עבור לתוכן

מתי ה:radeoN x800 xt יוצא למכירה?

Featured Replies

פורסם

יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??

פורסם

עוד כ-חודשיים בישראל

פורסם

לפי מה שראיתי pandas.co.il כבר מוכרים אותו ב- 3200 ש"ח

פורסם

אתה מתבלבל עם ה-6800 אולטרה.

פורסם

לא .הוא לא מתבלבל תבדוק ב elsa יש שם את ה XT ב 3100 שח

פורסם

וואלה צודק , אבל שאלתי את פנדה אמרו לי יגיע עוד חודשיים... כנראה עבדו עליי.. או שזה לא במלאי רק עוד חדשיים...

פורסם

מוצאים למכירה בהזמנה מוקדמת אבל עדיין לא יגיע לארץ :P

פורסם

לא .הוא לא מתבלבל תבדוק ב elsa יש שם את ה XT ב 3100 שח

איפה?!
פורסם

בפנדס יש את הכרטיס אבל הוא עדיין לי יגיע זאת הzמנה מוקדמות  :-\

פורסם

בקיצור , אתה משלם עכשיו מקבל אותו עוד חודשיים במקרה הטוב אם לא בעוד כמה שנים (במקרה של שביתה במכס)

פורסם

בעיקרון זיגזג כבר היו אמורים לקבל אבל יש בעיות במכס וגם זה וגם המשלוח של Tt תקועים שם. לפי מה שהם אמרו שבוע הבא זה אמור להיות במלאי. אפשר כבר להזמין דרכם לפי דעתי .

פורסם

חחחח סתם זרקתי שביתה והנה באמת יש שביתה

פורסם

שום שביתה ושום נעליים.

חנויות כמו פנדה עם כזה מבחר ענקי של מוצרים לא מזמינות שום דבר לפני שיש להם הזמנה למוצר ביד. מה שהם מחזיקות במלאי זה רק מוצרי MAINSTREEM שהם בטוח ימכרו. ברגע שאתה תזמין מהם משהו הם יבצעו את ההזמנה מחול. אין להם סיבה להזמין כרטיס יקר כזה בלי לדעת אם הם ימכרו אותו עכשיו או שהוא יעלה אבק במחסן שלהם והם ימכרו אותו רק עוד חצי שנה בלי רווח כי המחיר כבר ירד.

יש מעט מאוד חנויות שמחזיקות את כל מה שיש להם במחירון במלאי. KSP לדוגמא, אבל בגלל זה המבחר שלהם לא ענק כמו של פנדה, אבל אתה בחיים לא תיהיה צריך לחכות חודשיים למוצר.

שום מוצר תקוע במכס לא לוקח חודשיים לשחרר.... זה היה חד פעמי כשהיו שביטות במכס לפני כמה חודשים - עכשיו אין!!!

וחוץ מזה, אם תלך לחנות כמו KSP ותגיד שאתה רוצה מוצר ABC ותגיד שאתה מוכן לחכות חודשיים עד שהוא יגיע, תאמין לי שגם שם יגידו לך סבבה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים