עבור לתוכן

יש בעיה עם מעבדי Athlon XP ?

Featured Replies

פורסם

מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון?

הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?

פורסם

איני יודע אם הם פחות מתחממים, אבל כבעל מעבד 2500+ ברטון, אני מאוד מרוצה ממנו, כמו גם שיש לברטון יותר זיכרון מטמון, שכן זה ישפר את הביצועים, לכם אם אתה מתכוון רכישה לך על הברטון. לא תתאכזב.

פורסם

זה לא בדיוק נכון....

כל מעבד יש לו יצוא חום שונה...

יש באתר של AMD טבלה שכתה כמות חום פולט כל מעבד...

לAMD היה כישלון אחד עם מעבדים בעלי ליבת פלומינו שהיו במהירויות יחסית נמוכות אבל חמים מאוד...

עכשיו יש לך קו חדש של "moblie"

שהם מעבדים פחות חמים מאותו הדגם

עם אני לא טועה xp2500 רגיל פולט איזה 68W

ןה xp2500 mobile פולט איזה 48W

פורסם

לדעתי הבארטון מתחמת טיפה יותר... אבל נותן יותר ביצועים ..

אל תקנה משהו אחר חוץ מבארטון..

פורסם

פלומינו היו עד גירסה 2100+ או 2200+!!

2500+ זה כבר ברטון אם 0.13מקירון ו512קאש!! והוא אכן פולט 68 או 565וואט אבל הוא לא מיתחם כמו מעבדי פלומינו!!

ומעבדי פלומינו שהיו מיתחמים מאוד עדיין היו עובדים טוב הם היו ועדיין חיות מתח לא נורמליות!! ;)

פורסם
  • מחבר

המוכר הזה טוען שמעבדי Athlon XP הם גרועים לעומת Athlon BARTON מה דעתכם? זה לא אותו דבר?

פורסם

AthlonXP קיימים מ 1500+ ועד 3200+

בארטון זו ליבה מסויימת (333 באס ו 512K L2 ב 0.13 מיקרון), אבל מעבדי בארטון הם עדיין AXP - אבל לא כל AXP הוא בארטון.

פורסם

טומי לא יודע אם ענית לי או לא אבל אני התכוונתי שבארטון מתחמם טיפה יותר מAXP רגיל.. (לא פלומינו)

בקשר לAXP ובארטון לבארטון יש יתרונות קלים על גבי הAXP הרגיל ולכן הוא יותר מומלץ..

תתחדש.

פורסם

קצת סדר.

AMIRAM כבר ציין את זה אבל משום מה אנשים מתעלמים....

BARTON הוא שם של ליבה של ATHLON XP בדיוק כמו ה-TBRED וה-PALOMINO. לעומתם ה-TBIRD הוא לא ATHLON XP אלא ATHLON "רגיל".

פורסם

והגיסרה הרגילה הייתה מיתחממת מאוד מאוד במיוחד 1.4גיגה הוא היה פשוט חחית מתח וחם בטירוף!! אבל עדיין עבד בטמפ הזאת מה שאינטל לא יכולים אם מיבד הנוורטווד!! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים