עבור לתוכן

Run Vanono Run... Bitch

Featured Replies

פורסם

MerryMoon את ממש נאיבית....

דבר ראשון לא הבנתי למה סטית מהנושא כל כך חזק? באמת לא היה לעניין.

אם הטענה שלך לסטייה מהנושא היא בכך שהוא היה מרגל אטום את *****....

דיברנו על זה שמרדכי שונא אותנו ואת משווה אותו למיליארד שונאי ישראל, ההשוואה הכי דבילית שקיימת.

אני לא מבין אותך, או שאת רוצה להצדיק את ואנונו או שאת מתבצרת בעמדה לגבי מה שאמרת ואת לא יכולה להודות שטעית, טעית בכך שמרדכי ואנונו הוא לא עוד שונא, טעית בכך שאמרת שמרדכי ואנונו סך הכל עשה טובה לישראל וטעית בכך שישראל לא צריכה פצצת אטום.

את אומרת שאף מדינה לא צריכה פצצת אטום, זה כמובן אם את חיה באירופה מתחת לעץ גפן ולתאנה שלך וכולם הפכו את החרבות שלהם למזמרות... אנחנו חיים בישראל מותק, אנחנו לא נראה שלום בזמן הקרוב, אם זה היה תלוי במדינות ערב היו מוחקים אותנו מזמן. במלחמת יום הכיפורים, הסורים הגיעו עד עומק אסטרטגי מאוד גדול במדינת ישראל פתאום הם החליטו להעצר, אם הם היו ממשיכים הם היו מגיעים לחיפה וטבריה בלי שאף אחד יוכל לעצור אותם, עד עכשיו לא יודעים מה גרם להם לעצור, הסברה ההגיונית ביותר היא החשש מתגובה אטומית של ישראל, כן כן תתפלאי בזכות הפצצה הנוראה הזאת אנחנו כאן.

דרך אגב, התמונות היו מזעזעות. אבל תאמיני לי אם לערבים הייתה פצצת אטום ככה כונו היינו נראים (אם בכלל), מדינת ישראל יודעת שזה נשק יום הדין שמשתמשים בו בלית ברירה, ולכן הערבים לא העזו להחריב אותנו..

• תגובות 38
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שיש צד טוב במה שהוא עשה, מכיוון שעכשיו יש מודעות לזה שיש לנו כוח כזה הרסני

ויחשבו פעמיים לפני שינסו לתקוף אותנו. לפני וענונו היו רק ספקולציות - עכשיו הם בטוחים.

ואני חושב שמדינת ישראל הבינה את זה ובגלל זה הוא עדיין חי, ועושים מזה כזה סיפור גדול - כי זה מה שבעצם הממשלה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אני לא כלכך בטוח שהממשל רוצה שואנונו ידבר... בין שאר הסודות של ואנונו יש גם את רשימת הספקים של הכור , מדובר במפעלים גדולים שיכולים להנזק מאוד אם

יוכח קשר בינם לבין פצצה גרעינית ישראלית וזה אחד מהדברים שה"שב"כ-מוסד" (כדברי ואנונו ;D) רוצה למנוע

חוץ מזה נראה לי שיש קונצנזוס עולמי על כך שיש לישראל פצצות אטום אז לא צריך שוב לעשות הייפ תקשורתי, זה רק מזיק לישראל במיוחד בתקופה כזאת שכולם מחפשים

איך לרדוף אותנו

פורסם

אם ואנונו שונא ישראל אז הוא רק אחד מתוך מיליונים ולי לא כ"כ אכפת ממנו. הוא כבר עשה מה שעשה וזה תם ונשלם.

