלהב מהלוח הזה כלכלך , אני לא רוצה לאכזב אותך אבל שבב הגורו הזה פשוט מפגר , הוא שורף את הלוח , עדיף  תעשה אוברקלוק דרך הביוס.

וגם כל מי שניסה להעלות באס ללוח הזה מעל 200 נשרף לו הלוח... אבל הצליחו להעשות אובר קלוק מוצלח בלי להעלות את הבאס , אז אם אתה יכול תשאר על באס של 200 ורק תעלה את המכפלה. ודרך אגב אתה סתם דואג לזכרונות , זה פרט שולי...

פורסם
  • מחבר

אני לא מתלהב בכלל מה - uguru

אם אני עושה שינווים אני עושה אותם רק דרך הביוס. אני מחכה לביוס החדש. בנתיים יש bios 15 beta 2 אבל אני אחכה רשמית שהם יוציאו את הביוס גירסה 16.

לא שמעתי לגבי לוחום של AN7 /NF7S שנשרפו משינויי FSB.

דווקא בגלל יש גוף קירור ומאוורר על הצ'יפסט. אם אני אעלה את המכפלה, אני יעשה OC למעבד. אני צריך בשביל זה לבדוק מתחים וטמפרטורות.

בזמן הקרוב אני לא מתכוון לעשות OC לשום דבר...אולי פרט לתזמנוי DRAM.

כי אני לא צריך. אני תמיד חושב על העתיד.

קיצר, אתה לא יודע איפה אני יכול להשיג revision 2?

פורסם

לא אמרתי NF7-S אמרתי AN7 ...

ולא אני לא יודע איפה להשיג.

פורסם
  • מחבר

אוקי, AN7

אז אתה לא יודע..חבל

אולי מישהו אחר?

פורסם

Why not wait for the new Corsair PC3200XL, they seem far better when it comes to the variety of timings they allow and they also gaurantee operation up to 500 mhz.

פורסם

הם בטח יהיו יקרים רצח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים