פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים היי הגיע הזמן שאתה תענה על שאלות ... מה המטרות שלך ? מה הצפי ? לאיזה מחשב יתחבר הקורא ? איזה כרטיסים יש לך ?
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים מחבר בשמחה המטרה - להוציא את הכרטיס ממצלמת דרך שמותקנת ברכב ולחבר אותו למחשב על מנת לוודא שהמצלמה תקינה. הצפי - שיעבוד פעם בחודש. מחשב - ביתי. לא הבנתי למה השאלה הזו רלוונטית. כרטיסים שברשותי - יש רק כרטיס אחד במצלמת הדרך. לא רואה כרגע צורך בכרטיסים נוספים.
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים ציטוט של amirx19 מחשב - ביתי. לא הבנתי למה השאלה הזו רלוונטית ציטוט של amirx19 למה לבחור ב- TYPE C ? ^^^^ מקווה שעכשיו הבנת ..... ברוב רובם של מחשבים ביתיים אין חיבור TYPE C מובנה. לעת עתה זה נפוץ רק בניידים, וגם לא בכולם. בקיצור, תיקפוץ לאייבורי / KSP / שופרסל דיל אקסטרה / קרביץ וכו' ותקנה קורא קרטיסים שיהיה להם במצאי עם חיבור USB. עניין של 20 - 40 שקלים. אתה לא צריך יותר מזה. נערך 2019 בספטמבר 36 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים מחבר יש בלוח אם של המחשב שלי חיבור כזה. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-Gaming-7-rev-10/sp#sp לא שזה משמעותי לשימוש שלי, אבל, הוא יותר מהיר ?
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים ציטוט של amirx19 לא שזה משמעותי לשימוש שלי, אבל, הוא יותר מהיר ? וואלה ? השקעת אני רואה ... יותר מהיר ממה ? מ - USB2 - ברור מ - USB3 -גם . זה חיבור בתקן / מהירות הכי מהיר שישנו מעשית כיום. אז כן, אני חוזר בי ( זה די חריג מבחינת חומרה "ביתית" ) ואתה יכול לחפש ולקנות קורא כרטיסים עם USB3 ואפילו עם חיבור / תקן TB3 !, במידה ויש כאלה. הרווח האמיתי יורגש כמובן עם כוננים חיצוניים בחיבור TB3. עם קורא כרטיסים לשימושים שלך - לא משמעותי אלא אם הכרטיס 64 גיגה וצפונה, וגם איכותי ומהיר בעצמו, נגיד CLASS A1 או A2.
פורסם 2019 בספטמבר 36 שנים ציטוט של amirx19 למה לבחור ב- TYPE C ? יתרונות החיבור. אפשר לחבר לטלפון. הצד השני USB רגיל. לא חייב. אבל גוף אלומיניום עוזר שלא יתחמם יותר מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.