פורסם 2004 ביוני 2521 שנים על הדרייבר הנוכחי שהוא 9800PRO בליOC ובלי שום דבר יצא לי 6200 :'( ???מה אתה בוכה?!זה אחלה ציון בשביל 9800 Pro כמו ש- -Stinger אנר, עלינו פה על משהו גדול וצריך באמת לכתוב על הכרטיס הזה כמה מלים טובות!
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים Blackend, אם אני לא טועה , גם אתה רכשת את הכרטיס , האם גם לך על התקנת הדרייברים הראשונה המחשב זיהה את הכרטיס כ9800XT או כ9800PRO?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים לי יש את הכרטיס כבר שבוע ואני מבסוט ממנו עד השמיים ;DstingeR, בקשר לשאלתך, גם לי על ההתקנה הראשונה הכרטיס זוהה כ -XT
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים כמה NS הזכרונות שלו? 2.8?צריך להוריד את כל הקירור כדי לראות... לא נראה לי הוא יעשה את זה!! :-X
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים הם באמת 2.8 NS של היינרקיס מישהו עשה ביקורת נראה לי בצ'כיה וראו... אני גם אקנה את הכרטיס יום שני
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים וואי ענק!! אולי אני אקנה את זה אם זה ישאר במלאי עד שאני אקבל משכורת חח יש מעוניינים ב- 9600XT?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר טוב לדעת שזה טוב... אגב משחק ראשון בבנצמרק לפעמים אפילו ראיתי מעל ה 180 פריימים לשנייה...אבל זה לא יציב מה יתנו לי דרייברים של אומגה יציבות בפריימים ? איזה תוכנות טובות יש לאוברקלוקינג ולזהות על כמה חום הוא נמצא ? ותודה... אגב התראד הגיע למיימדים שאפילו אני לא ציפיתי לזה 8)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים טוב לדעת שזה טוב... אגב משחק ראשון בבנצמרק לפעמים אפילו ראיתי מעל ה 180 פריימים לשנייה...אבל זה לא יציב מה יתנו לי דרייברים של אומגה יציבות בפריימים ? איזה תוכנות טובות יש לאוברקלוקינג ולזהות על כמה חום הוא נמצא ? ותודה... אגב התראד הגיע למיימדים שאפילו אני לא ציפיתי לזה 8) אם מותקנים לך הדרייברים יש לך את החום של הכרטיס בכרטיסיית ה- overdrive או לחלופין ב- aida32 (הכל במידה ויש לך חיישן בכרטיס)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים Headspin, אם תתקין את האומגה החדשים, הם יוסיפו לך כחלק אינטגרלי מהאפשרויות את RADLINKER, שבאמצעותה תוכלה לעשות אוברקלוק לכרטיס. לגבי טמפרטורה, אני רוצה לחדד פה את שאלתך: הכרטיס הנ"ל לא מגיע עם חיישן טמפרטורה, בניגוד לXT שכן מגיע עם חיישן. מכיוון שהכרטיס הוא XT מוחלש במקור, ייתכן והוא כולל את החיישן הנ"ל? במידה וכן, האם יש דרך "לפתוח" אותו?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אז רגע שאני יבין אם עכשיו אני קונה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות את ה9800 פרו של MSI?זה יותר משתלם מכל כרטיס אחר עכשיו?האא וגם זה משנה אם זה 128BIT או 256BIT??תודה =)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים וואי, ממש לא להאמין איך המחירים ירדו! 9800פרו עם ליבה של XT , זה הכרטיס הכי משתלם שיש אפילו לא נראה לי שיש צורך להחליף לו את הקירור כמו בהרבה כרטיסים אחרים. 1300+- שקל זה ממש ממש זול, אם הייתי יכול עכשיו הייתי לוקח אותו. בכל אופן, לפותח הת'רד תתחדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.