עבור לתוכן

Run Vanono Run... Bitch

Featured Replies

פורסם

כי ככה, ארה"ב אוהבת לדחוף את האף ואת התחת לכל מקום שזה משתלם לה. לא משתלם לה כלום ברוסיה, אין

להם כסף וגם שמצידה של ארה"ב שכל הראשי נפץ הלא מתוחזקים יחלחלו אל מתחת לאדמה ויעשו שואה גרעינית

על כל אדמת אמא רוסיה. כמו שאני לא רואה כל מיני יוניסף רצים לעזור ל-3 מליון ילדים מחוסרי בית שברוסיה, ככה

אין להם גם אינטרס בנשק של רוסיה ומה קורה איתו. ...עד שמישהו ימכור אותו לאל-קעידה ואז ארה"ב תאשים את

רוסיה ורק אז היא תדחף את האף.

לא משתלם להם??? הרוסים משתוקקים לכל דבר שמגיע עם חותמת "MADE IN THE USA". בזמן המהפכת ב91, נפתח גם המקדונלדס הראשון ברוסיה, וההתעניינות בפאסט פוד האמריקני הייתה יותר גדולה מהפלת השילטון הקומוניסטי (שאני מקווה שיחזור, לפחות במתכונת של הקומוניזם הסיני- ויאחד בתוכו את כל ההעולם השפוי- שזה אומר בלי ערבים... אבל זה לדיון אחר :))

האמריקנים פשוט מוגבלים מדי, ואחרי שהמנהיגים שלהם חילקו להם את העולם שלתי קבוצות (יותר מזה הייה להם קשה להבין...) של טובים ורעים, הם לא מוכנים לעשות שום עסק עם רוסיה- ועם 200 מיליון הלקוחות הפוטנציאליים. (למרות שלרבים מהם אין כסף, הם מצליחים להשיג כסף לוודקה, וגם למוצרים מתוצרת ארה"ב ;D)

ולנושא: אני חושב שמדברים על וענונו יותר מידי, כמו על השחיטות של הפוליטיקאים, ההתעלקות של הדוסים והטימטום של הרבנים שלהם, ועל זה שצריך לחסל את כל הערבים (טוב נו, כל עוד הם עדיין מוגדרים כבני אדם, להרוג אותם זה לא חוקי ומה שנשאר לעשות זה רק לדבר...). כל הנושאים האלה נתחנו בערך כמו הויכוח "מי יותר טוב, AMD או INTEL", די עם זה, כמה נזק נוסף הם יכולים לגרום, מעבר למה שהם כברכ גרמו? הם פשוט לא רלוונטיים, ואם נפסיק לתת להם כלכך הרבה תשומת לב, הם ישתתקו לאולי יתחילו להפחית את עוצמת הנזק שהם גורמים (לא שהם יפסיקו, הם שוט יגרמו קצת פחות... אולי...).

• תגובות 38
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

merry,את כל כך נאיבית וצדקנית שזה כבר מעצבן,בעצם העובדה שאת אומרת המון דברים בלי שום קשר ובלי שום ידע בנושא היא המעצבנת,

אני לא אוהב אנשים שאוהבים לתת הרצאות בנושאים שהם לא בקיאים בהם...

השימוש בנשק אטומי היום נראה נורא אכזרי,אבל הוא נחוץ בהחלט. הנשק האטומי מהווה משקל נגד נגד המסות העצומות של החיילים שיש לצבאות ערב,ובכך מגדיל את כוחה ואת כוח ההרתעה של ישראל.

את וענונו אסרו כי הוא פגע במדיניות העמימות של ישראל,המדיניות הזאת מאוד טובה,מכיוון שככל שהאוייב יודע פחות,ככה יש יותר סיכוי שהוא יפחד יותר.

הפעם הראשונה והאחרונה שבאמת השתמשו בו הייתה ביפן,כשארה"ב סבלה מטייסי קמיקאזה על כל אונייה שנייה,והיפנים נערכו למלחמת קמיקאזה מטורפת והתחילו לצייד גם את הקשישים והילדים בכלי נשק,ארה"ב לא הייתה צריכה את הברוך הזה...ויפן לא הייתה מוכנה להיכנע,אז למה לעזאזל לאבד עוד מיליון חיילים בפלישה ליפן שהייתה עולה בחיי יפנים ואמריקנים רבים כשלא היה צורך...אם תקחי את זה בחשבון ההפצצה עשתה להם רק טוב,רק 150,000 חללים מיידים,ועוד איזה 100,000 עם מוטציות,הסטטיסטיקה מדברת בעד...

השימוש הנוסף של הנשק האטומי בזמן המלחמה הקרה היה הרתעה,ורק הכוח העצום שרכשו שני המדינות בעזרת בניית ראשי הנפץ הפך את המלחמה הקרה לסתם יחסי איבה במקום לשואה גרעינית...כל מנהיג שפוי בשתי המעצמות ידע שברגע שילחץ הכפתור האדום שום דבר לא ישרוד...ורק בגלל הנשק האטומי המלחמה לא התגלעה למלחמה של ממש.

לסיום,רק תיקון אחד...במלחמת יום כיפור הסורים כבשו את רוב רמת הגולן ואיימו לנתק את כל איזור הצפון,הם לא נשארו במקום בגלל איום של ישראל להפוך את דמשק לזוהרת בלילה,אלא פשוט המפגרים הוכשרו בשיטת הלחימה הרוסית (רוסיה הכשירה את כל מדינות ערב וסיפקה להם נשק) שדוגלת בטקטיקה של התפרסות והתבססות של 24 שעות באיזור מסויים אחרי כיבוש כדי להבטיח את השליטה בו (מה שמתאים לאיזורים גדולים באירופה,ולא לשטח מסכן של כמה עשרות קמ"ר כמו רמה"ג),בזמן הזה שהטמבלים המתוכנתים נחו,ישראל הזעיקה את התגבורות של המילואים שבסופו של דבר אחרי קרבות קשים ברמה ניצחו.

מה שכן ידוע,הוא שכאמור המלך חוסיין שלא רצה להיכנס למלחמה,וקיבל דרישות ממנהיגי ערב להצטרף ללחימה.

גולדה שיגרה לו מסר חלק וברור,שהיא לא משאירה חיילים בגבול עם ירדן,אך אם חייל ירדני אחד עובר את הגבול..מס' האנשים החיים ברבת עמון יהפוך לחד ספרתי...חוסיין כאמור לא נכנס למלחמה...

פורסם

וואי! ואתה כזה חכם! אם היית אז היית יודע שגשם חומצתי שנוצר מהענן שהאחרי הפיצוץ מפזר את הקרינה סביב

וגורמת לה לחלחל למעיינות התת קרקעיים, משם לאגמים גדולים כמו הכינרת לדוגמא ומתאדה שוב לגשם חומצתי.

האסון שקרה בצ'רנוביל, חברים שלי בבוואריה אומרים שההשפעות מגיעות עד לשם אז נראה לך שמדמשק זה לא

היה מגיע לפה? גם אנחנו היינו נפגעים! אין לנו טעם אפילו לתקוף מדינות עויינות כשהן כ"כ קרובות לפה! מילא

לתקוף בדרום תימן או בערב הסעודית, אבל בדשמק/מצריים/ירדן/לבנון אין לנו מה לעשות עם נשק גרעיני, גם לא

כמוצא אחרון. חוצמזה, מה ההגיון בלהחזיק יותר נשק ממה שהכוכב הזה יכול לסבול? בשביל מה? אחרי טיפול

קוסמטי נוסח הירושימה, לא ניתן יהיה לחיות באיזור ואנשים יצתרכו לחזור לגולה משמע שכל המאמצים לחיות פה

היו לשווא.

בעוד כמה שנים כשמה שקרה במלחמת יום הכיפורים לא יעניין אף אחד ותהייה דה-קלסיפיקציה של מסמכים שכיום

סודיים, נדע מה בדיוק קרה שם ועד אז, חדל לרמוז שאני מטומטמת.

פורסם

וואי! ואתה כזה חכם! אם היית אז היית יודע שגשם חומצתי שנוצר מהענן שהאחרי הפיצוץ מפזר את הקרינה סביב

וגורמת לה לחלחל למעיינות התת קרקעיים, משם לאגמים גדולים כמו הכינרת לדוגמא ומתאדה שוב לגשם חומצתי.

האסון שקרה בצ'רנוביל, חברים שלי בבוואריה אומרים שההשפעות מגיעות עד לשם אז נראה לך שמדמשק זה לא

היה מגיע לפה? גם אנחנו היינו נפגעים! אין לנו טעם אפילו לתקוף מדינות עויינות כשהן כ"כ קרובות לפה! מילא

לתקוף בדרום תימן או בערב הסעודית, אבל בדשמק/מצריים/ירדן/לבנון אין לנו מה לעשות עם נשק גרעיני, גם לא

כמוצא אחרון. חוצמזה, מה ההגיון בלהחזיק יותר נשק ממה שהכוכב הזה יכול לסבול? בשביל מה? אחרי טיפול

קוסמטי נוסח הירושימה, לא ניתן יהיה לחיות באיזור ואנשים יצתרכו לחזור לגולה משמע שכל המאמצים לחיות פה

היו לשווא.

בעוד כמה שנים כשמה שקרה במלחמת יום הכיפורים לא יעניין אף אחד ותהייה דה-קלסיפיקציה של מסמכים שכיום

סודיים, נדע מה בדיוק קרה שם ועד אז, חדל לרמוז שאני מטומטמת.

צ'רנוביל יקירתי לא היה פיצוץ גרעיני,אלא דליפה בכור...יש הבדל בין השניים,הבדל גדול מאוד.

אם זה היה תלוי במומחים אם היו מנצלים 100 אחוזים מהפצצה לאנרגית חום,אבל כתוצאה מהפצצה נוצרת כמות מסויימת של קרינה.

בהירושימה הקרינה הזאת הייתה מאוד קטנה,כי הגיעו למיצוי מאוד מינימלי של החומרים בביקוע,אני מניח שזה שונה היום מכיוון שהפצצות גדולות בעשרות מונים.

אבל מה שאת אומרת זה שטויות מוחלטות,ענן הנשורת כתוצאה מפצצה גרעינית קטנה (שבידי ישראל) יהיה מאוד זניח,אפילו אפסי.

זאת מכיוון שרוב החומר מתאדה במהלך הפיצוץ,והפצצות הן מאוד נקיות. בצ'רנוביל היה מדובר על ליבה של כור,שהותכה לגמרי ובתוכה היו מאסות עצומות של חומר פעיל שבה במגע עם האוויר,בגלל זה מדובר על ענן קרינה ונשורת כה גדול...לא היה שום איבוד מאסה של החומר.

והגישה הילדותית שלך של הכוכב צריך לסבול וכו' וכו'? מצטער,גם אני הייתי שמח לחיות בעולם אוטופי,כמו רוב אוכלוסיית העולם...לצערי זה לא ככה,את מוקפת במליארד שונאים שלך,שבשמחה ביום המיוחל היו מגיעים לפה אונסים רוצחים ובוזזים את השכונה שלך,האיזור שלך והעיר שלך...ומילים לא ממש מזיזות להן.

ישראל יכולה או לשחק אותה ילדה טובה,ולחכות בשקט לסופה...או לפתח נשק הרתעה,ולהסביר היטב למוחמד מקהיר ולאחמד מסוריה שאם יום אחד הם יחליטו לעשות שטות יתרה (כלומר לתקוף בנשק כימי,להפציץ את הכור וכו') התגובה לא תהיה נעימה..זה מה ששומר אותך בין החיים ואת החיים במדינה לנסבלים ולא תחת איום קיומי מתמיד,עדיף שתוקירי זאת.

ד"א בהירושימה כמעט לא היה,ושנה אחרי הפצצה כמעט ולא הייתה קרינה..היום גרים בה המון אנשים,המים והאוויר והעצים נהדרים שם,ואני חושב שלא צומחות להם יד שלישית.

ואני לא זה שרומז שאת מטומטמת...את זאת שגורמת לך להיראות כזאת.

פורסם

קודם כל, ממחקר קטן שעשיתי עולה כי עדיין יש שכיחות של סרטן והפלות באיזורים שנפגעו ביפן. בצ'רנוביל

אנחנו כבר יודעים מה קורה. זאת פצצה גרעינית, זה בלתי נתפס ללכת ולזרוק את זה ככה סתם. מה לעשות

שלי יש קצת יותר רגישות מאשר למרבית העולם הזה? אז דווקא בגלל זה אולי זה הופך אותי ללא ילדותית

אלא יותר הומאנית (בניגוד למתיימרים למיניהם). מצד שני (הרי יש לי גם פיצול אישיות), אתה יודע מה? אני

אקח לי דרך חשיבה פאשיסטית שכזאת שלפיה מצדי שישאל תזרוק פצצה או 30 כאן ועכשיו, משמע שאנשים

ימותו, ובשבילי פחות אנשים משמע יותר חמצן. אני כמובן במקרה כזה אארוז ואעוף מפה למקום שאין בו

סכסוכים מפגרים כי פשוט לאף אחד לא אכפת למה יש לכולם חיים ולא משעמם להם אז הם לא מחפשים

מלחמות...

פורסם

MERRYMOON תגידי, איך את מעדיפה למות (חס וחלילה, אני שואל שאלה רטורית...) בגלל קרינה רדיואקטיבית, כדור של AK/ טיל/ אמל"ח קונבנציונאלי או אי קונבנציאונאלי אחר או אולי מרעב/ עינויים בשבי?

אני לא חושב שבאמת איכפת לך (או למישהו), אבל בכול זאת, הרוב לא היו בוחרים ליפול לשבי של מדינה שבמוצהר לא מתייחסת לאמנת ז'נבה (יענו המדינות הערביות... אני לא יודע כמה מהם חתומות על האמנה, אבל אף אחת מהם לא כלכך מתייחסת אליה. וחוץ מזה, אני מכיר ערבים, יותאר מידי מקרוב, אני לא חושבשלמישהו יש מושג עד כמה הם חרמנים וסוטים... אם מישהו רוצה פירוט תשאלו בפרטי, אבל תאמינו לי, אתם לא רוצים להיות איתם בחדר אחד...).

מה שאני מנסה להגיד זה, שאם נפציץ את דמשק בפצצה גרעינית, זה כנראה יהייה או זה או כיבוש של כל הארץ ושואה שנייה לעם היהודי. מהשואה יצאנו והכמנו את המדינה בשביל שדבר כזה לא יקרה לנו יותר. מה נעשה אם נצא (לגרמנים, למרות כל מה שהם עשו לא הייתה את השינאה ליהודים כמו שיש לערבים. לא הרבה גרמנים היו מסוגלים להרוג יהודי או כל אדם אחר בידיים חשופות אם לא הייה לו כלי נשק חם אחר...) משואה שהתרחשה במדינה שלנו?

ועוד משהו: ענן הרדיאואקטיביות שנוצר כתוצאה מהדליפה בכור בצ'רנוביל הגיע למרחק של כמה אלפי קילומטרים, לעומתו הנשורת הגרעינית שנוצרה בפיצוץ בהירושימה (פיצוץ של פצצה יחסית לפצצות של היום, די "מלוכלכת") התפשטה למרחק של "רק" כמה מאות קילומטרים (אני מתכוון למרחק שאליו הגיע כמות קרינה משמעותית... הקרינה בכל העולם עלתה בגלל המיקרים הנ"ל...)

פורסם

הייתי עונה לך כאן אבל התשובה שלי לא תהיה קונבנציונלית לפורום הזה... ;D

פורסם

אני חושב שיש צד טוב במה שהוא עשה, מכיוון שעכשיו יש מודעות לזה שיש לנו כוח כזה הרסני

ויחשבו פעמיים לפני שינסו לתקוף אותנו. לפני וענונו היו רק ספקולציות - עכשיו הם בטוחים.

ואני חושב שמדינת ישראל הבינה את זה ובגלל זה הוא עדיין חי, ועושים מזה כזה סיפור גדול - כי זה מה שבעצם הממשלה רוצה.

וענונו עזר למדינה באותה מידה שיגאל עמיר עזר:)

פורסם

וענונו כבר לא רלוונטי. מה שקרה קרה לפני 20 שנה, תם ונשלם. יש דגים יותר שמנים היום ופרשיות יותר

מלוכלכות. הוא קיבל את העונש שלו בכלא ואת העונש השני שלא כשיצא ממנו וגילה שאינו יכול לעזוב את

הארץ שהוא כ"כ שונא ובנוסף לכל, הוא יבלה את שארית חייו תחת עיניהה העוקבות של המשטרה החשאית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים