פורסם 2004 ביולי 121 שנים MSI חברה מעולה ואמינה והיא אחת מהחברות הכי גדולות בעולם!! :-*ויש לי כרטיס שלהם אומנם ישן אבל עדיין טוב :-*
פורסם 2004 ביולי 121 שנים תתחדש. אבל תשתדל לקנות בחנות אמינה (ולא בKSP), כדי שבמקרה וקורה משהו לכרטיס תדע שיש על מי לסמוך (לא כמו מKSP).
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אמרו לי שהחברה MSI לא אמינים זה נכון?לי אישית יש ניסיון רע עם MSI GF3 TI-200, עשה לי טון של בעיות עם תקיעות, עד שעליתי על זה .... בההה :-\מאז אמרתי לעצמי "לא קונה MSI יותר", מאידך החברה פה ממליצים אז לך תדע ^^
פורסם 2004 ביולי 121 שנים רק בגלל שהיה לך נסיון גרוע זה לא אומר שMSI גרועים אולי הנסיון הגרוע שלך לא קשור בכלל לאמינות/איכות של MSI ,יכול להיות מרוב אבק המאורר של הכרטיס מסך הפסיק לזוז ולא הבחנת נשאר ככה הרבה זמן ו...
פורסם 2004 ביולי 121 שנים רק בגלל שהיה לך נסיון גרוע זה לא אומר שMSI גרועים אולי הנסיון הגרוע שלך לא קשור בכלל לאמינות/איכות של MSI ,יכול להיות מרוב אבק המאורר של הכרטיס מסך הפסיק לזוז ולא הבחנת נשאר ככה הרבה זמן ו...ממש לא! כרטיס חדש מהקופסה, למעשה באותו זמן זה היה מחשב חדש!בכל אופן אני מסכים, מקרה אחד לא מעיד על הכלל, אבל זה עדיין לא מבטל את העובדה של-MSI היו בעיות אצלי....
פורסם 2004 ביולי 121 שנים רגע רגע רגע hold it!!!! אני קונה לקראת סוף החודש מחשב (מפנדה) ואני מזמין את הכרטיס הנ"ל של MSI אתם רוצם להגיד לי שאני יקבל 9800XT בתחפושת צנועה?! זה כנראה החדשות הכי טובות ששמעתי כל היום! W00T!
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים 9800XT מוחלש.. זה מה שהבנתי מכל התראד הזה....ואפשר לעשות לו OC קטן ולהרוויח 9800XT לא מוחלש במחיר של 9800PRO.. אני רוצה לקנות כרטיס ב 1500 שקל אני לא יודע איזה חברה כרגע..בגלל MSI והתארד הזה.. ואני לא יודע בכלל לעשות OC לשום דבר....:\ מי יהיה מוכן לעזור קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.