פורסם 2019 בנובמבר 285 שנים אתה מודע לזה שזו כנראה סדרת מסכי הגיימינג הטובה ביותר בעולם כרגע (יחד עם חלק מהדגמים של אסוס)? זה דגם ביניים-גבוה שלהם. עשיתי מחקר בזמן האחרון כי גם אני כיוונתי לנישה של 27\32 2K ומלבד הNIRTO אין בעיות יוצאות דופן בסדרה הזו. אני מחכה שאמזון יואילו בטובם לשלוח את הסמסונג שהזמנתי.
פורסם 2019 בנובמבר 285 שנים ציטוט של ag43 אתה מודע לזה שזו כנראה סדרת מסכי הגיימינג הטובה ביותר בעולם כרגע (יחד עם חלק מהדגמים של אסוס)? זה דגם ביניים-גבוה שלהם. עשיתי מחקר בזמן האחרון כי גם אני כיוונתי לנישה של 27\32 2K ומלבד הNIRTO אין בעיות יוצאות דופן בסדרה הזו. אני מחכה שאמזון יואילו בטובם לשלוח את הסמסונג שהזמנתי. כתבתי מהסלולר, ראיתי רק שזה פרדטור, לא הסתכלתי איזה סוג באמת. לא הבנתי, איזה מסך הזמנת? איזה סמסונג?
פורסם 2019 בנובמבר 285 שנים אני הזמנתי את זה: https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 אם אתה מעוניין ב32 אינץ הוא יוצא יותר זול בNEWEGG.
פורסם 2019 בנובמבר 285 שנים אהה, הלכת על פאנל VA... חשבתי שלגיימינג עדיפות כמעט מוחלטת ל-IPS. אבל אני מניח שה-HDR קנה אותך. זה כזה משפיע?
פורסם 2019 בנובמבר 285 שנים כל אחד מה שנראה לו חשוב. שים לב שמדובר על displayhdr600 ולא על 400 שלא שווה כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.