עבור לתוכן

בחינת בגרות בהיסטוריה

Featured Replies

פורסם

יקחו את השנייים הראשונים. לא יסתכלו על השלישי

אז לא יורידו לי נקודות על זה שכתבתי שלושה? פשוט לא יתייחסו לשלישי?

תודה רבה!

פורסם

רשמים מהמבחן :

יייאאא !! היה כ"כ פאקינג קל !! המגן זה פי 3 יותר חומר ממה שהייתי צריך לענות כאן.. ! איזה כיף לי ! אני רק מחכה שייבדקו כבר.

בכל השאולות של הסעיפים היה צריך לכתוב רק 2 סיעיפים !!! נניח בכתב המנדט היה צריך במגן לכתוב 7 !! פה היה רק 2 !!

ככה גם שאר השאלות.. על האיסלאם זה בדיוק מה שלמדתי הכל כ"כ קל !! אני לא מאמין !

טוב רק צריך לחכות למגן בלשון ביום שיש ולבגרות ב 20 ומשהו !

WTF מי לומד על האיסלם?? אהה אולי אתה בעיוני... אני בכתה טכנולוגית אז אין לי היסטוריה יש לי "ידע עם ומדינה" זה חצי חומר מהעיוני :D

פורסם

היה ממש ממש לא קשה!!

החלק של שנות ה-30 כנושא (הבית ספר בחר ללמד רק קבוצה ב', ולא א') הוא היה החלק הבעייתי אצלי,

אבל גם בו נראה לי שהצלחתי טוב מאוד! :)

בקיצור זה היה מבחן שוק - פשוט !

ונכון, באמת ביזיון בקשר לזה שצריך לרשום נגיד 2 סעיפים..זה נראה כלום כזה..אז לא יקרה כלום אם תרשום עוד סעיף

או עוד 4 סעיפים..פשוט לא יסתכלו על זה..אני רשמתי 2 סעיפים ומרחתי עוד טיפה בהמשך..(מעין "רקע" כזה..)..

מקווה שלכולם הלך טוב! ;)

פורסם

סיימתי את המבחן.

עוד ביזיון מבית משרד החינוך.

אני ימשיך מאוחר יותר, אני צריך ללכת.

בכללי הרמה נמוכה כל כך כי הם רוצים להעלות את הציונים של הארץ ולהגיד שהשיטה החדשה פועלת.

טוב אחר כך...

ראסמי כבר היו לי שתי בגרויות, אחת במתמטיקה ואחת בעיצוב תכנה + אסמבלר + מערכות הפעלה (איך שהם לא קראו לזה, נדמה לי מערכות מחשב ואסמבלר) והן היו קלות במיוחד!

פורסם

אוייייייייייייייייי!!!!!!!!!

גיליתי טעות מטומטמת!

כתבתי שרוסיה הייתה גם במעצמות המרכז וגם במדינות ההסכמה! :'( :'( :'(...

כמה יורידו לי על זה (זה חצי נכון...)?

הבעיה שאני לא בטוח שכתבתי אותה גם במדינות ההסכמה...

בוא נלך על הגרוע מכל - שלא כתבתי אותה במדינות ההסכמה, אלא רק במעצמות המרכז. כמה יורידו לי על זה (בהתחשב שכל השאלה היא 6 נקודות...)?

פורסם

היסטוריה זה חראאאאא

אתה כותב את הנקודות העיקריות (מי שלמד למעלה משעה כולל) ואז מורידים מסביב.........

פורסם

אז לא יורידו לי נקודות על זה שכתבתי שלושה? פשוט לא יתייחסו לשלישי?

תודה רבה!

אני פשוט לחוץ בקשר לזה , מישהי יכול לענות לי?

פורסם

לא עניתי על זה כבר? ???

פורסם

אני פשוט לחוץ בקשר לזה , מישהי יכול לענות לי?

לא, לא יורידו לך על זה אם אתה מוסיף דברים, למרות שאם בתשובה מסויימת אתה סתם מוסיף פרטים שלא צריך, אז הבוחן יכול להוריד אם כי

הם לא עושים את זה אלא אם כן ממש אבל ממש זיינת את השכל יותר מדי.

אבל מה שכן שאם אתה כותב שלוש או משהו כזה ובשלישי למשל יש לך טעות אז זכותו של הבוחן להוריד לך על זה...

עריכה: אה כן ושכחתי להגיד על הבחינה עצמה, אז לא היה משהו קשה במיוחד, יש לי מגן ממש טוב ואני חושב שהציון שלי בבגרות יהיה גם לא רע.

סתם היה מעצבן השאלות על ארצות האיסלם אבל חוץ מזה היה די קל. במיוחד השאלות מאגר שאני רגיל ל 4 דברים ופה רק 2 בכל דבר.

לא שאני מתלונן אבל...

פורסם

כן.. החלק עם ארצות האיסלאם באמת חשבתי שאני הולך להדפק, כי זה ממש מעצבן ללמוד את זה

אין נושאים ממוקדים.. אבל בהביאולי בדיוק על מה שלמדי אז הלך טוב מאוד מאוד ! :)

פורסם

ראיתם שלא היתה שאלה על הדמויות היהודיות במדינות האסלם.

ממש טיפשי שלמדנו כל כך הרבה סתם!

פורסם

אהההההההההההההגררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוצאה להורג של כל משרד החינוך! כלומר רק הביה"ס שלנו...

איפה המגן ואיפה הבגרות בעעעע

אם הייתי צריך לתת הבדליי קושי בין המגן לבקרות מ 1 - 10

אז הייתי אומר 1 לבגרות לעומת 10 למגן!...הבגרות קלה מידיי!..לא שאני מתלונן ;)

והמגן קשההההההההההה...למה הם עושים את זה? זה אמור "להגן" (כן בטח...) עלינו..ההיוגיון אומר שאם מגן צריך להגן אז הוא צריך להיות באחד משני המצבים: ברמה של הבגרות או יותר קל מהבגרות כדיי שנקבל בו ציון גבוהה ואז הוא באמת יעשה מה שהשם שלו אומר "להגן" על הציון...אבל מורים אף פעם אי אפשר להבין..והיגיון זה לא הצד החזק שלהם...אז הם עושים מגן פי חמש יותר קשה מהבגרות ואז המגן הופך לסכין שנתקעת בגב...בעעע מתיי הם יקבלו שכל :-\

פורסם

אצלנו המורה פישלה במתכונת , שמה בשאלות נושא את כל מה שלא היה בבגרות , חח .

בהתחלה רציתי ללמוד רק על המנדט בנושא למתכונת , ואז הבנתי שמלכה רוצה שנלמד הכל ותמצא דרך להכניס כמה שיותר לשאלה אחת , בסוף בבגרות היה את המנדט שלא הופיע במתכונת ( מתכונת שלי -97 ) .

בבגרות לא התקרבתי לציטוטים , למה לי להמר ?

לקחתי מה שידעתי , אולי ירדו כמה נקודות כי לא ממש נתתי דוגמא מבוססת בדפוסי הציונות ::) .

מגן 95 יש לי , כל 90+ יהיה בסדר .

פורסם

אהההההההההההההגררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוצאה להורג של כל משרד החינוך! כלומר רק הביה"ס שלנו...

איפה המגן ואיפה הבגרות בעעעע

אם הייתי צריך לתת הבדליי קושי בין המגן לבקרות מ 1 - 10

אז הייתי אומר 1 לבגרות לעומת 10 למגן!...הבגרות קלה מידיי!..לא שאני מתלונן ;)

והמגן קשההההההההההה...למה הם עושים את זה? זה אמור "להגן" (כן בטח...) עלינו..ההיוגיון אומר שאם מגן צריך להגן אז הוא צריך להיות באחד משני המצבים: ברמה של הבגרות או יותר קל מהבגרות כדיי שנקבל בו ציון גבוהה ואז הוא באמת יעשה מה שהשם שלו אומר "להגן" על הציון...אבל מורים אף פעם אי אפשר להבין..והיגיון זה לא הצד החזק שלהם...אז הם עושים מגן פי חמש יותר קשה מהבגרות ואז המגן הופך לסכין שנתקעת בגב...בעעע מתיי הם יקבלו שכל :-\

Im in. SAD BUT TRUE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים