פורסם 2019 בנובמבר 226 שנים שלום לכולם, שנים שלא היו לי מחשב נייד ואין לי באמת מושג מה ההבדלים בימינו בין המותגים השונים (דל, לנובו, hp ואסוס). התחלתי ללמוד תכנות והגעתי למסקנה שאני צריך יותר זמינות למחשב. קראתי וחקרתי בנושא אבל עדיין חסר לי ידע. אני מכוון לניידים בגודל 14 עם עדיפות ל i5 דור 8 ומעלה. אני שם עין על dell vostro עם מערכת הפעלה ubuntu קישור ומפרט: https://ksp.co.il/?uin=72949 מעבד Intel® Core™ i5-10210U Quad Core Processor, 6M Cache, 1.6 GHz up to 4.2 GHz זיכרון 8GB DDR4 2666MHz Onboard כונן קשיח 256GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 14.0-inch FHD (1920 x 1080) Anti-glare LED Backlight Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated 720p HD camera with microphones שמע MaxxAudio Pro Headphone/Microphone combo jack כרטיס רשת RJ-45 Ethernet קורא טביעות אצבע ללא תקשורת אלחוטית 802.11ac 1x1 WiFi and Bluetooth Widi ללא בלוטות Bluetooth 5.0 מקלדת מקלדת מוארת עברית אנגלית דבר נוסף שקצת מפריע במחשבים הניידים שראיתי, אין יציאת display port, רק hdmi (למה???) חשוב לי 3 שנות אחריות השאלה איך השירות של דל היום תודה מראש לכל המגיבים :)
פורסם 2019 בנובמבר 236 שנים היי סע, המפתחות בפנים ! ציטוט של yaniv_scr חשוב לי 3 שנות אחריות השאלה איך השירות של דל היום הכי טוב שיש בארץ ..... ציטוט של yaniv_scr דבר נוסף שקצת מפריע במחשבים הניידים שראיתי, אין יציאת display port, רק HDMI (למה???) למה ככה ? ומה זה ? ( מתוך הנתונים בקישור שהבאת ) - 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (DP/PowerDelivery)
פורסם 2019 בנובמבר 236 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 למה ככה ? ומה זה ? ( מתוך הנתונים בקישור שהבאת ) - 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-C™ (DP/PowerDelivery) איזה קטע, לא ידעתי את זה חחח. קראתי את הקישור ששלחת לי, תודה רבה. אז מה דעתך על מפרט המחשב עונה לצרכים או שיש דגמים אחרים יותר רלוונטים לי?
פורסם 2019 בנובמבר 236 שנים ציטוט של napoleon45 סע, המפתחות בפנים ! ^^^ זה אומר שהנייד מתאים, לך עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.