פורסם 2004 ביוני 521 שנים תשמעי את :Black Sabbath :ParanoidIron ManN.I.BWar PigsBluddy SabbathChildren Of the Grave ?ועוד רבים אחרים כל אחד הוא מצויין !וכמובן אני שומע את LED,PINK,GUNS,DEEP,AC-DC HENDRIX ועוד ועודדד.... !
פורסם 2004 ביוני 621 שנים לא ממש מתמצא בשירים אבל אני מת אל שני להקות!! Rammstein Queen הכי טובים ואני מת במיוחד אל השיר ICH WILL של רמשטיין שיר ענק
פורסם 2004 ביוני 621 שנים Disturbed:Stupifiedprayer VoicesDarknessAnd more and moreOffspring:Defy you Gone away Self esteem I want to be sedatedand moreAll of bruce SpringstinThe faulty:RainstormTake everything backIron maiden:Hallowed by thy nameRed hot chilli peppers:every god forsaken song they haveand a whole sh#t more
פורסם 2004 ביוני 621 שנים לא ממש מתמצא בשירים אבל אני מת אל שני להקות!! Rammstein Queen הכי טובים ואני מת במיוחד אל השיר ICH WILL של רמשטיין שיר ענק אתה יודע לפחות על מה הם שרים? כי זה נראה מזה מצחיק אנשים קופצים ומתלהבים במועדון משירים שלהם ואין להם מושג קלוש על מה הם. במיוחד השיר Zwitter. אם מישהו היה יודע על מה ולמה זה, הוא לא היה מתלהב בכלל... :
פורסם 2004 ביוני 621 שנים 90's grungeis pure qualityespecialy seattle'salice in chians (dirt)pearljam (ten)soundgarden (superunknown)and of course 80's metalmetallica all albumsmegadeth most albums mainly R.I.Ptestament (the gathring)and very importantisraeli metalorphaned land the new album mabool is incredible
פורסם 2004 ביוני 621 שנים dirt's stuff is a whole lot jucierspeakin' of poisondust for life - poisonBTW ...And Justice For Allcan close this topic...
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אתה יודע לפחות על מה הם שרים? כי זה נראה מזה מצחיק אנשים קופצים ומתלהבים במועדון משירים שלהם ואין להם מושג קלוש על מה הם. במיוחד השיר Zwitter. אם מישהו היה יודע על מה ולמה זה, הוא לא היה מתלהב בכלל... : לא ממש אני לא יודע אל כל שיר...
פורסם 2004 ביוני 721 שנים דברים שאהבתי פעם זה נירוונה ושיטעכשיו אני שומע בעיקר רדיוהאד ספולטורה קצת קלאסי[פסקול של שר הטבעות ;D] ביוהאזארד ועוד כל מיני שלא עולה לי עכשיו משום מהroots bloody roots chaos a.dratamahattaללא ספק הפייבוריטים
פורסם 2004 ביוני 721 שנים לא ממש אני לא יודע אל כל שיר...אתה גם לא רוצה לדעת. הרבה מזה זה horror romances ודברים שנויים במחלוקת או סתם מפחידים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.