פורסם 2004 ביוני 321 שנים http://news.walla.co.il/?w=//551491ללא מילים(חוץ מזה שהפורשר הכריח אותי לפתוח את זה כדיון חדש)
פורסם 2004 ביוני 321 שנים "אפילו בהמות לא מתנהגות כך" ??? אז זהו, שכן! נראה שהרב הזה הוא בור כמו מרבית החרדים ולא הצטיין בביולוגיה כי אם כן, הוא היה יודע שזנים רבים מבעלי החיים, מקיימים יחסים הומו-לסביים ממגוון סיבות. רגשיות, סיפוק, חוסר אוריינטציה מינית, שימוש במין חד/דו מיני כאצמעי לחיזוק קשרים חברתיים בלהקה, וכיו"ב. היתה על זה אפילו תכנית בערוץ המדע...
פורסם 2004 ביוני 421 שנים את בטוחה שבשביל סיפוק? כי לפי מה שידוע לי רק זכרים עושים את זה כדי להראות דומיננטיות ... ובכלל איך הם יכולים להכניס ???
פורסם 2004 ביוני 421 שנים את בטוחה שבשביל סיפוק? כי לפי מה שידוע לי רק זכרים עושים את זה כדי להראות דומיננטיות ... ובכלל איך הם יכולים להכניס ???לא, לא רק זכרים ולא רק לדומיננטיות. הייתי מסבירה לך אבל זה כבר שייך לפורום מדע וטבע. 8)
פורסם 2004 ביוני 421 שנים כבר נמאס מהחרדים צרי המוח האלו... ד"א merrymoon בדיוק כתבתי דבר דומה בתגובה לידיעה שם
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אם הם יהפכו לחזירים או לשפנים אז זאת תהיה ברכה. שפנים מפמפמים הרבה וחזירים... לחזיר האורגזמה נמשכת כחצי שעה. :
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אם הם יהפכו לחזירים או לשפנים אז זאת תהיה ברכה. שפנים מפמפמים הרבה וחזירים... לחזיר האורגזמה נמשכת כחצי שעה. : אני גם לא רוצה לדעת מאיפה את יודעת את זה
פורסם 2004 ביוני 821 שנים זאת עובדה מדעית, חביבי.כן, יש לי הרבה מידע חסר-תועלת בראש... תהיתי מתי אני אשתמש בו ומתצאתי לנכון לעשות זאת כאן. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.