מה כולם בעצם מדברים על עוד אידיוט אחד כזה? אני אגיד לך למה. כי הממשלה רוצה להשתמש בתקשורת כדי להסיט את תשומת

הלב של הציבור אליו במקום לעניינים שנוגעים לנו בימינו אנו, ולא לפני 20-30 שנה. ואנונו היה רלוונטי אז, הוא נשפט ונענש אז, עכשיו יש לנו צרות אחרות על הראש. נניח והמצרים עצרו מהתקפתם ביום הכיפורים בגלל שהם גילו כתוצאה מריגול שיש לנו פצצת אטום... אם הם לא היו יודעים, האם הם היו עוצרים??? אה-הה! אז עדיף כבר שידעו ואז אף אחד לא יתקוף אף אחד. אבל מה, אם היינו תוקפים את אחת ממדינותינו השכנות עם פצצה כזאת, רוב הסיכויים שהיינו נפגעים בעצמינו. צ'רנוביל היא באוקראינה, אך הנזקים של הקרינה נראים אפילו בקארפטיה, השוואבים ומזרח בוואריה, שזה מרחק מספיק גדול כדי שלא ניתן יהיה לתקוף עם נשק כזה בקרבת מקום. זהו נשק לא קונבנציונלי והנזקים שלו הם לדורי דורות. זאת לא פצצה "רגילה" שמושלכת ממטוס או משוגרת מטיל, שבהפצצה מתים אנשים מוות מיידי או בהריסות. זה מוות מיידי מהדף הפיצוץ, מוות תחת הריסות בניינים, מוות איטי מנזקי קרינה שיכול להמשך כמה ימים עד כמה חודשים או שנים. השורדים יעבירו את נזקי הקרינה לדורות הבאים. משוער כי קרינה בעוצמה כזאת פוגעת ישירות בגנום האנושי... זה לא צבי הנינג'ה, אלו מוטציות לכל דבר, הילדים הללו שבתמונות, והם נולדו ככה, שנים אחרי האסון, ומספר הפגמים בלידה עקב קרינה (ישירה ועקיפה) לא יורד...! מה תעזור לנו פצצה גרעינית ברגע שנשתמש בה? אנחנו נסיט את תשומת הלב של האוייב מהמלחמה בנו, לאסון בבית, אך אין זה אומר שהוא יכנע. כידוע לכם, אנשים פנאטיים, לא מעניין אותם כלום. הם ימותו בשביל ה"שאהאדה", גם אם ימותו עד האחרון ולא יהיה להם אכפת. אולי הם פשוט יעצימו את התקפתם, אם לא ביוזמת הממשלה אבל בעקיפין, תבואנה פעולות נקם. אף מדינה בעולם לא תראה התקפה גרעינית כלגיטימית ובמידה ונתקוף - ימינו כאן ספורים. אם נרחיק מחשבה ולכת, אז נבין שבמקרה ונחליט להשתמש בפצצת אטום להתגוננות, אז המדינה שאותה נתקיף תהפוך להיות הקורבן, משמע שהם יקבלו סיוע, ואנחנו... אומות העולם יכריזו עלינו מלחמה. אנחנו נהיה הרייך ה-4 של העידן החדש (אין לי פשוט איך לקרוא לזה). יפלשו אלינו מדינות זרות, צבאות מכל העולם שלא נוכל להתנגד להם (מה? נתקוף אז גם את צרפת, ארה"ב וגרמניה בפצצות אטום???), מה עוד זה יביא גל של אנטישמיות כל כך גדול בכל העולם, שאני אהיה בספק אם ישארו אחרי זה יהודים.

פצצת אטום היא דבר מיותר והיא עושה נזק בלתי הפיך לחפים מפשע לתקופות בלתי מוגבלות. אסור, פשוט אסור שלמישהו תהיה כזאת ושום דבר לא ישכנע אותי. פצצה כזאת לא תפתור בעיות. היא רק תיצור אותן. לרוסיה יש דיי פצצות אטום להשמיד את העולם 40 פעם ולארה"ב יש לא פחות. למה הם צריכים את כל הנשק הזה? כדי שיחיה אחרינו??? ברוסיה הנשק האטומי עומד לא מתוחזק ולא פעם התהלכו שמועות (שהפרלמנט הרוסי מכחיש) שמדענים מובטלים ואנשי מאפיה, שיחדו מישהו וגנבו ראשי נפץ או אורניום או אפילו תכניות להכנת פצצה כזאת. לפעמים אני חושבת, כמה טוב היה אילולי הפצצה האטומית לא היתה כלל מומצאת ואיינשטיין היה משקיע את כוח המחשבה האדיר שלו במשהו אחר ולא בחקר האטום...

פורסם

איינשטיין עשה הרבה מאוד דברים מעבר לאטום, ויש מספיק אנשים שאחראיים לפצצת האטום הרבה יותר ממנו. רובם למרבה הפלא גרמניים נאצים

פורסם

דרך אגב פצצת מימן פשוט שורפת הכל!! ואנשים פשוט נחנקים ונישרפים!! אבל אל ידעתי שאין לזה השפאות של קרינה  :-\ איך זה שאין?!

אפ כבר לא רוצים לשחרר את וננו הזה איך שקוראים לו חח פשוט היו הורגים אותו וזהו במקום לבזבז אילו עכשיו זמן יקר  :-\

ועוד משהו אני חושב שלארה"ב הברית יש יותר נשק בטיפה... עשו השוואה לפני כמה זמן וגילו שארה"ב יכולה להרוס את העולם 9 פעמיים נראה לי ורוסיה

רק 4-5 אבל גם זה מספיק :P

פורסם

טוב אז אנשים כאן כנראה ממש לא מכירים את הסיפור של ואנונו, כי הוא לא אמר שלישראל יש פצצת אטום וזהו.

הוא היה טכנאי בכיר במפעלים הללו, צילם תמונות מתוכם(כולל תמונות של פצצות)!!!

ואף פירט לעומק על תהליכי הייצור, זה קצת יותר מלהגיד שיש לישראל פצצת אטום.

ד"א מי שרוצה להכיר את הסיפור במלואו שיקרא את הספר "המרגלים" של יוסי מלמן ואיתן הבר, ספר

מעולה על 20 פרשיות הריגול החמורות ביותר בתולדות המדינה.

פורסם

פצצת אטום היא דבר מיותר והיא עושה נזק בלתי הפיך לחפים מפשע לתקופות בלתי מוגבלות. אסור, פשוט אסור שלמישהו תהיה כזאת ושום דבר לא ישכנע אותי. פצצה כזאת לא תפתור בעיות. היא רק תיצור אותן. לרוסיה יש דיי פצצות אטום להשמיד את העולם 40 פעם ולארה"ב יש לא פחות. למה הם צריכים את כל הנשק הזה? כדי שיחיה אחרינו??? ...לפעמים אני חושבת, כמה טוב היה אילולי הפצצה האטומית לא היתה כלל מומצאת ואיינשטיין היה משקיע את כוח המחשבה האדיר שלו במשהו אחר ולא בחקר האטום...

צריכים את פצצות האטום כי הן נשק יום הדין. אין מה לעשות. העולם לא עובד לפי חוקים של "אוי, זה נורא מדי, לא נעשה את זה". גם אם פצצות אטום שיפגעו במדינות סביבנו יחסלו אותנו, נעשה את זה כמוצא אחרון. להזכירך, מישהו כבר אמר "תמות נפשי עם פלישתים", ועשה מעשה דומה (גם אם בקנה מידה קטן יותר). ככה שאי אפשר לטעון שמעשה כזה יהיה פעם ראשונה של העם היהודי. ואת יודעת מה, אולי נעשה טובה לעולם בזה שנסיים את כל הבעיות ונהפוך את כל המזרח התיכון לבלתי ראוי למגורי האדם לכמה מאות השנים הקרובות. ואז, אחרי שאפשר יהיה לחיות פה שוב, אנשים יותר שפויים מהיהודים והערבים יוכלו להקים מדינות נורמאליות :P

הדעה שלי היא, שגם אם האנשים עצמם פאנטים, המנהיגים של המדינות לא כל כך. והם לא רוצים למות. כנ"ל לגבי כל השרים והנסיכים והגנרלים. הם יודעים, שאם תיפול פצצת האטום, כל הבונקרים והארמונות לא יצילו אותם.

כבר הוכנו שיש לנו יכולת להשתמש בפצצה. במלחמת יום הכיפורים היינו מאוד קרובים להעמסת נשק אטומי על מטוסים. הכל כבר היה מוכן. למה? כי עשה רושם שאין שום ברירה אחרת. ואם לא ההקרבה ההירואית של החיילים בצפון, באמת לא הייתה ברירה אחרת. אז אנחנו מנופפים במקל גדול, נכון. ככה הדברים עובדים.

ולמה לארה"ב או רוסים יש מספיק נשק להשמיד את כל העולם כמה פעמים? כי בתקופת המלחמה הקרה, הם ייצרו אותו. המושג "הריגת יתר" קיבל משמעות אמיתית באותה תקופה, אבל זה מה יש. צריך להיות בטוחים שפוגעים בכולם, לא?

פורסם
  • מחבר

שחכתם גם שואנונו לא עשה את הכל מסיבות אידאולוגיות בלבד אבל היה אמור לקבל על זה סכום כסף רב

פורסם

נכון ואם זאת, עדיין עצוב.

פורסם

ממשלת ישראל פוחדת שואנונו יוכיח שיש לישראל פצצות אטום ואז תהיה מוכרחת לחתום על האמנה לפיקוח/צמצום נשק גרעיני, הם פשוט לא רוצים שיידעו מה יש.

זה שכל אידיוט הופך את זה למלחמה פרטית שלו נגד ואנונו, זה כי יש אנשים טיפשים..

פורסם

זה נכון אבל בכל זאת... מה רע בפיקוח? ולמה ארה"ב לא מפוקחת ע"י אף גוף או רק ע"י עצמה והיא לא מצמצמת כלום?

זה נשק גריעיני, זה לא צעצוע ואפילו לאיים נשמע לי נורא איתו.

פורסם

אותו הדבר רוסיה אף אחד לא בודק אותם אם אני לא טועה והם לא ניכנסים לנאט"ו בכלל!! פוטין פשוט לא רוצה את זה והוא צודק!!

למה שארה"ב תכניס את האף שלהם גם לשם  :P  :P

פורסם

כי ככה, ארה"ב אוהבת לדחוף את האף ואת התחת לכל מקום שזה משתלם לה. לא משתלם לה כלום ברוסיה, אין

להם כסף וגם שמצידה של ארה"ב שכל הראשי נפץ הלא מתוחזקים יחלחלו אל מתחת לאדמה ויעשו שואה גרעינית

על כל אדמת אמא רוסיה. כמו שאני לא רואה כל מיני יוניסף רצים לעזור ל-3 מליון ילדים מחוסרי בית שברוסיה, ככה

אין להם גם אינטרס בנשק של רוסיה ומה קורה איתו. ...עד שמישהו ימכור אותו לאל-קעידה ואז ארה"ב תאשים את

רוסיה ורק אז היא תדחף את האף.

פורסם

לרוסיה יש הרבה פיתוחים שמאוד מעניינים את ארה"ב!! אבל למה שרוסיה תיתן להם אותם!!

אם אני לא טועה לפני שנה או יותר הוצג עי רוסיה מערכת מתוחכמת שמחסלת טיליפ בליסטיים ע"י לייזר בעומה אדירה!!

ומה ארה"ב היום יכולים לעשות אז רק להזיל ריר והם רצו לדעת אל זה אבל מה לעשות חחח הם לא יודעים אל זה כלום ואל שאר

הדרבים שהרוסים מפתחים ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים