עבור לתוכן

אזהרה: תמונות קשות מאוד!!! תאונות דרכים.

Featured Replies

פורסם

ישןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פורסם

מסכנה,

ראיתי את זה כבר הרבה מאוד פעמים, (EMAIL ועוד...)

נראה לי היה אפילו פה איזה ת'רד על זה פעם

פורסם

אחי, לצורך העניין אני ממש לא בא לתקוף אותך, אבל אולי תסביר במשפט שניים מה בדיוק המטרה שלך בלתת לנו גישה לתמונות האלה?

אני לא נכנסתי אבל אני בעיקרון יודע במה מדובר ונתקלתי בתמונות האלה בעבר, אבל אם אין לך סיבה או נושא להצגת התמונות האלה אז אני משער שפשוט התלהבת לתת את זה כאן בפורום, וזה ממש לא מתאים לפי דעתי.

פורסם

מכיר את זה... באמת כואב...

nice sig dudi :x

פורסם

הדבר היחיד שלמדתי מהתמונות המזעזעות האלו, הוא לא לנהוג בחיים במכונית אמריקאית..

כבר היו מספר מקרים של תביעות ענק נגד ג'נרל מוטורז על התלקחות של מיכלי הדלק בתאונות בינוניות וקטלניות. כתוצעה מתכנון ,מיקום ומיגון לקוי של מיכלי הבנזין בדגמים מסויימים.

פורסם

מה שהיית אמור ללמוד זה שממש לא כדאי לנהוג אם שותים, כי נגיד שאתה נוהג, ונוסע מול או לצידך נהג שיכור, לא משנה כמה טוב תנהג וכמה זהיר תיסע, הוא עדיין יכול לגרום לך סכנה גדולה בכביש. לכן כל הקטע פה הוא שתבינו {למי שכאן יש רישיון} שממש לא כדאי לנהוג לא עייף וכמובן שלא שיכור, כי אז אתם עלולים לפגוע לא רק בכם אלא בנוסעים אחרים.

פורסם

עזוב רק מטומטם ינהג שיכור אבל באמת צריך להיות מטומטם

גם כשאתה שיכור יש לך איזושהי הכרה או מודעות והרבה פעמים אמרתי לעצמי עכשיו אני בחיים לא עולה על האוטו

פורסם

הדבר היחיד שלמדתי מהתמונות המזעזעות האלו, הוא לא לנהוג בחיים במכונית אמריקאית..

כבר היו מספר מקרים של תביעות ענק נגד ג'נרל מוטורז על התלקחות של מיכלי הדלק בתאונות בינוניות וקטלניות. כתוצעה מתכנון ,מיקום ומיגון לקוי של מיכלי הבנזין בדגמים מסויימים.

כששיכורים ברמה כזאת תאמין לי שלא צריך להאשים את יצרני המכוניות... ::)
פורסם

עזוב רק מטומטם ינהג שיכור אבל באמת צריך להיות מטומטם

גם כשאתה שיכור יש לך איזושהי הכרה או מודעות והרבה פעמים אמרתי לעצמי עכשיו אני בחיים לא עולה על האוטו

שום הכרה אחי בוא נגיד שאם תשתה שלוק קטן זה לא ישפיע אבל אנשים שהולכים למסיבות ודופקים ת'ראש יכולים להרוס לעצמם את החיים כשהם נוהגים שיכורים.

אני יתן לכם דוגמא די אישית בוא נגיד, לקח גדול שאחי למד עוד בהתחלה כשהוא הוציא את הרישיון:

בערך לפני 3 שנים, כשאחי חזר מאיזה מסיבה שתוי וודקה שיכור לגמרי, הוא חזר הבייתה באוטו שאז היה לנו פולסוואגן הגדולות האלה עם הארגז מאחורה אוטו מסחרי כזה. באחת הפניות שמאלה היה רמזור ירוק, הוא לא ממש הבחין באיזה מהירות הוא נוסע ולקח פנייה בערך בזווית ישרה כמעט במהירות של 60 קמ"ש שתבינו אוטו מסחרי בגודל כזה ומהירות כזאת בדרך כלל מתהפך או מאבד שליטה לגמרי.

למזלו של אחי, "למזלו" כן, הוא נכנס בשורת מכוניות, את הראשונה הוא קטל, מהאמצעית עשה סנדוויץ' ולשלישית לא השאיר זנב. ומה קרה לאוטו שלנו? נשבר הפנס וטיפה התקעמה הפינה, וזה היה המזל הגדול שזה היה אוטו די גדול וחזק שכמעט כלום לא קרה לו. עכשיו תכניסו לראש טוב שאם אתם שותים ונוהגים לא תבדילו בין 10 קמ"ש ל-60 קמ"ש או שפתאום תראו איזה אוטו מולכם ותחשבו שאתם חולמים.

לפני לא פחות משבוע נדרס הולך רגל מתחת לבית שלי בגלל נהג שיכור שלא עצר באדום. תכניסו טוב לראש שזה אחד מהדברים המסוכנים בעולם שיש - לנהוג שיכור.

פורסם

אני זוכר שהייתי בפסח בבית מלון באילת והייתה מסיבה במלון וכמובן במלון שאתה לא צריך לשלם שקל אתה אומר סבבה בוא נשתכר חופשי

אז אני ואחי ממש השתכרנו, ומה שאני לא מבין זה איך בן אדם שהוא שיכור  הוא חושב על נהיגה?!  שאני הייתי שיכור אני זוכר רק קטעים מסויימים ולא הכל(כניראה שתיתי יותר מדיי ;D) אבל בן אדם צריך להיות ממש אבל ממש שפל בשביל לנהוג תחת השפעת אלכוהול. שאני הייתי ביום הזה שיכור אני בכלל לא הבנתי איך בכלל בן אדם חושב על לעלות לאוטו.

אז אנשים מוכנים לסכן חיים של אנשים אחרים.

צריך להגביל את הגיל של רישיון! 17 זה ילדים שהולכים למסיבות ועושים הרבה שטיות. אני הייתי מעביר את הגיל ל21 נכון עדיין משתכרים בגיל הזה ועדיין יש מסיבות אבל עדיין יותר חכמים בגיל הזה.

ואיפה החינוך בבתי ספר איפה הטלויזיה? צריכים להראות תמונות כאלו בפירסומות (כמובן יותר עדינות כי אלו תמונות ממש קשות אבל בשעות הלילה צריך לשים גם תמונות כאלו) בבתי ספר צריכים ללמד ילדים שאוטו זה לא משחק אוטו זה כמו אקדח טעון. אבל צריך פשוט להתחיל להראות לילדים שהולכים להוציא רישיון תאונות וממש לגרום להם לחשוב פעמיים על כל צעד שהם עושים בכביש. למי שיש רישיון רואה את הנהגים הצעירים של היום בני 17 שקיבלו רישיון כל אחד חושב שהוא נהג מירוץ.

פורסם

אני זוכר שהייתי בפסח בבית מלון באילת והייתה מסיבה במלון וכמובן במלון שאתה לא צריך לשלם שקל אתה אומר סבבה בוא נשתכר חופשי

אז אני ואחי ממש השתכרנו, ומה שאני לא מבין זה איך בן אדם שהוא שיכור  הוא חושב על נהיגה?!  שאני הייתי שיכור אני זוכר רק קטעים מסויימים ולא הכל(כניראה שתיתי יותר מדיי ;D) אבל בן אדם צריך להיות ממש אבל ממש שפל בשביל לנהוג תחת השפעת אלכוהול. שאני הייתי ביום הזה שיכור אני בכלל לא הבנתי איך בכלל בן אדם חושב על לעלות לאוטו.

אז אנשים מוכנים לסכן חיים של אנשים אחרים.

צריך להגביל את הגיל של רישיון! 17 זה ילדים שהולכים למסיבות ועושים הרבה שטיות. אני הייתי מעביר את הגיל ל21 נכון עדיין משתכרים בגיל הזה ועדיין יש מסיבות אבל עדיין יותר חכמים בגיל הזה.

ואיפה החינוך בבתי ספר איפה הטלויזיה? צריכים להראות תמונות כאלו בפירסומות (כמובן יותר עדינות כי אלו תמונות ממש קשות אבל בשעות הלילה צריך לשים גם תמונות כאלו) בבתי ספר צריכים ללמד ילדים שאוטו זה לא משחק אוטו זה כמו אקדח טעון. אבל צריך פשוט להתחיל להראות לילדים שהולכים להוציא רישיון תאונות וממש לגרום להם לחשוב פעמיים על כל צעד שהם עושים בכביש. למי שיש רישיון רואה את הנהגים הצעירים של היום בני 17 שקיבלו רישיון כל אחד חושב שהוא נהג מירוץ.

שמע, לא יעזור פרסומות הטפות המוסר והאזהרות, בחורים צעירים בגילאים שלנו עושים הרבה שטויות ולא חושבים הרבה, גם אני וגם אתה ואין מי שלא עושה שטויות בין אם זה מאחורי ההגה אבל צריך לדעת לשים גבול ולא לאבד שליטה. בדרך כלל אנשים נרגעים אחרי שהם עוברים תאונות וזה מצער מאוד להגיד אבל זה נכון רק אחרי שחס וחלילה קורה להם משהו רק אז הם חושבים אחרת ואני אומר לך את זה מניסיון יש אנשים שלומדים את הלקח בדרך הקשה וחבל.

פורסם

גם אני עושה טעיות נכון וכל נהג אחר. אבל כמה טעיות אני אעשה שאני פיקח וכמה שאני שיכור?

אני חושב שצריך פשוט להחמיר עם הענישה. הייתה הצעת חוק לקחת את האוטו מנהגים שעשו טעיות חמורות כמו נסיעה ברמזור אדום ואי ציות לתמרור עצור ועוד... אבל החוק הזה בוטל בגלל טימום ממש טימטום. עכשיו אם אתה היית האבא והיית יודע שהאוטו חשוב לך לעבודה והילד מבקש את האוטו אני הייתי די בטוח שההורים היו מכניסים טוב טוב לראש של הילד שלהם שטעיות לא באות בחשבון.

אבל שמישהו עולה שהוא שיכור לאוטו הוא פשוט רוצח.

ודווקא אתה טועה פירסומות תמונות ושטיפות מוח עוזרות. היה בתוכנית של רשיון להרוג עם חיים הכט שניראה לי אוסטרליה או אוסטריה אחד משניהם עשו פירסומות שהראו תאונות דרכים ללא צינזור ואז זה מה שראו הנהגים והוא אמר שהייתה ירידה דרסטית בתאונות.

היום שאני רואה את הרמת נהיגה של הנהגים הישראלים אני ממש מעוצבן. חונים לך איפה שהם רוצים ומדליקים אורות מצוקה כאילו משהו קרה שהם הלכו לקנות סיגריות אבל מה איכפת להם שיש תנועה. קופצים לך הולכי רגל באמצע נסיעה . עוקפים ניכנסים אין איתותים. ויש עוד מלא דברים

המבחן המעשי הוא יותר מדיי קל לדעתי. עזבו תאוריה גם זה חשוב לדעת אבל מבחן מעשי צריך להיות ממש קשה.

אבל לצערי הכל דיבורים שום דבר לא יעשה עד שתאונה אחת יותר מדיי תכניס שכל לאנשים

פורסם

הבעיה שמשטרת התנועה לא ממש עסוקה בלהוריד את רמת התאונות, ופועלת רק כדי להעשיר את קופת המדינה בהטלת כל דוח שיכול להיות קיים. בצורה הזו דווקא הנהגים הזהירים והאחראים נדפקיים...

אני חושב שצריך פשוט להחמיר עם הענישה. הייתה הצעת חוק לקחת את האוטו מנהגים שעשו טעיות חמורות כמו נסיעה ברמזור אדום ואי ציות לתמרור עצור ועוד... אבל החוק הזה בוטל בגלל טימום ממש טימטום. עכשיו אם אתה היית האבא והיית יודע שהאוטו חשוב לך לעבודה והילד מבקש את האוטו אני הייתי די בטוח שההורים היו מכניסים טוב טוב לראש של הילד שלהם שטעיות לא באות בחשבון.

הנה דוגמא מתאימה.. חבר שלי נוהג מצוין, נהג אחראי, לצערי לא כמו כל החברים שלי.

נסענו בלילה בחיפה, ואחד הצמתים המרומזרים, בגלל הלילה, היה כולו צהוב מהבהב. כלומר תן זכות קדימה.. בכניסה לצומת עוד לפני הוא האט למהירות של שתי קמש... זחל לתוך הצומת תוך כדי שהוא מרוויח שדה ראיה מרבי נכנס אל הצומת ויצא ממנה..

תפס אותו שוטר שאמר לו שהוא לא עצר עצירה מוחלטת בצמת, ומתי שיש צהוג מהבהב הוא חייב לעצור..... לא עזר שהוא הסביר שהוא בערך 15 שניות היה במהירות של קמש... זחילה מטורפת מתי שהוא מחוץ לצומת לשפר שדה ראיה. זה לא מענין את השוטר. הוא דפק קנס וזה מה שחשוב. עכשיו הנהג שחותך אנשים על ימין ועל שמאל מסתובב בעיר, והבנאדם הזהיר מקבל בראש סתם...

פורסם

ממש ,אבל ממש כואב הלב .

מסכנה :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים