עבור לתוכן

איך הייתה לכם הבגרות במתמטיקה?? ספרו חוויות

Featured Replies

פורסם

לי אישית היה ממש סבבה,

כמו שהמורה שלי לפיזיקה אומר: שאלון 05 היה "ביזיון לאינטיליגנציה" פתרתי אותו ב 15 דקות!!!!

שאלון 06 היה כבר יותר מסובך אבל גם לא רציני, בקיצור הייתה בגרות הוגנת לפי דעתי

מה דעתכם?

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמעט נרדמתי בשאלון חמש המורה שלנו הצטערה שהיא לא הגישה את כולם על 100, ב6 קצת הסתבכתי אבל בסוף התשובות יצאו נכונות(כנראה)

פורסם

אפשר להבין מה הם אותם 05 ו-06 ?

פורסם

מי שעוד לא הספיק לראות...

התשובות של הבגרויות: http://young.nana.co.il/Category/?CategoryID=630&sid=26

לי הייתה בגרות קלה במיוחד (אני לא זוכר את מספר השאלון...) , לדעתי השאלות פשוט מטומטמות כי זה קל מדי(אבל תודה אני לא מתלונן...)

פורסם

שאלון 003 ושאלון 004 היו פשוט יותר מידי קלים כל מי שהיה איתי בכיתה כולם יצאו ב חצי שעה בשתי השאלונים...

הבגרות הייתה כמו איזה בוחן מסריח שהמורה נתנה חחח

פורסם

לכל השנתון הזה יש מזל רק בגלל מה שקרה עם השנתון הקודם. הסתכלו בבגרות של שנה שעברה ותראו שהיא הייתה קשה - או לפחות רבים התלוננו, גם מסגל הוראה שהיא הייתה קשה מידי והתנהל שיח תקשרותי לא מבוטל על הנושא. אז הנה הגיעה השנה ומשרד החינוך נלחץ והביא אותה בבגרות קלילה...

פורסם

כולכם בשלוש יחידות?

לנו עשו רק ל שלוש, גם לכם נכון?

פורסם
  • מחבר

איזה שטויות , עלאק בגלל ששנה שעברה היה קשה אז השנה קל, זה בכלל לא קשור!!!

הבגרות הייתה קלה השנה כי זאת תוכנית חדשה , וכדי שלמשרד החינוך יהיה כיסוי תחת להחלפת תוכניות הוא עשה את הבגרות הזאת קלה ובכך הציונים "עלו" ויעני התוכנית החדשה טובה...

את הבגרות של שנה שעברה פתרתי ואני לא מבין על מה אנשים התלונונו היא הייתה ממש פיירית ולא קשה!! רמת בגרות רגילה,

רוצים לבכות לכו תפתרו בגרות משנות ה 60-70 שם אתם באמת לא תצליחו כלווםםם!!!

פורסם

איזה שטויות , עלאק בגלל ששנה שעברה היה קשה אז השנה קל, זה בכלל לא קשור!!!

הבגרות הייתה קלה השנה כי זאת תוכנית חדשה , וכדי שלמשרד החינוך יהיה כיסוי תחת להחלפת תוכניות הוא עשה את הבגרות הזאת קלה ובכך הציונים "עלו" ויעני התוכנית החדשה טובה...

את הבגרות של שנה שעברה פתרתי ואני לא מבין על מה אנשים התלונונו היא הייתה ממש פיירית ולא קשה!! רמת בגרות רגילה,

רוצים לבכות לכו תפתרו בגרות משנות ה 60-70 שם אתם באמת לא תצליחו כלווםםם!!!

חחח, איזה בגרויות אתה חושב שפתרתי לפני הבגרות במתמטיקה (שאגב עשיתי עוד כשאתה היית בחטיבת ביניים)? כן, מהשנים ההן.

אני לא אומר שהבגרות של שנה שעברה הייתה קשה מנסיון, או כי ניסיתי לפתור אותה, אלא בגלל כל הכיסוי התקשורתי שהדבר הזה זכה לו. גם אם אתה לא מסכים שהיא הייתה קשה, אל לך להתעלם מהעובדה שהיה לכל הניפוח האולי לא מוצדק הזה, חלק לא מבוטל בהחלטת משרד החינוך לבנות את הבגרות השנה! קאפיש?

פורסם

אני עשיתי את היחידה שנייה מתוך שלוש היום והלך בסדר. לפי התוצאות שמישו הביא פה אז 90 אחוז שיש לי עוד 100

פורסם

05-חימום ל 06,כשהלכתי לבדוק תוצאות המורה אומר לי שאנחנו צריכים לעשות כאלו דברים בראש ( מורה שרוט)

06 - קצת קשה ומסובך ,תודה לאל שיש מועד ב'

פורסם

היה קל באופן מפתיע במיוחד.....כאילו ציפיתי שיהיה קל אבל לא עד כדי כך....את שני השאלונים סיימתי בחצי שעה-שלושת רבעי שעה ככה..(כל אחד)...

בדקתי וכל התשובות שלי נכונות ;D

אני רק מקווה שלא יורידו לי איזה כמה נקודות פה ושם על שטויות...

פורסם

יש איזה אתר עם השאלות שהיו מהבגרות הזאת? זה לא יכול להיות עד כדי כך קל (האמת, אחרי שראיתי את הבגרות באלקטרוניקה השנה אז זה יכול להיות)

פורסם

מי שעוד לא הספיק לראות...

התשובות של הבגרויות: http://young.nana.co.il/Category/?CategoryID=630&sid=26

לי הייתה בגרות קלה במיוחד (אני לא זוכר את מספר השאלון...) , לדעתי השאלות פשוט מטומטמות כי זה קל מדי(אבל תודה אני לא מתלונן...)

:)
פורסם

את שלי עשיתי לפני משהו כמו שנתיים, שנתיים וחצי, וזאת היתה חוויה.

אני באתי באיחור של שעה וחצי (!!!) וחצי מהזמן אני ציירתי על המחברת הזאת שצרייך למלא בה את התשובות,

על החלק החלק שלה. לבסוף הקדשתי מעט מזמני וממחשבתי לבזיון הזה והוצאתי מאה ללא מאמץ מיוחד. הבעיה

היתה בציון שעליו הגישה אותי המורה שלי. היא היתה פלצנית זקנה ועצבנית (אולי היתה לה עצירות ???) שלא

היתה מסבירה שום דבר פעמיים ועוד מתנהגת כאילו היא עושה לנו טובה שהיא מסבירה משהו בכלל, ובכיתה של

50 תלמידים (כן, 50) זה לא היה קל. זה היה קל עוד פחות כי בדירה ממול לשלי גרו 2 זונות. לא לא, לא שכנות

ממש מגעילות אלא פועלות במקצוע העתיק בעולם (אחרי מיילדת). כשהן לא היו מביאות לקוחות בלילות, הן היו

מפריעות את שנתי בחלוקת חוויות שקרו להן בחוף תל-ברוך (למי שמכיר), והן היו עושות את 2 הדברים בקולי

קולות, לעיטים עד 3 בבוקר, ומשום מה תמיד למחרת היה לי מתמטיקה בשעת ה-0 ובגלל זה תמיד נאלצתי

להגיע לשיעורים כשאני נראית כאילו עברתי מלחמת עולם או סתם עם האנגאובר. אם לא טריגונומטריה שאותה אני

יודעת טוב גם בלי ההסברים של המורה, היו מגישים אותי על נכשל... מזל שהלכתי לתגבר את החומר שלא קלטתי

מפאת חוסר שינה אחה"צ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים